Най-добрият вариант е ЦСКА да започне от А окръжна. Така ще си изчисти всички задължения и достатъчно време да наложат юношите на клуба. А така ще си запази историята. Щото клуб без история, няма бъдеще. Пряк пример е Черноморец, които феновете още не го смятат за своя а играе вече 7 години под това име. За 3 години ЦСКА ще има достатъчно време да си стъпи на краката и като влезне отново в А група, да влезне един свеж отбор, който е готов да радва своите фенове. Това е също достатъчен период да се направят подобрения на стадион "Българска армия" и на тренировъчните игрища. И като се завърне в елита, отбора да заиграе на европейски терени.
Тези решения за състоянието на клуба трябва да се вземат бързо, защото ЦСКА е представител в Лига Европа, а ако не може да участва, трябва да му се вземе мястото от друг отбор, а това трябва да се разбере в следващите 2-3 дни, за да може отбора който участва да има време да си направи селекцията. Защото все пак представя България е Европа и това е най-важното в този период.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
to6ko_toki4a
- Контакти:
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
florentin_petre написа:Варианта е само един за да се спаси ЦСКА трябва да се направи жертва колкото и голяма да е. Всички които плюха по Титан сега разбраха ли какво им е било през всичките години, плаща ли са луди пари за да уж съществуването на клуба превърнали се в една дълга агония. Не знам колко голяма общност сме ЦСКАРИТЕ но ако сме 1 милион и внесем по 35 лв това са 35 милиона и покриваме задълженията на клуба, за всеки един лев можем да получим акции, дори и повече пари да се съберат отиват във фонд ДЮШ на ЦСКА май и това е вариант!!!
Пич, успокой се малко.Феновете на Левски,ЦСКА и Ботев,които могат и ИСКАТ да дадат около 40-50 лева за любимия отбор са не повече от 2000 макс 3000.
Нали пускахте SMSи по времето на Лупи?Имахте 750 SMSа за цялата кампания.
Тези 1 000 0000 ги има в главата на мустака и секви псевдо журналя.Огледай се малко и ще видиш каква е истината.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Tommi написа:Аз отдавна съм казал, че ЦСКА София няма да доживее 100-годишния юбилей на Левски София.
Получаваха се хубави дербита с вас, както на терена, така и по трибуните и интернет пространството. Обстановката винаги е била нажежена, дори взривоопасна, с много провокации, лъжи, обиди, гняв и т.н. Но това е животът, всичко си има своя край, само Левски София е вечен! Спирам дотук, защото ми се насълзиха очите...
хубава пиратка пусна, кофти е че няма да гръмне
за ръчичка всички фенчета на синьото и към селото!
- валидол за теб
- Контакти:
Tommi написа:Аз отдавна съм казал, че ЦСКА София няма да доживее 100-годишния юбилей на Левски София.
Получаваха се хубави дербита с вас, както на терена, така и по трибуните и интернет пространството. Обстановката винаги е била нажежена, дори взривоопасна, с много провокации, лъжи, обиди, гняв и т.н. Но това е животът, всичко си има своя край, само Левски София е вечен! Спирам дотук, защото ми се насълзиха очите...
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
А Левски дали пак ще е с калъфките за 100 години а
Искрено си пожелавам за 100 да сте отново зад нас
И да го запомните добре този юбилей като най-скапаната ви година !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Добре в каква държава живеем ? Как така закриваш един клуб,вземаш му лиценза и си го даваш,където си поискаш. Привържениците на ЦСКА не осъзнават ли,че едно такова действие убива техният клуб ? Цялата история на клуба отива в историята.....Какъв е толкова проблема отбора да изпадне в "А" окръжна ? Малко ли отбори в Европа показаха,че може да се случи и на тях....
Г.Ганчев ще се окаже най-голямата мърша,ако преебе цял Ловеч,заради личните си интереси...
Г.Ганчев ще се окаже най-голямата мърша,ако преебе цял Ловеч,заради личните си интереси...
Teo написа:Не мислех, че ще се стига до тук, но най-разумния вариант е изпадане и модела Ботев, никакво сливане с никой !
За модела на "Ботев" е необходимо да проверите в съдебните регистри, дали сдружение "ФК ЦСКА", под каквато юридическа форма участваше отбора ви в първенството до 1999 г., не е закрито.
Забравете за изпадане ! Ако това стане нали вие ясно че този който го направи е най-добре да имигрира от БГ щото появили се на Армията го чака ЛИНЧ !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
embaro написа:По принцип модела с Ботев не е лош,но за да им е гадно на подуене най-добре ще е да се слеем с Литекс и тормоза да започне веднага,а не след 3 години.
Виждам, че за теб Левски е по - важен от твоя отбор
110 години любов!
iliyan написа:Забравете за изпадане ! Ако това стане нали вие ясно че този който го направи е най-добре да имигрира от БГ щото появили се на Армията го чака ЛИНЧ !
ти луд ли си, преживяхме 5 години боклуци, ще преживеем и 2 години села.... бъдещето е важно!