Гоце написа:dunavfc написа:Гоце написа:
Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.
БТВ,телевизия на ГЕРБ ? Слави Трифонов и той ли е кадър на ГЕРБ,предаването Лице в Лице също ли е герберско предаване ?
Така,хубаво,ама страшно хубаво запомни това си изречение "Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни"
Лошият Борисов и лошият Цветанов ги няма,нека да видим,дали сега хладилникът ти ще се напълниНека да видим,дали ще достигнеш жизненият ти стандарт от 2005 - 2009
След 4 год. пак ще си говорим
При вас липсва,всякакъв реализъм,ама всякакъв ! Само заблуден,ниско интелигентен и неук човек,може да си мисли,че в период на световна криза 2009 - .... може хладилникът му все още да е пълен и ако започне да се изпразва,това е вина на ГЕРБ и ББ. В Испания,Италия и Гърция и там ли ББ изпразни хладилниците на хората ?
Чакай бе, в Полша усетила ли се е световната криза? Или пък хорицата си имат стабилен икономически растеж? Но няма какво да се учудваме. Поляците все пакпредпочитат да си избират безлични политици като Доналд Туск, а не харизматични пожарникари и физкултурници, пред които благоговее Дунавеца.
Ти ми даваш за пример Полша,аз ти вадя на масата 10 държави,които опразниха хладилниците,кое тежи според теб повече ? Още повече,че говорим за страни,далеч по развити от Полша !?
И пак не ми отговори на някои въпроси...
Сега от 2013 до 2017,хладилникът ти ще се напълни ли ?
Можеш ли да сравниш икономически периодите между 2005-2009 и 2009 - 2013,след като са коренно различни с оглед на световната икономическа криза ?
Ако БСП бяха на власт 2009 - 2013,дали хладилникът ти отново щеше да е пълен ?
Отговори ми на тези 3 въпроса и ще съм ти благодарен за вниманието,даже няма да ти опонирам,просто ми отговори...