Футболни фланелки/екипи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hajduka_78
Контакти:

Re: Футболни фланелки/екипи

Мнениеот hajduka_78 » 06 юни 2013 21:42

znam 4e e tapo, no ako ima idea otkade moga da si namera ot starite trenirovachni ekipi;ancug; na Chelsea UMBRO 6te sam mu blagodaren. Tarsil sam kade li ne i pak samo gredi

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 06 юни 2013 21:43

JohnnieWalker написа:По една на Барса и Аржентина, имах една на Роналдиньо на Бразилия и анцунг от 98 на Дортмунд /малък ми е, но го пазя/, фланелка на Люмберг на Арсенал

Забравих потника на България (Пума)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 юни 2013 22:00

YANTRA_FOREVER написа:[offtopic]Ако може без повече подобни коментари. Ненужни и повърхностни. Мисля че би било по-добре България да ми е в сърцето и ума, не върху дрехите. Считам за неподходящо да нося вкъщи или в училище емблемата или герба на България. Ако сте вярващи бихте го разбрали по-добре с онзи закон относно споменаването на Божието име. Реших да пусна приятна и интересна тема, а още първите двама успяха да ме ядосат :?[/offtopic]

[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:[/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 06 юни 2013 22:03

"Без име", моля те не създавай излишни конфликти. ;)

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 06 юни 2013 22:03

аз имам на Локомотив Пловдив няколко екипа от различни сезони резервни и титулярни :) също така и на Байерн екип от този сезон и на Ювентус

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 06 юни 2013 22:04

Без име написа:
YANTRA_FOREVER написа:[offtopic]Ако може без повече подобни коментари. Ненужни и повърхностни. Мисля че би било по-добре България да ми е в сърцето и ума, не върху дрехите. Считам за неподходящо да нося вкъщи или в училище емблемата или герба на България. Ако сте вярващи бихте го разбрали по-добре с онзи закон относно споменаването на Божието име. Реших да пусна приятна и интересна тема, а още първите двама успяха да ме ядосат :?[/offtopic]

[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:[/offtopic]

Абе, на теб верно логиката ти бЕга много, ама много. :mrgreen:
Сигурен ли си, че той изобщо облича въпросната тениска, или просто я има за колекцията си? ;)
Дори и да я носи, кое е по-патриотично да носи ежедневно сръбския или българския герб и да го пипа с мръсни ръце, да го изцапа с кетчуп и т.н.? ;)
Ако отговорът на втория ти въпрос е българският герб, сериозно се замисли за ценностната си ситема и "патриотизма" ти. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 06 юни 2013 22:05

Без име написа:[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:[/offtopic]

[offtopic]Ей така че и сега като ти пиша ми е през клавиатурата за герба на Сърбия. Тениската е хубава макар да не я нося. За теб ако носиш герба на Сърбия би значело, че се покланяш пред нея страна и заклеймяваш България. За мен не е така ;) просто различно мнение. Няма нужда от нападки.[/offtopic]
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 06 юни 2013 22:06

Без име написа:

Попринцип си прав,ама фен на Левски да говори така...половината публика по пътя към стадиона надува немско-фашистките маршове и т.н. Левскар съм и не одобрявам това! И другото,феновете на ЦСКА с тениски на Юнайтед и Пуул в техния сектор,а тези на Левски с такива на Челси например.Също много тъпо!
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 юни 2013 22:12

fr3ak_boy написа:
Без име написа:

Абе, на теб верно логиката ти бЕга много, ама много. :mrgreen:
Сигурен ли си, че той изобщо облича въпросната тениска, или просто я има за колекцията си? ;)
Дори и да я носи, кое е по-патриотично да носи ежедневно сръбския или българския герб и да го пипа с мръсни ръце, да го изцапа с кетчуп и т.н.? ;)
Ако отговорът на втория ти въпрос е българският герб, сериозно се замисли за ценностната си ситема и "патриотизма" ти. ;)

[offtopic]Тъпият ти опит за защита не се получи. ;) Кетчуп ли беше най-доброто измислено от теб? Определено съм очаквал повече. Никъде не съм споменал, че трябва да има фланелка на България, да я облича, да я цапа и тем подобни.
Казах, че е глупаво да имаш фланелка на друга страна.[/offtopic]
YANTRA_FOREVER написа:
Без име написа:[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:[/offtopic]

[offtopic]Ей така че и сега като ти пиша ми е през клавиатурата за герба на Сърбия. Тениската е хубава макар да не я нося. За теб ако носиш герба на Сърбия би значело, че се покланяш пред нея страна и заклеймяваш България. За мен не е така ;) просто различно мнение. Няма нужда от нападки.[/offtopic]

[offtopic]Щом не я носиш - браво. За мен си остава глупаво да имаш фланелка на друга страна, но по света има много хора и всеки с различни хобита. Богата колекция с доста разнообразни фланелки. Браво и за това![/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 06 юни 2013 22:16

На ЦСКА и на баварците!

Върни се в “Свободна зона”