Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот bnborisov » 07 юни 2013 09:45

mistreated написа:
stoyankd написа:
Pupper_ написа:
Teo написа:Ще се оправим бе, бъдете спокойни села и паланки няма кой да ни спре след 2 години сме в А и тогава ще си връщаме вересиите на всички много тежко ! 8-)

Поздрави за мнението! Ако се стигне до този краен вариант, ЦСКА ще се върне по-силен от всякога! Успех, каквото и да се случи, ЦСКА си остава ЦСКА!

От Б окръжна група до А ПФГ са точно 4 години.

Не само, че са 4 години, ами и нищо няма да спечели отборът от едно такова преминаване през селата. За 100-тен път ще го напиша. Ако се стигне до това, то пак ще бъде образувано ново дружество, пак с нова марка, нямаща нищо общо със старата. Както стана при Ботев, колкото и да го отричат. Това не е никакво "пречистване", а си е жив фалит.

Хайде преди да пишете поне си направете труда да проучете нещата. При Ботев се получи нещо съвсем различно благодарение на глупоста на селския.
Последна промяна от bnborisov на 07 юни 2013 09:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 09:46

Pupper_ написа:
mistreated написа:Не само, че са 4 години, ами и нищо няма да спечели отборът от едно такова преминаване през селата. За 100-тен път ще го напиша. Ако се стигне до това, то пак ще бъде образувано ново дружество, пак с нова марка, нямаща нищо общо със старата. Както стана при Ботев, колкото и да го отричат. Това не е никакво "пречистване", а си е жив фалит.

Не знам дали аз или ти разбираме повече от футболно право, но според УЕФА, Ботев Пд е създаден 1912! Предлагам да се доверим на техните юристи ;)
П.С. Закупуването на лиценз за В група е разрешено и по никакъв начин, няма да повлияе на автентичността на ЦСКА. След две години са пак в А.

Къде го видя това? Аз никъде не съм казал, че не е разрешено купуването на какъвто и да е лиценз, не само за В група. Въпросът е, че нямате нищо общо със стария Ботев, като дружество.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2013 09:47

stoyankd написа:
vaskonti написа:Както казах и по-горе, изобщо не изключвам варианта с тия изказвания Ганчев да го играе умряла лисица и в един момент да "изгрее" като спасител оставяйки отбора в А група и с участие в ЕКТ. Изобщо не виждам как Ицо ще бъде треньор във В група, още по-малко в окръжните. Така че за сега не се впечатлявам много от тия изказвания на Ганчев...

Интерсно да се коментира траснфера на Мирослав Манолов(сравнително добър футболист) в Литекс на фона на преговорите на Ганчев с ЦСКА. Тук става въпрос за нещо конкретно.

Ами не знам, те си имат президент - Трифон Попов, който ще продължи да финансира отбора. Освен това не знам какви договорки имат с китайците, може и те да са намесени по някакъв начин. Идея си нямам...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 09:48

bnborisov написа:Хайде преди да пишете поне си направете труда да проучете нещата. При Ботев се получи нещо съвсем различно благодарение на глупоста на селския.

Хайде разясни ни какво точно е различното от нашата ситуация.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 07 юни 2013 09:48

mistreated написа:
Pupper_ написа:
mistreated написа:Не само, че са 4 години, ами и нищо няма да спечели отборът от едно такова преминаване през селата. За 100-тен път ще го напиша. Ако се стигне до това, то пак ще бъде образувано ново дружество, пак с нова марка, нямаща нищо общо със старата. Както стана при Ботев, колкото и да го отричат. Това не е никакво "пречистване", а си е жив фалит.

Не знам дали аз или ти разбираме повече от футболно право, но според УЕФА, Ботев Пд е създаден 1912! Предлагам да се доверим на техните юристи ;)
П.С. Закупуването на лиценз за В група е разрешено и по никакъв начин, няма да повлияе на автентичността на ЦСКА. След две години са пак в А.

Къде го видя това? Аз никъде не съм казал, че не е разрешено купуването на какъвто и да е лиценз, не само за В група. Въпросът е, че нямате нищо общо със стария Ботев, като дружество.

БОТЕВ НАСЛЕДИ ДРУЖЕСТВОТО ОТ ПРЕДИ СЕЛСКИЯ.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 юни 2013 09:50

mistreated написа:Къде го видя това? Аз никъде не съм казал, че не е разрешено купуването на какъвто и да е лиценз, не само за В група. Въпросът е, че нямате нищо общо със стария Ботев, като дружество.

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=57466/profile/history/index.html

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 09:50

Гришата се прави на мотика, много добре знае, че нито ще разпадне Литекс, нито ще играем в окръжните групи.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2013 09:51

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Както казах и по-горе, изобщо не изключвам варианта с тия изказвания Ганчев да го играе умряла лисица и в един момент да "изгрее" като спасител оставяйки отбора в А група и с участие в ЕКТ. Изобщо не виждам как Ицо ще бъде треньор във В група, още по-малко в окръжните. Така че за сега не се впечатлявам много от тия изказвания на Ганчев...

Само,че "Ицо" още НЕ Е треньор на ЦСКА.Нали знаеш,че това става с едно нещо,наречено договор... ;)

Знам, но и съм сигурен, че Ицо е абсолютно наясно какво ще се случи с ЦСКА. Както е наясно и Ганчев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 07 юни 2013 09:51

bnborisov написа:БОТЕВ НАСЛЕДИ ДРУЖЕСТВОТО ОТ ПРЕДИ СЕЛСКИЯ.

В такъв случай, не трябваше ли да извадите годините, в които Селския ви беше собственик?

Що се отнася до ЦСКА, едва ли ще ги фалират, както и едва ли ще ги слеят с Литекс. По-скоро Ганчев се опитва по някакъв начин или да намали цената на отбора, или да си има някакво оправдание ако не се стигне до сделка.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 07 юни 2013 09:52

Само да вметна, че нещо подобно се случи и с Берое 2007, когато трябваше да изгоним Банев.Но си признавам, че не съм наясно как стана.

Върни се в “Архив”