валидол за теб написа:sin4ec написа:Teo написа:ЦСКА е вечен, колко и да подскачате от радост в момента, никой не може да пренапише славната ни история, тя живее и си остава с нас

Тя живее, но ЦСКА е мъртъв. Както този от аватара ми не е вече сред живите, но музиката му си остава. И не се радваме, това беше логично и трябваше да стане отдавна. Има и 1 % вероятност за възкресение, но това е сфера на фантастиката. Нека все пак изчакаме, може някой да даде 40млн или пък да се възприеме вариант А окръжна. Кой знае.
Вчера ти казах да не се кълнеш и подскачаш, ето днес какво стана. Или си мислехте, че ГГ идва и със замах решава проблемите? Небъдница е тази работа, тези ями са 25 годишни и са много дълбоки. Лафчис едно време свърши в Левски таз работа, ама то са сини истории, не те бъркат. Подскачате ми, че сте калени в битки, но не знаете Левски какво изживя тогава. Знаеш ли, че един от днешните ни тренери връщаше бутилки, щот нямаше заплата с месеци?
Не знаеш. В нищо не сте калени. ЦСКА умира, а вие се опитвате да убедите сами себе си, че Литекс София ще ви е отбор на сърцето. Може и така да е, но за много хора се съмнявам да го приемат. Жалко, че Силва вкара последния гол във Вечното Дерби. И то умира с вас, и нищо вече няма да е същото. Новият хибрид никога няма да бъде припознат като Вечният съперник. Съжалявам, това е.

Не ни интересувате, гаврошчета
Наистина ли?
Първенютата търсят аристокрация, на която да се насадят, за да са нещо.
Гришата имаше всичко в Литекс, без едно - прозвището ГРАНД!
Сега ще го има, но вие ще го загубите!
Ние също вече няма да играем срещу ГРАНД, затова по-горе писах, че всички губим по един или друг начин!
Може да сте силен отбор, но ГРАНДЪТ УМИРА, затова по-горе писах, че не искам да съм на ваше място, че болката не е за подигравка и още такива неща, които явно вие не разбирате...малки сте - и на години и на друго - явно!
Питай, Ники Александров дали е толкова "НА ТАМЪН", както се опитвате да го изкарате?
Провери после в документите на УЕФА, дали новото ЦСКА е старото ЦСКА?
Ще говорим пак, сега не искате да слушате, добре, ако от това ви става по-малко болно или не го разбирате, или не искате да го разберете - ДОБРЕ!
КЛУБЪТ СИ Е ВАШ, ЗАСЯГА НИ ДОТОЛКОВА ДОКОЛКОТО ГУБИМ ГРАНДА - ОПОНЕНТ!
ЖАЛКО БЕШЕ ДОСТОЕН ПРОТИВНИК - ГАДЕН, НО ДОСТОЕН!
ЧЕСТИТ НОВ ЦСКА!