Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Мнениеот tut » 07 юни 2013 22:32

аве я някое подуенско недоразумение да ми каже как ще приеме, че титлите на ЦСКА за два дена ще станат от 31 на 35 :) :) :) :) ..... ще има ли декларация от софия шмъркат ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 22:35

tut написа:аве я някое подуенско недоразумение да ми каже как ще приеме, че титлите на ЦСКА за два дена ще станат от 31 на 35 :) :) :) :) ..... ще има ли декларация от софия шмъркат ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

А ти ми отговори ,недоразумение, как за два дена ще станете оранДЖави. :lol:
С 4 титли и 4 купи и захарен памук начело. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

mdt
Контакти:

Мнениеот mdt » 07 юни 2013 22:38

Да бяха взели лиценза на Черноморец Бургас - София :)) , сега ще гледаме как един човек си прави каквото иска
в държавата и футбола, доколкото го има. Взима един отбор и си го изпраща в която група си иска, но този отбор все пак е на един град, там също има фенове, не мога да разбера каква е тази идиотщина в тази държава, клубовете да са частни, преди Ганчев клуба е бил общински, а дали още не е? И сега феновете на ЦСКА защо толкова се радват, човека казва - това е бизнес за него, чуйте му думите днес по Гонг, ще прави футболисти,
ще продава, може и мачове също, тук става на въпрос за бизнес, не за кауза !!!!
Аз това чух, Ганчев каза Търговско дружество. Нещо не разбирам феновете на ЦСКА,
или аз греша... искат ли ЦСКА да прилича на Търговско дружество Литекс ??

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 07 юни 2013 22:38

Сините нека не се радват много и да изпадат в еуфория. Ситуацията при тях е абсолютно същата както при ЦСКА, и Левски фактически се намира във фалит ако се направи експертна оценка на клуба при евентуален интерес за покупко-продажба. Батков реши ли един ден да продава ще лъснат същите дупки в бюджета. Сигурен съм че подобна е ситуацията и в Славия, Локомотив, Лудогорец пък дори и в давания от вас за пример Ботев. Ботев също се издържа от един единствен човек и зависи от кефа на Цветан Василев. Не се залъгвайте, в Ботев не се е променило абсолютно нищо, освен че на мястото на Митьо Селския дойде човек на който му се дават пари. Но докога ще му се дават е загадка, спре ли кранчето и Ботев фалира. Обикновено плащанията на собствениците към отборите им се декларират като заем на клуба към собственика. Така е и в Челси, така е навсякъде. Огромна част от заемите на ЦСКА са към Титан и фирми на Титан, и това е известно на всички.
И нека феновете на Левски с ръка на сърцето си признаят ако фалира ЦСКА и ги изхвърлят във А окръжна, колко време ще се кефят и ще се кефят ли наистина? Левски е Левски защото го има ЦСКА, ЦСКА е ЦСКА защото го има Левски. Без Левски няма ЦСКА и без ЦСКА няма Левски. А без Левски и ЦСКА няма футбол в България. Много добре си го знаете това нали?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 22:41

football.total написа:Сините нека не се радват много и да изпадат в еуфория. Ситуацията при тях е абсолютно същата както при ЦСКА, и Левски фактически се намира във фалит ако се направи експертна оценка на клуба при евентуален интерес за покупко-продажба. Батков реши ли един ден да продава ще лъснат същите дупки в бюджета. Сигурен съм че подобна е ситуацията и в Славия, Локомотив, Лудогорец пък дори и в давания от вас за пример Ботев. Ботев също се издържа от един единствен човек и зависи от кефа на Цветан Василев. Не се залъгвайте, в Ботев не се е променило абсолютно нищо, освен че на мястото на Митьо Селския дойде човек на който му се дават пари. Но докога ще му се дават е загадка, спре ли кранчето и Ботев фалира. Обикновено плащанията на собствениците към отборите им се декларират като заем на клуба към собственика. Така е и в Челси, така е навсякъде. Огромна част от заемите на ЦСКА са към Титан и фирми на Титан, и това е известно на всички.
И нека феновете на Левски с ръка на сърцето си признаят ако фалира ЦСКА и ги изхвърлят във А окръжна, колко време ще се кефят и ще се кефят ли наистина? Левски е Левски защото го има ЦСКА, ЦСКА е ЦСКА защото го има Левски. Без Левски няма ЦСКА и без ЦСКА няма Левски. А без Левски и ЦСКА няма футбол в България. Много добре си го знаете това нали?

Ти си голям майтапчия бре!
В България футбоЛ се играе много преди 48-ма година. :lol:
А и да си чувал, че почти всяка година в Левски се прави одит?
ЖАЛКИ СТЕ. :mrgreen:
Последна промяна от фифи перото на 07 юни 2013 22:41, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 07 юни 2013 22:41

Пълен цирк. Явно искат и вълкът сит / Димитър Борисов / , агнето цяло / ЦСКА / и овчарчето преяло / Гриша Ганчев/. Но няма как да стане. Винаги ще има някой прецакан. Приказката е в Български вариант. Търси се вариант на шменти капели.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 юни 2013 22:44

фифи перото написа:
tut написа:аве я някое подуенско недоразумение да ми каже как ще приеме, че титлите на ЦСКА за два дена ще станат от 31 на 35 :) :) :) :) ..... ще има ли декларация от софия шмъркат ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

АХА ....... начи ти ще викаш еди кво си .... аз ще викам нещо друго си ...... т.е. нищо няма да се промени и ще си караме пострарому ;) ....... и как ще решиме кой е прав .......... аз ще викам 35 титли .... ти 4 .......... някви идей ?????? ...... та като гледам фк сопот и фк велбъж ама въобще не се трогват на нашето викане и празнуват юбилей след юбилей

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 07 юни 2013 22:46

peliforewer написа:Два дена слушам новини и не коментирам за това което става с ЦСКА,а аз съм израстнал с този отбор и вече съм почти на 55г.За разлика от мен в този форум от два дни уважаемите фенове на Левски много се притесниха че Литекс можел да играе в Б група,тези които толкова години плюха по Литекс,скандираха.."умрете селяни",сега плачат с крокодилски сълзи за Литекс.Защо не приемете че един преуспял човек е решил да увеличи адреналина и да пробва нещо ново.Ако някой може да го упреква,това са феновете на Ловеч,но преди да се появи Ганчев в Ловеч за футбол почти не се говореше,направи отбор,направи стадион,направи школа,ако всеки бизнесмен направеше това за родния си град България щеше да е рай.Сега е решил че е по-престижно да помагаш на половин България,вместо на 2-3 хиляди фена.За тези привърженици на ЦСКА които призовават да почнем от А окръжна група,ама да сме били чисти и да не ни барат историята ще кажа че не съм съгласен.Трябва да има възмездие,23години на ФК Левски бяха осигурявани всички възможни екстри от страна на държавата за да се чувстват комфортно,то не бяха подарени стадиони,чужди инвеститори ,благоразположени медии и т.н.През това време ФК ЦСКА,плащаше наеми,вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми,в полза на познайте кой отбор,мачкаха ги от БФС.Сега е време да си върнем всичко с лихвите,ЦСКА може да играе само в елитния футбол на България,не може отбора от които са тръгнали за големия футбол Стоичков,Пенев,Костадинов,Ст.Петров,М.Петров,Д.Бербатов,Г.Денев,Пл.Марков,Тр.Иванов,вече и Сашо Тонев и мн.други да играе по села и паланки.Твърдо зад Гр.Ганчев без сантименти,а ако и той ни подведе ще си чуе присъдата.

вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми!!!Язък,че си на 55!!!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 22:48

tut написа:
фифи перото написа:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

АХА ....... начи ти ще викаш еди кво си .... аз ще викам нещо друго си ...... т.е. нищо няма да се промени и ще си караме пострарому ;) ....... и как ще решиме кой е прав .......... аз ще викам 35 титли .... ти 4 .......... някви идей ?????? ...... та като гледам фк сопот и фк велбъж ама въобще не се трогват на нашето викане и празнуват юбилей след юбилей

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Ти просто ми отговори-
1.Кой ви е създал.
2.Кои са основателите ви.
3.Акт за създаването ви-решение, учредителен протокол..и т.н.? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юни 2013 22:54

:mrgreen:
Последна промяна от Der Schmarotzer на 07 юни 2013 23:00, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “ЦСКА”