Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синият Болярин написа:Имам мнение по въпроса, ама ми е интересно какво мислят цесекарите. Защо не пуснете една анкета с трите опции, а за да няма манипулиране на резултатите може да поствате коментар с гласа си.
-Няма ли друг вариант освен "В" група?
-Има, естествено. Това е господата от "Титан" да се откажат от дълговете и още днес Гриша Ганчев да поеме издръжката, а Ицо Стоичков да стане треньор или президент. Това ще бъде най-щастливата развръзка. Но...дали тези хора ще се откажат от претенциите си? Може ли да бъдат притиснати, за да го направят? Това все още не е ясно. Иначе ви казах, най-правилната стратегия е рестартиране, чисто нов ЦСКА. С хората, които в момента са на "Армията" - Паро Никодимов, Спас Джевизов, аз съм готов да помагам, ще върнем отбора в "А" група. Във "В" и "Б" група ще се обиграват млади момчета от школата, а след това ще се инвестира със силни футболисти.
mistreated написа:Синият Болярин написа:Имам мнение по въпроса, ама ми е интересно какво мислят цесекарите. Защо не пуснете една анкета с трите опции, а за да няма манипулиране на резултатите може да поствате коментар с гласа си.
Защото не само това са опциите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта