1palq4o1 написа:orlando7 написа:pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.
Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.
Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.
Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.
Стига рева бе комунист-герберски!
Не знам кой е комунист-герберски,ама PAS е на 10 000,а не на 100 % прав,но истината боли
Остани си с истината!