Australian Open 2013

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: Australian Open 2013

Мнениеот sirius123 » 27 яну 2013 20:06

Бисер Шматков написа:Честито на Джокович, много добре проведен мач и успя да вземе своето в точните моменти! Личи си, че много уважава съперника си! Три поредни титли си е фамозно постижение.

Мъри също се справи отлично и още дълго време ще е в играта - доста е заякнал, а е позаздравил и психиката, както се видя в мача срещу Федерер. И аз искам Надал да се върне и да няма повече контузии, дано и Ферер и Цонга да продължат да прогресират.

Ферер е топ тен играч , повече от спечелването на някои турнир от мастър сериите едва ли ще постигне. Цонга е френски циркаджия , може да се очаква повече от него , но още години ще е в сянката на по-големите. При Надал нещата са по-сериозни с тази контузия и дано влезе по-скоро в игра , сърбал е доста попарата на Джокович , а колкото до бившия No.1 , може да се очаква доста още от него , но в скоро време нещо голямо от него не се очаква , поне до Уимбълдън , а до тогава може да отнесе още бой от тримата в челната четворка. Да не се забравя , че набижават турнирите на клеи , където основни опоненти ще са Надал и Джокович.А поставянето на нашите тенисисти като фаворити на Аустралиан Опен е чиста подигравка.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 яну 2013 22:23

Честито на Джокович. Мъри се бори, но не показа нужното ниво, за да спечели мача. Като цяло не много добър мач. Силни бяха първите 2 сета и оттам Мъри рухна... не съм сигурен дали само физически се изтощи :roll: Иначе Анди много е наякнал! И в долната част на тялото, и горе в рамената е натрупал мускулна маса. Освен това е станал по-стабилен на сервис... има още работа с Лендъл, но има потенциал да печели турнири от Шлема ;) Ферер за пореден път се показа като голям биткаджия и играч с голямо желание и ... дотук. Отново в мач с "големите" не може да направи нищо! Ако Цонга играе толкова добре и в бъдеще очаквам пробив от него! Сервира страхотно, подобрил е играта в защита, играе умно... Ще видим докъде ще стигне, надявам се най-накрая да направи нещо голямо :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юни 2013 11:34

Niksh0 написа:
runnersa написа:Отсъствието на Рафа се отрази тежко върху качеството на финалната фаза... (полуфинали и финал) :roll:

Тежко е доста силно казано. Мъри и Федерер направиха стойностен мач, финалът също беше интересен и равностоен, просто физически проблем на Мъри му попречи да се бори докрай. На мен лично изобщо не ми липсва Надал. ;)

не знам братле аз предпочитам да гледам полуфинали като Джокович и Надал а не като Ферер и Джокович, Цонга и Ферер ;)
Играчите от топ 4 в момента нямат достойни заместници! ;)
Утре и Федерер няма да липсва на някой... то хубаво ама да има достойни заместници! ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юни 2013 11:36

От де извади тази тема, че и сега отговаряш :mrgreen:
Без Рафа всеки турнир от Големия шлем губи блясък и зрелище!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юни 2013 11:40

MuFc1878 написа:От де извади тази тема, че и сега отговаряш :mrgreen:
Без Рафа всеки турнир от Големия шлем губи блясък и зрелище!

Де да знам момента ми се стори подходящ да оборя мнението на някой тука специалисти :mrgreen:

Върни се в “Тенис”