Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

МУР_ТУЛУЗОВ

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 07 юни 2013 12:19

абе верно дали па не се разиграва някакъв цирк, с цел Левски да е шампион на 100 годишнината...протакане, хаус, забавяне на подготовката и на Литекс и на ЦСКА... :lol: ..Ако е така-добре от една страна, ама от друга после може да се наложи да връщаме вересии на ПФК Лиска или каквото там се пръкне... :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юни 2013 12:30

Сделка ЦСКА – Гриша Ганчев няма. Най-мрачните прогнози за бъдещето на клуба минава през фалит.

Собствениците на ЦСКА потвърдиха, че на този етап сделка с Гриша Ганчев няма, а преговорите за сливане с Литекс подлежат на много условия. Едно от тях е фалиране на действащото дружество и сливане с тима от Ловеч. Пререгистрацията на ЦСКА за сметка на Литкес ще позволи на ''червените'' да наследят лиценза на ловчанлии в изрядно финансово състояние, а те да играят в ''Б'' група.

Другият вариант пред собствениците е обявяване на несъстоятелност и поставяне на ново начало от "А" окръжна група. Според Ганчев действащото акционерното дружество е мъртво, а собствениците на ЦСКА повече на са съгасни да издържат клуба.

От Титан Спорт са категорични, че договор с Христо Стоичков няма, като са съгласували влизането му в управата да бъде единствено при постигане на договорка с Гриша Ганчев. Преговорите с него се водят от Иво Иванов, а решението му ще е подчинено изцяло на общественото настроение. Към момента шансовете на Ганчев да извърши трансформация на ЦСКА са минимални.

http://zonasport.bg/article/a-grupa/bad ... tsska.html

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2013 12:36

Не знам феновете на ЦСКА какво мислят?
Според мен това изказване на ГГ е почти същото,като на онези от "Възраждане".Те тогава бяха изкарали информация в медиите,че ЦСКА има дълг от 80 млн. и бяха пред фалит и какво стана ЦСКА все още е с лиценз и ще участва в евротурнирите. Това ,което ГГ опитва да направи е да се онаже обществен натиск и да вземе ЦСКА без пари,но както и миналата година Борисов едва ли ще се подведе.А на нашите сини приятелки нека да са спокойни ЦСКА продължава да има лиценз за А група и ще участва в ЕКТ.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 07 юни 2013 12:42

Имам мнение по въпроса, ама ми е интересно какво мислят цесекарите. Защо не пуснете една анкета с трите опции, а за да няма манипулиране на резултатите може да поствате коментар с гласа си.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 12:47

Синият Болярин написа:Имам мнение по въпроса, ама ми е интересно какво мислят цесекарите. Защо не пуснете една анкета с трите опции, а за да няма манипулиране на резултатите може да поствате коментар с гласа си.

Защото не само това са опциите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 12:52

-Няма ли друг вариант освен "В" група?
-Има, естествено. Това е господата от "Титан" да се откажат от дълговете и още днес Гриша Ганчев да поеме издръжката, а Ицо Стоичков да стане треньор или президент. Това ще бъде най-щастливата развръзка. Но...дали тези хора ще се откажат от претенциите си? Може ли да бъдат притиснати, за да го направят? Това все още не е ясно. Иначе ви казах, най-правилната стратегия е рестартиране, чисто нов ЦСКА. С хората, които в момента са на "Армията" - Паро Никодимов, Спас Джевизов, аз съм готов да помагам, ще върнем отбора в "А" група. Във "В" и "Б" група ще се обиграват млади момчета от школата, а след това ще се инвестира със силни футболисти.

Орманджиев също недвусмислено показва, че се иска обществен натиск Титан да се откажат от своите вземания, чрез техни фирми.
При Левски е същото положението, те имат над 20 млн лв задължения към Батков. Рано или късно и той ще си ги потърси.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 07 юни 2013 12:53

Чудя се на нещо, което Г.Г. или е пропуснал да каже или не му е изгодно. Миналата година когато от Възраждане искаха да купят ЦСКА реших да се поровя в търговския регистър и там пишеше следното, че ЦСКА е заложен за кредити изтеглени от Титан. Единият беше към Общинска банка и беше в размер на 20мил. със срок до 2018, а другия беше между 10 и 15мил. като беше или към Общинкса банка или към КТБ. Тогава никой журналист не писа затова. Отделно възниква въпроса към кого са тези задължения от 35мил. и докато няма ясно разбиване на нещата от типа на този толкова, на онзи толкова и т.н. ще си приказваме общи приказки.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2013 12:59

mistreated написа:
Синият Болярин написа:Имам мнение по въпроса, ама ми е интересно какво мислят цесекарите. Защо не пуснете една анкета с трите опции, а за да няма манипулиране на резултатите може да поствате коментар с гласа си.

Защото не само това са опциите.

Не, това са опциите и това са реалностите. Само че, когато ви се говори за това от години, вие нехаете, или пък ставате експерти на тема Пещера. Обаче с това не помагате на отбора си. Колко пъти лично аз съм казал и на теб, и на други, че ситуацията в ЦСКА е трагична? Който вярвал-вярвал. ГГ е прав-човекът е навит да спонсорира, но само на чисто. Сегашният ЦСКА е мъртъв-това този път не ви го казва Синчец, а именно благодетелят, на когото разчитате. Факт.
Не виждам и какво страшно има във фалит и почване начисто. ГГ това предлага-а вие не знам дали имате избор изобщо! След 4 години ще имате стадион, база, условия и никакви задължения. По-добро от това не знам някой да предлага. В група-голям праз! Ще преглътнете малко, без жертви не става.
Вие си знаете.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юни 2013 13:00

Няма смисъл да се правите на мишки. Единствената мъжка постъпка знаете коя ще бъде, но пък на четвъртата година ще сте отново в А група, но поне постъпили мъжки. Това е. Гришата и Стоичков като са такива цесекари, ще бъдат с вас и в Окръжната група.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 07 юни 2013 13:02

Добре неможем ли да предложим на Г.Г. и четвърти вариант да притежаваме 50% ние 50% той,нашите пари за клуба да ги осигуряваме като купуваме по-скъпи билети,както са цените на сегашните примерно,парите от артикулите да отиват 100% за отбора,да се отвори банкова сметка и който иска да даде пари за ЦСКА,има много по-компетентни начини да се съберат парите от тези които съм написал 100% съм сигурен,така за 5-6 години ще сме оправили всичко при положение,че не сме имали нито един успех,а аз съм убеден,че ако се обединим публиката дори със тези футболисти ще има успехи и приходи от Европа.
Последна промяна от lisynger на 07 юни 2013 13:07, променено общо 1 път.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”