Очаква на 1/4 финалите победителя от мача Гаске/Вавринка!
Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рафаел Надал - Фен тема
Организаторите добре са се постарали
Голяма торта за седемкратния шампион от Франция.
Поредна силна победа, този път над Вавринка... Предстои феноменален мач със световния номер 1. Успех на Рафа 
Най-добрият му мач досега.Вече почна да напипва играта си.Утре ще е деня с главно ''Д'' #VamosRafa
Вамос Рафа!!! Бях го помислил за приключен след пробива в 5 сет, но за пореден път ме опроверга! Невероятен!
[center]1914[/center]
Честита ви победа на Рафа. Много ми е тежко след този мач, но това е мъжката постъпка.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- redhooligan
- Контакти:
Изключителен двубой във който и двамата играчи заслужаваха победата. Все пак се радвам че Рафа спечели. Доста го бях отписал след пробива във петия сет,но показа мъжка игра и характер за да се върне във мача и да го спечели. Надявам се във неделя да не срещне проблеми срещу другия представител на Испания (Д.Ферер) защото така като гледам на там отиват нещата той да е другия финалист 
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Има феноменална статистика срещу Ферер 19-4, но това е финал на Ролан Гарос и нищо не е сигурно. Все пак победа за Рафа с 3-1 
MuFc1878 написа:Има феноменална статистика срещу Ферер 19-4, но това е финал на Ролан Гарос и нищо не е сигурно. Все пак победа за Рафа с 3-1
Баш на финал на Ролан Гарос всичко е сигурно!!!
Надал никога не подценява съперниците си! И все пак трябва да играе по същия страхотен начин като днес.
[center]1914[/center]
Победа срещу Ферер и завинаги в историята - първият тенисист с 8 победи на турнир от Големия шлем!
Голям мач стана
Заслужена победа на Рафа,даже не трябваше да се стига до 5-ти сет.Направи и повече уинъри 61-54,няколко страхотни минаващи удари.
Успех и на финала ... Hist8ry
Успех и на финала ... Hist8ry