А къде са феновете на Литекс, които да заявят, че не си дават отбора, който с нищо не е виновен на ЦСКА! Момчета, вие като фенове не сте безгласна буква, нищо че отборът ви носи името на фирма.
Всъщност и за радост, вариантът със сливането най-малко се приема. А и най-вероятно цялата работа е театър, а Ганчев има ясна визия какво точно прави. Действие първо беше с новината за назначаването на Ицо за треньор в ЦСКА. Това послужи на феновете на червения отбор да се зарадват и да започнат да хранят надежди, че идва моментът на финансовото спасяване и по-адекватния собственик. Това беше и тест за Ганчев как ще бъде приет.
Сега е моментът да се замислите и за промяна в името си, колкото и абсурдно да звучи за някои. Взе пак едно име трябва да има смисъл! Защо не "Армейци" или нещо подобно. Навремето комунистите са направили българския вариант на съветски отбор и той носи същото име. Каквото и да е било, зад този отбор са стоели достойни спортисти и фенове, човешки съдби, славна история и това си има своята стойност. Но вече наименованието е нелепо. Все едно един каторжник като получи свободата си да продължава да се именува с номера си. По подобен начин стои и въпросът с името на ловешкия отбор. След заявката на собственика му, че негова прищявка може да го прати в по-долно ниво (въпреки, че клубът е с качество да финишира в челната петица и дори да се бори за титлата), мисля че няма нищо по-естествено този клюб да се пребори за независимостта си като намери новото си име - например Ловеч, като един от българските градове с впечатляваща история.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
[center]
[/center]

Ако имате ТОПКИ като фенове и оправленци не виждам защо не се съгласявате на това което ви предлага човека. На момента да се фалира АД-то, влива се литекс в Цска и почвате от В група. Само за 2 години и почвате в А на чисто с ясна структура, цели и план за развитие.
Само че за това се иска да сте фенове и да обичате ОТБОРА СИ, а не купи и титли, защото това направите ли го ще го помнят поколения след вас! ИСКА СЕ ДА ИМАТЕ Т.ШАЦИ !!!
Срамно няма в случая, има чест и достойнство! УСПЕХ!
Само че за това се иска да сте фенове и да обичате ОТБОРА СИ, а не купи и титли, защото това направите ли го ще го помнят поколения след вас! ИСКА СЕ ДА ИМАТЕ Т.ШАЦИ !!!
gong.bg/view_article.php?article_id=351347
по тъп анализ не бях чел и по синьо лумпенско мнение едва ли има !
и това ми било журналист !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
canary написа:Ако имате ТОПКИ като фенове и оправленци не виждам защо не се съгласявате на това което ви предлага човека. На момента да се фалира АД-то, влива се литекс в Цска и почвате от В група. Само за 2 години и почвате в А на чисто с ясна структура, цели и план за развитие.
Имаш ли идея за колко време се обявява фалит бе ?! Това значи 2 шампионата да се пропилени ! Аман от тъпи идеи !
Не схванахте ли тези 35млн са парите които ги искат Титан за акции на ЦСКА и нямат нищо общо с задълженията на ЦСКА !
Които са в пъти по малко ! Да не кажем нищожно малко !
- arekusanderu
- Контакти:
duhcho написа:Заставам зад варианта да започнем на чисто от "А" окръжна група. Ще изтърпим 3 години, но ако г-н Ганчев успее за това време да налее, иначе изтичащите в като в дупка пари, в база и организиране на западналата детско-юношеска школа. Ние от своя страна ще подкрепим отбора, както направиха феновете на Ботев, но надявам се в по - голям мащаб. Мисля си, че огромната част от обезверените фенове на ЦСКА биха се върнали на стадиона при такъв вариант.
Лично аз.и още 4-5 приятели ще подкрепяме отбора и по селата,така както сме го подкрепяли и в Миламо,Букурещ,Клуж,Будапеща,Минск, и Спея-Кишинев.
FORZA CESENA !!!
Kато левскар нямам право да коментирам вътрешните проблеми на ЦСКА ,но изглежда имат сериозни казуси да разрешават хората които ръководят клуба,явно и феновете трябва да се чуят и те да кажат мнението си в тази тежка ситуация.На чужд гръб и 100 тояги са малко,така че си спестявам коментари и съвети към червените фенове,нека и другите левскари по малко да ги коментираме и злорадстваме,знам че изкушението е голямо ,така да се каже сега са ни паднали,но пък от друга страна не се знае утре какво ще потропа и на твоята врата.
Иначе ето какво е съзнателно пропуснато от интервюто с Гриша Ганчев:
Не си ли казвате, че си вкарвате таралеж в гащите или това за вас е бизнес, имидж...
-Така ми говори моето семейство. Така ми говорят и всичките ми най-верни хора, които са около мен. Но аз съм рогач и приемам тази кауза, един вид дори малко като национална, така да се каже. Не само като моя кауза, а като национална такава. Защото в държавата може да има всякакви каузи, но има две каузи – едната е синята, другата е червената. Дайте да не се заблуждаваме.
А досега какво ви спираше към решителната крачка?
-В годините излизаха същите причини – неизяснени работи и така нататък. Но моята отговорност е към проекта в Ловеч и не смятам, че той е изчерпан. Той е уникален проект за национално ниво. Но за международно ниво трябва и нещо друго.
-И това друго е ЦСКА, така ли?
-Според мен за международно ниво съществуват две каузи. Едната е “Левски”, другата е “ЦСКА”.
Иначе ето какво е съзнателно пропуснато от интервюто с Гриша Ганчев:
Не си ли казвате, че си вкарвате таралеж в гащите или това за вас е бизнес, имидж...
-Така ми говори моето семейство. Така ми говорят и всичките ми най-верни хора, които са около мен. Но аз съм рогач и приемам тази кауза, един вид дори малко като национална, така да се каже. Не само като моя кауза, а като национална такава. Защото в държавата може да има всякакви каузи, но има две каузи – едната е синята, другата е червената. Дайте да не се заблуждаваме.
А досега какво ви спираше към решителната крачка?
-В годините излизаха същите причини – неизяснени работи и така нататък. Но моята отговорност е към проекта в Ловеч и не смятам, че той е изчерпан. Той е уникален проект за национално ниво. Но за международно ниво трябва и нещо друго.
-И това друго е ЦСКА, така ли?
-Според мен за международно ниво съществуват две каузи. Едната е “Левски”, другата е “ЦСКА”.
Само не знам кой сложи тази лумпенска анкета на страницата на ГОНГ ?!
iliyan написа:gong.bg/view_article.php?article_id=351347
Еми ти от гонг какво друго очакваш.
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ КОЙТО МИСЛЯТ, ЧЕ ЗНАЯТ НЕЩО ДА СЕ СКРИЯТ! ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНО ЧЕРНО НА БЯЛО КОЛКО ДЪЛЖИ ЦСКА, ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СПЕКУЛАЦИИ!
- Futbolen_istorik
- Контакти:
to6ko_toki4a написа:Най-добрият вариант е ЦСКА да започне от А окръжна. Така ще си изчисти всички задължения и достатъчно време да наложат юношите на клуба. А така ще си запази историята. Щото клуб без история, няма бъдеще. Пряк пример е Черноморец, които феновете още не го смятат за своя а играе вече 7 години под това име. За 3 години ЦСКА ще има достатъчно време да си стъпи на краката и като влезне отново в А група, да влезне един свеж отбор, който е готов да радва своите фенове. Това е също достатъчен период да се направят подобрения на стадион "Българска армия" и на тренировъчните игрища. И като се завърне в елита, отбора да заиграе на европейски терени.
Тези решения за състоянието на клуба трябва да се вземат бързо, защото ЦСКА е представител в Лига Европа, а ако не може да участва, трябва да му се вземе мястото от друг отбор, а това трябва да се разбере в следващите 2-3 дни, за да може отбора който участва да има време да си направи селекцията. Защото все пак представя България е Европа и това е най-важното в този период.
Господинчо я ми обясни ЦСКА ако се регистрира наново и почне в областната група как ще наследи историята като е нов правен субект
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"