sedem_!_dva написа:Модератор ЛокоПД написа:И на двете "седмици" /седем на два и седем на не знам си кво/,един съвет - момчета,не е зле да започнете да ходите на мачове.Когато някои положения ги виждаш наживо,на 10-15 метра от теб,в сравнение с ТВ-то...не знам,пробвайте.Имаше поне 7-8 обратни отсъждания,няколко фалшиви ъглови,тъчове,спестени картони на Бардон и Йовов и поне две доста спорни засади/за засадите може и да не съм прав/.Бонев го каза най-точно след мача - Христосков и Ко. са наказателния отряд на Момиров и БФС.
Добре, че ми даде съвет да отида на стадиона... мерси, мисля да те послушам и да отида на някой мач да видя как е на живо ... много смешно, като почне някой да се прави на големия фен и да нарежда на другите...И какво искаш да ми кажеш, че ти си видял положенията на стадиона за фаулове, засади, тъчове, корнери и т.н по-добре отколкото аз с повторенията по телевизията, айде няма нужда... явно си афектиран, ще ти мине...
И за какво е цялата тема за няколко обратни фаула, които ги има в изобилие всеки мач, лелелеле.. трагедия...
Няма смисъл да спорим.Нито аз,нито ти ще си променим мнението.Не съм "афектиран",даже напротив,отдавна не се бях кефил така,както днес."Трагедия",както казваш,няма.Всъщност има,но не е в черно-бяло