Син до гроб_ написа:Левски са ги сливали точно словом и цифром един (1) път. Това се случва през 22 януари 1969 година.
Нещо ми се лутат някакви информации в главата и за сливане с пощенски клуб през 40-те май....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Син до гроб_ написа:Левски са ги сливали точно словом и цифром един (1) път. Това се случва през 22 януари 1969 година.
Кашчей написа:
Делянски, има един сайт, на БФС.В този сайт има библиотека, а в нея има разни правилници.Вземи и прочети Лицензионния правилник и после можем да обсъдим как ще се слеете с отбор от друга област, а не Софийска.Това правило бе прието след сливанията на Берое с Олимпик Тетевен и най-вече, след сливането на Велбъжд с Локо Пд.
Вие, а и Левски, винаги сте сливани с отбори от София (вие по Партийна повеля сте сливани и с отбори от няколко града наведнъж, за да играете в А група, но това са отминалите времена на безметежно съществуване за отбора на Партията).
Raid написа:Кировец II написа:...Нима името и историята на ЦСКА днес не струват 20-30млн? ...
АХАХАХА!![]()
Може и повече да им вземете.Предлагам ви да си обявите търг за ИМЕТО и ИСТОРИЯТА с начална цена "20-30млн".
![]()
Хайде, говорете сериозно. И всъщност съм сигурен, че никой от тези, които така смело размятат милионите, никога не са виждали 20-30 хиляди, камо ли милиони. Вие Гришата за малоумен ли го имате?!? Каква според вас би била възвращаемостта на тия 30 млн.? Ще му донесат ли нещо, което вече си няма? Някои вече съвсем са изтрещели...
delqnski47 написа:Кашчей написа:Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.
Вариант 3 - с отбор само от Софийска област.Намерете такъв и се слейте... но при сливане май се получава нов отбор
ЦСКА и Левски досега са се сливали(или по точно са ГИ сливали) с бая отборчета от началото на съществуването си досега...
Ма като гледам Левски-то ще си празнуват 100 годишнината си като пичове....
labrador2 написа:Какви армейци сте бе - пълни страхливци! Тръгвайте мощно от В група, какво срамно има ???
delqnski47 написа:Кашчей написа:Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.
Вариант 3 - с отбор само от Софийска област.Намерете такъв и се слейте... но при сливане май се получава нов отбор
ЦСКА и Левски досега са се сливали(или по точно са ГИ сливали) с бая отборчета от началото на съществуването си досега...
Ма като гледам Левски-то ще си празнуват 100 годишнината си като пичове....
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Кировец II написа:Raid написа:Кировец II написа:...Нима името и историята на ЦСКА днес не струват 20-30млн? ...
АХАХАХА!![]()
Може и повече да им вземете.Предлагам ви да си обявите търг за ИМЕТО и ИСТОРИЯТА с начална цена "20-30млн".
![]()
Хайде, говорете сериозно. И всъщност съм сигурен, че никой от тези, които така смело размятат милионите, никога не са виждали 20-30 хиляди, камо ли милиони. Вие Гришата за малоумен ли го имате?!? Каква според вас би била възвращаемостта на тия 30 млн.? Ще му донесат ли нещо, което вече си няма? Някои вече съвсем са изтрещели...
Щях да питам как Батков ще си върне парите от стадиона, ама забравих, че държавата му ги урежда...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта