Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юни 2013 22:55

Der Schmarotzer написа:
фифи перото написа:Само да попитам.
Аз знам къде е създаден моят отбор.
Знам от кой е създаден.
Знам къде са живели по-голяма част от създателите му.
Някой от ВАС може ли да се похвали със същото?
:lol:

Малко литературен предговор:
Ако запиташ гръцките книжовници, като речеш: "Кой ви е създал буквите и превел книгите, или в кое време?", то рядко измежду тях знаят. Обаче ако запиташ славянските азбукарчета, като речеш: "Кой ви е създал азбуката или превел книгите?", всички знаят и в отговор ще рекат: "Св. Константин Философ, наречен Кирил, той ни създаде азбуката и преведе книгите и брат му Методий." И ако попиташ в кое време, то всички знаят и ще рекат, че през времето на гръцкия цар Михаил и на Бориса българския княз, и на Растица моравския княз, и на Коцел блатенския княз, в годината 6363 от създаването на света.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 07 юни 2013 22:57

фифи перото написа:
football.total написа:Сините нека не се радват много и да изпадат в еуфория. Ситуацията при тях е абсолютно същата както при ЦСКА, и Левски фактически се намира във фалит ако се направи експертна оценка на клуба при евентуален интерес за покупко-продажба. Батков реши ли един ден да продава ще лъснат същите дупки в бюджета. Сигурен съм че подобна е ситуацията и в Славия, Локомотив, Лудогорец пък дори и в давания от вас за пример Ботев. Ботев също се издържа от един единствен човек и зависи от кефа на Цветан Василев. Не се залъгвайте, в Ботев не се е променило абсолютно нищо, освен че на мястото на Митьо Селския дойде човек на който му се дават пари. Но докога ще му се дават е загадка, спре ли кранчето и Ботев фалира. Обикновено плащанията на собствениците към отборите им се декларират като заем на клуба към собственика. Така е и в Челси, така е навсякъде. Огромна част от заемите на ЦСКА са към Титан и фирми на Титан, и това е известно на всички.
И нека феновете на Левски с ръка на сърцето си признаят ако фалира ЦСКА и ги изхвърлят във А окръжна, колко време ще се кефят и ще се кефят ли наистина? Левски е Левски защото го има ЦСКА, ЦСКА е ЦСКА защото го има Левски. Без Левски няма ЦСКА и без ЦСКА няма Левски. А без Левски и ЦСКА няма футбол в България. Много добре си го знаете това нали?

Ти си голям майтапчия бре!
В България футбоЛ се играе много преди 48-ма година. :lol:
А и да си чувал, че почти всяка година в Левски се прави одит?
ЖАЛКИ СТЕ. :mrgreen:

Одит който показва че Левски се самоиздържа така ли? Или дупката в бюджета я пълни Батков със собствени средства. И ако един ден реши да продава всички пари които е налял през годините ще са за едното мерси така ли?
Ами че ако е така е най-глупавият бизнесмен в света. По цял свят финансирането на компания с лични средства на собственика се декларира като задължение на компанията към собственика. Ама щом при вас е друго значи прав ще да си...
Аман от форумни мишоци дето и 5 стотинки понятие си нямат от бизенс и икономика.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 22:59

tut написа:аве я някое подуенско недоразумение да ми каже как ще приеме, че титлите на ЦСКА за два дена ще станат от 31 на 35 :) :) :) :) ..... ще има ли декларация от софия шмъркат ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Няма юридическа форма на обединение, при която да вземете титлите на Ловеч и новото дружество да не вземе задълженията на старото. Какво правим с 8-0, загубили сте от самите себе си?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 23:00

football.total написа:
фифи перото написа:
football.total написа:Сините нека не се радват много и да изпадат в еуфория. Ситуацията при тях е абсолютно същата както при ЦСКА, и Левски фактически се намира във фалит ако се направи експертна оценка на клуба при евентуален интерес за покупко-продажба. Батков реши ли един ден да продава ще лъснат същите дупки в бюджета. Сигурен съм че подобна е ситуацията и в Славия, Локомотив, Лудогорец пък дори и в давания от вас за пример Ботев. Ботев също се издържа от един единствен човек и зависи от кефа на Цветан Василев. Не се залъгвайте, в Ботев не се е променило абсолютно нищо, освен че на мястото на Митьо Селския дойде човек на който му се дават пари. Но докога ще му се дават е загадка, спре ли кранчето и Ботев фалира. Обикновено плащанията на собствениците към отборите им се декларират като заем на клуба към собственика. Така е и в Челси, така е навсякъде. Огромна част от заемите на ЦСКА са към Титан и фирми на Титан, и това е известно на всички.
И нека феновете на Левски с ръка на сърцето си признаят ако фалира ЦСКА и ги изхвърлят във А окръжна, колко време ще се кефят и ще се кефят ли наистина? Левски е Левски защото го има ЦСКА, ЦСКА е ЦСКА защото го има Левски. Без Левски няма ЦСКА и без ЦСКА няма Левски. А без Левски и ЦСКА няма футбол в България. Много добре си го знаете това нали?

Одит който показва че Левски се самоиздържа така ли? Или дупката в бюджета я пълни Батков със собствени средства. И ако един ден реши да продава всички пари които е налял през годините ще са за едното мерси така ли?
Ами че ако е така е най-глупавият бизнесмен в света. По цял свят финансирането на компания с лични средства на собственика се декларира като задължение на компанията към собственика. Ама щом при вас е друго значи прав ще да си...
Аман от форумни мишоци дето и 5 стотинки понятие си нямат от бизенс и икономика.

това , че си мишок не ме интересува.лична драма е.
А Левски е Левски, защото Е Левски!
Това че си мишок , не ме интересува. :lol:
Левски е Левски, защото Е Левски!
А кой беше цесека? :mrgreen:
Последна промяна от фифи перото на 07 юни 2013 23:03, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 юни 2013 23:02

Литекс ( София) ,35 кратен шампион на България ,екзекутор на европейски клубни шампиони
Левски 35 титли - кога ?
Напред люлякови армейци
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2013 23:05

shotgun blues написа:Литекс ( София) ,35 кратен шампион на България ,екзекутор на европейски клубни шампиони
Левски 35 титли - кога ?
Напред люлякови армейци

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 07 юни 2013 23:06

фифи перото написа:
football.total написа:
фифи перото написа:

това , че си мишок не ме интересува.лична драма е.
А Левски е Левски, защото Е Левски!
Това че си мишок , не ме интересува. :lol:
Левски е Левски, защото Е Левски!
А кой беше цесека? :mrgreen:

То тия лафчета в стил първи клас папагалско звучене сме ги израстнали още в основното. Явно ти още си си останал умствено там.
Ще да си от ударната група на Херц-бригадите на Сеткора. Ама вярвай си че при вас всичко е цветя и рози.
Човек като умре, не му е тежко защото е умрял и не го знае. Тежко е на хората около него. Същото е и като си тъп... Тежко ни на нас другите. Айде със здраве

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 23:06

shotgun blues написа:Литекс ( София) ,35 кратен шампион на България ,екзекутор на европейски клубни шампиони
Левски 35 титли - кога ?
Напред люлякови армейци

Питай баща си ,как пое 35. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 23:09

football.total написа:
фифи перото написа:

Аз понятие от бизенс си нямам, за бизнес сме чували нещичко. Ако един ден Батков решил да продаде, това на хипотеза ми прилича, но това което се случва при вас е реално. Дучко го каза 1 000 000 фена*10 лева и сте готови за сезон. Сега е времето да се докаже хАризмата. Същата сметка с по 35 лв. и вирешава проблема с дълговете, но разбира се вие знаете що е бизнес и не е хубаво да ви искат такива малки суми. Поне по 1 000лв. ще дарите ти и други мастити бизнесмени, за вас Майкъла прави ложите на Армията. А накрая 100 човека на мач*5лв. = 500 лв. и затова сте на този хал.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2013 23:09

1977 написа:
peliforewer написа:Два дена слушам новини и не коментирам за това което става с ЦСКА,а аз съм израстнал с този отбор и вече съм почти на 55г.За разлика от мен в този форум от два дни уважаемите фенове на Левски много се притесниха че Литекс можел да играе в Б група,тези които толкова години плюха по Литекс,скандираха.."умрете селяни",сега плачат с крокодилски сълзи за Литекс.Защо не приемете че един преуспял човек е решил да увеличи адреналина и да пробва нещо ново.Ако някой може да го упреква,това са феновете на Ловеч,но преди да се появи Ганчев в Ловеч за футбол почти не се говореше,направи отбор,направи стадион,направи школа,ако всеки бизнесмен направеше това за родния си град България щеше да е рай.Сега е решил че е по-престижно да помагаш на половин България,вместо на 2-3 хиляди фена.За тези привърженици на ЦСКА които призовават да почнем от А окръжна група,ама да сме били чисти и да не ни барат историята ще кажа че не съм съгласен.Трябва да има възмездие,23години на ФК Левски бяха осигурявани всички възможни екстри от страна на държавата за да се чувстват комфортно,то не бяха подарени стадиони,чужди инвеститори ,благоразположени медии и т.н.През това време ФК ЦСКА,плащаше наеми,вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми,в полза на познайте кой отбор,мачкаха ги от БФС.Сега е време да си върнем всичко с лихвите,ЦСКА може да играе само в елитния футбол на България,не може отбора от които са тръгнали за големия футбол Стоичков,Пенев,Костадинов,Ст.Петров,М.Петров,Д.Бербатов,Г.Денев,Пл.Марков,Тр.Иванов,вече и Сашо Тонев и мн.други да играе по села и паланки.Твърдо зад Гр.Ганчев без сантименти,а ако и той ни подведе ще си чуе присъдата.

вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми!!!Язък,че си на 55!!!

Аз не плюя и не споря показвам само факти,на ФК ЦСКА бе отнет лиценза за дълг към НАП за 800хил.лв.,при положение че само Ней струваше около 1мил. евро,а това че играеш квалификации за ШЛ ти носи миниум 2.5-3мил. евро.Сьщата година мисля че отбори от Турция и Португалия имаха проблеми с лиценза ,но федерациите им застанаха зад тях и не позволиха да се гаврят с техните отбори за разлика от смешния БФС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”