Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 17:40

Цялото интервю на Гришата пред Дарик!

"Моето дружество е в цветущо състояние, а червеното в трагично, новосформираният клуб може да има 35 титли", обяви бизнесменът
Спряганият за нов благодетел на ЦСКА - Гриша Ганчев заяви, че най-доброто решение за него е неговият отбор - Литекс да се слее с армейците.

"Трите варианта са ясни, вече ги посочих. Глас народен - глас Божи. Това е", започна бизнесменът в интервю за Дарик.

Важно е да се знае, че един отбор е припознат там където са феновете и емблемата му. От там нататък всичко друго са най-различни тълкувания.

Можете да питата настоящите собственици за дълговете им, не е коректно аз да ги казвам. Но това те ми казаха. Те имат голямо желание ЦСКА да върви напред.

Навремето са се обединявали ЦСКА със Септември, Левски със Спартак. През 80-те ги разформироваха. Това по никакъв начин не порпечи на феновете да си обичат отборите и т.н.

Бих се съгласил ако имах печатница някъде в Мадрид и кой има да взима от клуба да идва с бележките. Трябва да понаправиме и Армията, защото като я гледаме има вид на Сталинградската епопея.

Няма как да стане, това са юридически трикове в рамките на закона. Аз работя по закона и правилниците на УЕФА и не мога да ги нарущшавам. Лицензионната комисия към БФС може да го потвърди.

Има някои хора, които могат да не припознаят историята си. Ако се слеят двата отбора, новосформираният клуб. Ако това стане дори титлите ще са 35. Литекс има малка, кратка история, но доста емоционална и за нашите стандарти доста добра.

Това е единственият нормален ход на нещата, които трябва да се случат. Имат си треньор Стоичков, имат си участие в евротурнирите, но ще дойде един момент и ще стане фаул.

Въпроса е тук да се стъпи на солидна основа, да имаме солидни аргументи като млади играчи.

ЦСКА има няколко конвиртируеми играчи, които струват няколко хиляди евро и нищо друго. Докато в Литекс активите са няколко милиона евра. ЦСКА има 4 свещени букви и

ЦСКА ще си е ЦСКА, няма да има нищо ловешко. Играчите обичат червените фланелки. Не искам да ставам и кръстник, но говоря като бизнесмен, да се стъпи на солидна база, без задължения и да почне да се надгражда.

Та то няма тоалетни на стадиона, а УЕФА не дава лицензи на такива съоръжения.

Аз бърза работа нямам. Когато прецени червената общественост че е дошло време да стане този брак - аз съм ОК. ЦСКА е национална кауза, каквато е и Левски. Но не можем да го възприеамем ЦСКА като някаква авантюта. Тук говорим за нещо трайно, подредено и със строги правила.

До следващата седмица, нека да се произнесат фенклубовете, настоящите собственици, които са метнали милиони за 4 години. След това мойта е най-лесна. Трябва за 3-4 часа юристите да напишат малко документи. Отбора е на линия, играчи също има.

Питайте Д. Борисов и Иво Иванов дали Стоичков остава.

Това е сделка между 2 търговски дружества - едното е в цветущо състояние, а другото в трагично.

Уредено е Литекс да почне да играе в Б група и феновете пак ще си го поддържат. Аз каквото можах го дадох на грда и тобора. Стадион им направих, титли им донесох. Единствени наш отбор с положиотелен баланс в евротурнирите. Но на мен ми трябва друго предизвикателство, а европейските предизвикателства са само с Левски и ЦСКА. Няма какво друго да си говорим.

Аз купите и историята ви няма да я нароваря в някой микробус и да я закарам в Ловеч. Тук говорим за бизнес и развитие на един спортен клуб за в бъдеще. Не виждам какви притеснения могат да имат хората, свързани с ЦСКА.

Това е работата.... от тук нататък ние решаваме!

mtaraduda
Контакти:

Re: 3-те пътя за ЦСКА

Мнениеот mtaraduda » 07 юни 2013 17:41

Армейче написа:При модел 3, при сливането историята ни запавза ли се?

Да, даже си добавяте 4-те титли на Литекс и годините им повече съществуване. После като Лудогорец понатрупат и те 4-5 титли, може киро да ви обедини и си ставате рекордьори по всичко без да се напрягате.

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 07 юни 2013 17:41

Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.

няма да фалирате- според мен, всичко ще продължи по старому, а за богатия чичко...... ти би ли хвърлил толкова кинти ей така???
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 17:43

Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.

Вариант 3 - с отбор само от Софийска област.Намерете такъв и се слейте... но при сливане май се получава нов отбор :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юни 2013 17:45

Не знам, но Гриша Ганчев явно иска да открадне ЦСКА, не да плаща за него. Това ми стана ясно от всички глупости, които изчетохме днес.
Последна промяна от dreben23 на 07 юни 2013 17:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2013 17:46

Или А окръжна, или мъка с титан и фалит, или обединение = 0 титли, 0 купи, 0 полуфинали :lol: :lol: :lol:
ЗАКРИВАЙ :!:

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 07 юни 2013 17:46

Септември София от Югозападната В група е идеалният лицензоносител .Септември при ЦДВ 65 години по-късно .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 17:46

Гришата иска сливане, ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ АЗ !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 17:48

damageplan написа:Септември София от Югозападната В група е идеалният лицензоносител .Септември при ЦДВ 65 години по-късно .

ЦСКА получи лиценз, ако си забравил случайно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 07 юни 2013 17:48

niki87 написа:Или А окръжна, или мъка с титан и фалит, или обединение = 0 титли, 0 купи, 0 полуфинали :lol: :lol: :lol:
ЗАКРИВАЙ :!:

И трите пътя минават през ЗАКРИВАЙ ! :)
Последна промяна от damageplan на 07 юни 2013 17:52, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Архив”