Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
"7 Дни Спорт" излязоха с такава статия днес.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
W84me написа:"7 Дни Спорт" излязоха с такава статия днес.
Но,сигурно,има въпросителна...
А може би идва Кевин Бру???
Добър е бразилеца, този новия. Играе доста прилично и не забравяйте, че идва от Украйна а там обикновенно продаваме най-добрите бразилци в нашето първенство ( справка - Зе Соареш и онзи къдравия от ЦДНА забравих му името, нещо с М беше, все тая ).
Сега друг е въпроса, колко ще играе Вутов защото са на една позиция. Аз предпочитам Вутов да играе титуля това първенство. От първия до последният мач ( не са чак толкова много ). Ако и тази година не го наложат титуляр, пиши го момчето загубено. няма как три години да тичкаш на тренировки и да ти вдигат самочувствието до небето, да ти казват какъв си талант и да не те пускат да играеш. Ще стане като Хичо. Голям талант ама нещо не чак толкова. А той Димитров не беше чак такъв талант като Вутов ели дори че ходи при г-н Венгер да го погледа как рита.
Та в резюме че стана дълго.
Хареса ми бразилчето но ако заради него ще страда игровото време на Вутов не съм щастлив.
Сега друг е въпроса, колко ще играе Вутов защото са на една позиция. Аз предпочитам Вутов да играе титуля това първенство. От първия до последният мач ( не са чак толкова много ). Ако и тази година не го наложат титуляр, пиши го момчето загубено. няма как три години да тичкаш на тренировки и да ти вдигат самочувствието до небето, да ти казват какъв си талант и да не те пускат да играеш. Ще стане като Хичо. Голям талант ама нещо не чак толкова. А той Димитров не беше чак такъв талант като Вутов ели дори че ходи при г-н Венгер да го погледа как рита.
Та в резюме че стана дълго.
Хареса ми бразилчето но ако заради него ще страда игровото време на Вутов не съм щастлив.
-
Всичко зависи от треньора.
Бразилецът има разнообразни качества ( поне от това, което се вижда ) ... Няма проблем да играе на фланга.
Антонио от своя страна, предпочита да цъка зад нападателя ...
Не е проблем да играят и 2-мата.
Може дори да си сменят местата, за разнообразие.
Смятам, че Вутов също е квалитетен играч, с комплекси качества.
Със сигурност може и той да се подвизава на крилото, от време на време...
Всичко е въпрос на треньорско виждане !
И разбира се, най-вече на представяне на самият младок.
Просто не ми се вярва ако показва отлични игри в тренировачният процес, да не му се дава шанс за изява.
В такъв случай треньорът трябва да е малоумен и ще си носи последствията ...
Така че, Рамон ( евентуално ... Ако подпише ) ... Няма да е пречка за развитието на Вутов !
Момчето може да си попречи сам ... Или ( да не дава Господ ) ... Треньорът да го прецака.
Бразилецът има разнообразни качества ( поне от това, което се вижда ) ... Няма проблем да играе на фланга.
Просто не ми се вярва ако показва отлични игри в тренировачният процес, да не му се дава шанс за изява.
Така че, Рамон ( евентуално ... Ако подпише ) ... Няма да е пречка за развитието на Вутов !
Момчето може да си попречи сам ... Или ( да не дава Господ ) ... Треньорът да го прецака.
THE G.A.M.E написа:Всичко зависи от треньора.
Не искам да кажа, че ако Вутов не може да играе да го пускат. Просто от това което се казва от треньорите в Левски и от това коеот съм гледал ( а то е доста малко за съжаление ) на 15-16 години момчето е с отлични качества. трябва физика и психика но това става като рита. Примери за 16-17 годишни играчи пускани като титуляри в Левски не липсват а точно те стават после и най-добрите ни футболисти.
Радвам се, че Везалов остава, ако наистина това е вярно. Отделно четох, че Мъри го искал в Ботев...
Дано да остане, един автогол не трябва да решава кариерата на даден играч, в който й да е отбор. Автоголове са си вкарвали колко по-добри футболисти от Везалов. А той лично за мен има качества. Да се купи някой чужденец и да играят двамата, а Даниел Димов да си отиде до Велев в центъра на халфовата линия.
Чета, че и Пламен Димов щял да остане... най-добре за него ще е да отиде под наем някъде, но да играе редовно до зимата примерно и ако играе добре след това да се върне. Сега пак да стои цял сезон на пейката, защото при нов/нови защитници, който ще се вземат, едва ли ще помирише терен.
Дано да остане, един автогол не трябва да решава кариерата на даден играч, в който й да е отбор. Автоголове са си вкарвали колко по-добри футболисти от Везалов. А той лично за мен има качества. Да се купи някой чужденец и да играят двамата, а Даниел Димов да си отиде до Велев в центъра на халфовата линия.
Чета, че и Пламен Димов щял да остане... най-добре за него ще е да отиде под наем някъде, но да играе редовно до зимата примерно и ако играе добре след това да се върне. Сега пак да стои цял сезон на пейката, защото при нов/нови защитници, който ще се вземат, едва ли ще помирише терен.
tevez написа:Радвам се, че Везалов остава, ако наистина това е вярно. Отделно четох, че Мъри го искал в Ботев...
А аз, като гледам какви защитници минаха през нас през последните 3-4 се чудя, толкова ли нямаме един добър юноша старша възраст да го пуснем и да го направим Железко? То по зле от Милиев-Иванов не може да има на този свят? ( и все пак никога не трябва да казваме никога, нали )
- ralka_levskarka
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Всичко зависи от треньора.
Той и Гари може зад нападателя, идеално, ще се менкат тримата

- ralka_levskarka
- Контакти:
Не ми изглежда много реално, ама...
Рамон Лопес ще играе на "Герена"
Старши треньорът на Левски Николай Митов се е посъветвал с национала Петър Занев за трансфера на Рамон Лопес, научи „Меридиан Мач". Бившият ляв защитник на Литекс е играл с бразилеца Волин Луцк и познава отлично качествата му.
По телефона Занев е обяснил на Митов, че Лопес е страхотен футболист, който е много висока класа за стандартите на България.
Междувременно авторитетният португалски вестник „А'Бола" обяви, че Левски ще се опита да задържи Рене Михелич в състава си и през следващия сезон. Михелич все още има действащ договор с Насионал (Мадейра), а през последния полусезон бе преотстъпен в Левски. Според медията Левски се бори с изпадналия от елита на Италия Палермо за подписа на словенския халф.
Според информация на „Меридиан Мач" „сините" нямат интерес към 24-годишния Михелич.

Старши треньорът на Левски Николай Митов се е посъветвал с национала Петър Занев за трансфера на Рамон Лопес, научи „Меридиан Мач". Бившият ляв защитник на Литекс е играл с бразилеца Волин Луцк и познава отлично качествата му.
По телефона Занев е обяснил на Митов, че Лопес е страхотен футболист, който е много висока класа за стандартите на България.
Междувременно авторитетният португалски вестник „А'Бола" обяви, че Левски ще се опита да задържи Рене Михелич в състава си и през следващия сезон. Михелич все още има действащ договор с Насионал (Мадейра), а през последния полусезон бе преотстъпен в Левски. Според медията Левски се бори с изпадналия от елита на Италия Палермо за подписа на словенския халф.
Според информация на „Меридиан Мач" „сините" нямат интерес към 24-годишния Михелич.
- Обичам Левски
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Не ми изглежда много реално, ама...![]()
Да вземем общо най-много трима и да се борим да влезем в групите на ЛЕ.Много е важно да се запази ядрото на отбора