В заключение този трансфер за мен означава че Литекс ще го има в А група и следващият сезон т.е.отбор ЦСКА-Литекс няма да има. Левскарите можем да спим спокойно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

scarface написа:Миро Манолов е първото ново попънение на Литекс. Информацията ми е от сигурен източник. Получил е предложение за месечна заплата от 10000лв. Значително по-добро, от това което може да предложи Черно Море. От сега казвам не ме питайте от къде знам - няма да си издам източника си. Добър нападател беше, дано си върне формата в Литекс.
В заключение този трансфер за мен означава че Литекс ще го има в А група и следващият сезон т.е.отбор ЦСКА-Литекс няма да има. Левскарите можем да спим спокойно
 Успех ....
  Успех ....

[/center]
[/center]scarface написа:Миро Манолов е първото ново попънение на Литекс. Информацията ми е от сигурен източник. Получил е предложение за месечна заплата от 10000лв. Значително по-добро, от това което може да предложи Черно Море. От сега казвам не ме питайте от къде знам - няма да си издам източника си. Добър нападател беше, дано си върне формата в Литекс.
 и имаше въпрос към Ганчев за него. Голямо разкритие направи жалко че от гонг те изпревариха. Няма да те питаме от къде знаеш
  и имаше въпрос към Ганчев за него. Голямо разкритие направи жалко че от гонг те изпревариха. Няма да те питаме от къде знаеш  Айде спи спокойно сега
   Айде спи спокойно сега 
greenlandia написа:
Ами колко е просто, сключва договор с Литекс и отива в цска.

[/quote]
[/quote]
warhead написа:Левскарите можем да спим спокойно
 [/quote]
[/quote]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта