СЛ: Франция - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: СЛ: Франция - България
Страхотна победа!!! Честитоооооо!
MaRTo1233 написа:Да,да викай викай![]()
![]()
![]()
![]()
Това беше лафа на мача
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Честита победа момчета ! В 3-тия гейм преминахме от осанна до разпни го,но оцеляхме.Мисля,че с всеки изминал мач играта ни,ще се подобрява. 
П.П: Ганев радва с тия изказвания.Все едно не е в ефир и си говори като фен.
П.П: Ганев радва с тия изказвания.Все едно не е в ефир и си говори като фен.
Последна промяна от Stanislav_Ivanov на 08 юни 2013 00:04, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
ros написа:Това беше лафа на мача![]()
![]()
Иначе - това е просто едно много добро начало, "точкова инвестиция", която трябва да затвърдим в неделя. Играта ни на приливи и отливи е ясно видима, но докато не влезем в състезателен ритъм явно ще е така. Браво на момчетата за характера и упоритостта им. Добър завършек на вечерта
A вечерта ми беше страхотна, по-хубаво от това не можеше да е
Само Левски!
shotgun blues написа:ЧЕСТИТА ПОБЕДА над един от най-неприятните ни отбори !
Без Казийкси,отборната игра е впечатляваща
Браво ЛЪВЧЕТА!!! Добра работа!
п.п. Пич, можеш да си спестиш квалификациите по адрес на Матей!
[center]
[/center]
[/center]Re: СЛ: Франция - България
Начетох се до преди малко на коментари от типа - националите ни са жалки педерасчета, абсолютни смешници, продажни кур.и и тн.. Сега вече коментарите на същите тези хора са Българи - юнаци, герои, лъвчета и тн.. Може ли някой да ми каже има ли нещо нормално в това поведение и ако такива са феновете струва ли си тези момчета да се напрягат изобщо.
- Levskar_90
Талантите ни във Волейбола
Без Казийски, Жеков, Владо Николов, Теодор Тодоров, Ники Николов, Салпаров. Смачкахме Франция като гост. Виждат се мега талантите ни. Като днеска Гоцев, Божилов играха. Имаме много талантливи млади играчи, което е супер. Помня навремето пред 5-6 години как треперихме, да не се контузи някой, щото нямаше адекватен заместник. Попътен вятър момчета и още много добри игри ви пожелавам.
Напред български лъвове !
Напред български лъвове !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Levskar_90
ros написа:MaRTo1233 написа:Да,да викай викай![]()
![]()
![]()
![]()
Това беше лафа на мача![]()
![]()
Иначе - това е просто едно много добро начало, "точкова инвестиция", която трябва да затвърдим в неделя. Играта ни на приливи и отливи е ясно видима, но докато не влезем в състезателен ритъм явно ще е така. Браво на момчетата за характера и упоритостта им. Добър завършек на вечерта
Важно е радко да е далеч от отбора.
Българи юнаци.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Много хубава победа беше важно да започнем с победа и да имат самочувствие момчетата. Предвиждам победа и в неделя и другата седмица две срещу Аржентина. Ако сме с пълен актив до мачовете с Полша, Бразилия и САЩ може и да се борим за първите две места.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Франция ще ни бият във втория мач, а Аржентина 100 процента ще вземат поне единия мач. Те са ни най-неудобния съперник и имат супер посрещане. При нас е трудно да се каже същото. Ами я си представете, че се контузи Соколов. Тогава какви ги дъвчем ?