Великия отбор на Армения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Великия отбор на Армения

Мнениеот Levskar_90 » 08 юни 2013 01:20

Великия гранд Армения днеска загуби като домакин от готвачите от Малта. Днес разправях на няколко съфорумци колко смешен и слаб отбор са арменците, ето го потвърждението на думите ми. Някакви готвачи и сервитьори ги направиха за смях. Армения тъпана на групата, а някой пълнят гащите от тях все едно ще играем срещу Германия :lol: :lol: :lol:
Докрая ни остават 2 мача с Италия и Чехия, останалите два са протоколни срещу тъпаните в групата. Благодаря за вниманието ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Великия отбор на Армения

Мнениеот crap » 08 юни 2013 01:39

Дано си прав. Все пак, нека изчакаме мачовете да минат... че нищо не се знае с тия нашите...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 08 юни 2013 02:19

Levskar_90 написа:Великия гранд Армения днеска загуби като домакин от готвачите от Малта. Днес разправях на няколко съфорумци колко смешен и слаб отбор са арменците, ето го потвърждението на думите ми. Някакви готвачи и сервитьори ги направиха за смях. Армения тъпана на групата, а някой пълнят гащите от тях все едно ще играем срещу Германия :lol: :lol: :lol:
Докрая ни остават 2 мача с Италия и Чехия, останалите два са протоколни срещу тъпаните в групата. Благодаря за вниманието ;)

Първо ти явно мача не си гледал и второ, ти си нямаш и идея от отбора на Малта. Малта игра с 11 в защита 82 минути и имаше 1 удар срещу 19 за Армения. Малта не са никакви готвачи, тъпако, това не ти е Андора - хората играят в Шампионска лига с шампиона на Малта, а имат играчи и в първенството на Кипър. В шампионата на Малта играят една камара наши футболисти, които са все от А група, било то и долната половина. Преди да се биеш в безкосместите цици колко си велик, вземи прочети малко, защото си жалък!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2013 03:47

Спокойно, първи сме в групата! :lol:
За съжаление, четвъртото място ще е успех за нас- групата е много тежка, а сега всички стават с равни шансове за второто място, но и с равни шансове това второ място да не им върши никаква работа. Нещата висят на косъм...

http://www.flashscore.com/standings/Wbf ... le;overall

:cry: :cry:

Нещата са красноречиви за мен, гледайки класирането- България, Дания и Чехия едва ли ще стигнат изобщо до бараж. Италия ни разказа играта днес, но аз лично го очаквах. Нещо повече- ще го направи още два пъти поне- веднъж в мача срещу Чехия... отново и още един път в директния двубой. :cry: :cry: От нашата група ще се класира само един, а втория прибира калъфките. :) Изобщо днес заминаха илюзиите за световно според мен, трябва да сме реалисти. С четири равни нямаме никакво право да искаме отбора на финалите в Бразилия! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 юни 2013 03:52

Авторът на темата толкова се изложи с това, което е написал, че даже не е нужно да го коментираме...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 юни 2013 05:26

Просто изненада . И в останалите мачове също има изненади и то сериозни . Явно наистина повечето отбори вече почват да стават еднакво силни .

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 08 юни 2013 05:48

1. Greece 6 4 1 1 7:4 13

2. Russia 5 4 0 1 8:1 12

3. France 5 3 1 1 8:4 10

4. Croatia 5 3 1 1 7:3 10

5. Austria 5 2 2 1 9:5 8

6. Hungary 5 2 2 1 8:8 8

7. Bulgaria 5 1 4 0 5:4 7

8. Albania 5 2 1 2 4:5 7

9. England 4 1 3 0 8:3 6

Аз не виждам проблем да се задържим поне над един от отборите, изключвам първите четири. :?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 юни 2013 07:49

Не ги знам готвачи ли са, сервитьори ли са, но атаката им беше като по учебник и то в началото на мача, после е било зверско опълчение и те така.
Нашият мач ще бъде съществено различен. Трябва ни задължителна победа и ще бъдем много открити. А и липсата на качествени централни нападатели ще допринесе за още по-големи дупки в центъра на терена, от където можем лесно да бъдем ударени на контра. За мен мача ни с Армения си остава троен.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FRMhygw5dwg[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2013 09:18

Що дърпате дявола за опашката?Точно на нас ли да направят мизерията?Арменците имат технични играчи,а и са винаги готови да се ритат и блъскат като магарета,такъв отбор винаги може да създаде проблеми особено у дома си.На Васил Левски не ги бихме особено лесно :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 юни 2013 09:24

Съгласен съм с автора на темата. Трябва да ги разнасяме като шушляци по целия терен. Та ние Япония бихме, които половината играят в Бундеслигата и то в мач без значение за нас. Всъщност целта трябва да ни е първото място в групата, а това включва победа над Италия. Трудно е, но не е невъзможно. Ние в първия мач за малко да го сторим, а сега сме по-опитни и по-обиграни.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Футбол - Свят”