Опростиха 320 милиона на Цветан Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Опростиха 320 милиона на Цветан Василев

Мнениеот Rooster1912 » 06 юни 2013 21:21

Следва продължение... (3-та част) :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TBlC1Rt0V58[/youtube]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 06 юни 2013 21:24

Rooster1912 написа:Айде, почна се :mrgreen:

Феновете на Локо Пд разделени за Коко Динев, част от тях ще го молят да се върне
Валентин Грънчаров / 6 юни 2013 19:14

С оглед ситуацията в Локомотив Пловдив и възможността отборът да не започне първенството в А група, привържениците на тима се разделиха около възможността Константин Динев да се върне начело на клуба.

Една част от феновете, представлявана от бившия шеф на фенклуба Мартин Вълков – Умброто, която изразява мнението на по-умерените привърженици и ветераните на клуба, иска Коко Динев да се върне в Локомотив.

„Ние ще отидем в събота до Сандански, за да се срещнем с Коко Динев и да го молим да се върне, заяви за Дарик радио Мартин Вълков - Умброто. Аз съм говорил с много хора от умерените фенове и ветераните и те искат господин Динев да си влезе в длъжността, защото знаем, че акциите на Локомотив не стигнаха до господин Марешки. Наясно сме, че не всички фенове искат завръщането на Динев в Пловдив. Но тези, които споменах, заедно с една група бизнесмени, които даваха пари за отбора, го искат начело на Локомотив. Ние не искаме отборът да играе във В група и да се бори за завръщане в намалената по численост А група.“

В същото време друга част от привържениците на Локомотив са категорични, че не искат Константин Динев да се завърне начело на клуба. Те изтъкват като свои аргументи най-вече болката си от някои резултати на тима под ръководството на Динев и пропуснатия шанс за спечелването на Купата на България във финала с Лудогорец.

„Ние няма да излизаме засега с позиция, ние работим за намирането на нов президент, дано ни се получат нещата, имаме още малко време, заяви за Дарик радио представител на феновете, които са против завръщането на Динев. Ще излезем на улицата, когато трябва, и на улицата ще си кажем какво мислим. Така се прави като има маса фенове, които искат или не искат нещо, не по телефони с декларации и такива неща...”

На 10 юни Локомотив Пловдив трябва да започне подготовката си за новото първенство.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=351265

Хах :lol:

Забележете кой първи се надупи на Бачо Кико и пак предаде бунтарите - комарджията клошар Умброслав, дето им беше председател преди Славов :lol: Слабоумния Славов, дето ги окраде, също ги наплю жестоко преди да си тръгне :lol: Предател до предател. :oops: Абе толкова ли няма сред вас поне един с достойнство, бе потници :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 юни 2013 22:51

plan-2012 написа:Някой, ще вземе ли поне да почисти темата от СПАМ-а ?

Или ще търпим безнаказано простотиите на групата на Жоро Модератора (White Snake, lauta1926, fire, svobodni, крАСАВци, 1926, kubik, dzhambov и т.н.)

Плане 1912,мъж на възраст си,а ревеш като...да не казвам като какво.Хубаво виж темата ! 81 мнения на ботевисти и 27 на локомотивци :!: :?: И то в тема ,която е срещу Цветан Василев и крадливата му шайка депесари.Защитавайте си го,нямам против,но не ме намесвай мен - както виждаш,това е първото ми и единствено мнение в темата. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 07 юни 2013 03:20

Модератор ЛокоПД написа:

Или ще търпим безнаказано простотиите на групата на Жоро Модератора (White Snake, lauta1926, fire, svobodni, крАСАВци, 1926, kubik, dzhambov и т.н.)

Плане 1912,мъж на възраст си,а ревеш като...да не казвам като какво.Хубаво виж темата ! 81 мнения на ботевисти и 27 на локомотивци :!: :?: И то в тема ,която е срещу Цветан Василев и крадливата му шайка депесари.Защитавайте си го,нямам против,но не ме намесвай мен - както виждаш,това е първото ми и единствено мнение в темата. :idea:

Колко си остроумен :) И невинен :roll:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 08 юни 2013 07:40

Tomata написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Колко си остроумен :) И невинен :roll:

Като White Snake

Върни се в “Свободна зона”