Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юни 2013 20:10

МУР_ТУЛУЗОВ написа:Пичове, ако ЦСКА отиде във В-група дори само за един сезон, това напълно ще компенсира злощастно загубената титла от ЛЕВСКИ....Аз титли на ЛЕВСКИ съм виждал много през живота си, но ЦСКА извън А-група....това ми е детската мечта, че и дядо от Ботунец и той се просълзил от вълнение като чул че може да идете във В група :lol:

Той и Баждека се просълзи на 26-ти.

Четете г-да чифтокопитни:
http://www.7sport.net/archive7ds/2012/0 ... /index.htm
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1527511

1 милион евро от Мерсин за Спас Делев, 6 милиона евро от Прамод Митал, 300 000 евро от евентуален трансфер на Сашо Тонев. 7 300 000 евро, дълговете са около 8 млн. ЛЕВА!

Всички които пишат тук и са фенове на ЦСКА спрете да се ядосвате на жалките заяждания на разни хора фенове на отбора от крайния квартал, Мармалади, хора които повече мразят ЦСКА от колкото обичат ФК Левски и т.н. Сделка ще има със сигурност, дали боклуците ще останат със 2-3-4-5% докато изчистят задълженията или ще се намери някаква вратичка чрез която да си запазим историята, но да изчезнат дълговете натрупани от боклуците е все тая, важното е, че ЦСКА ще го има и за напред в А група със история, стадион на пъпа на София, три звезди на емблемата и фенове! В момента всички са се насрали от феновете на ФК Левски до сините журналисти. Ако не сте забелязали от вчера газ пикаят. Мургавия господин от Пред банята вчера с един такъв умрял глас все едно са насочили пистолет срещу него, днес сайта на Курмчо - рогата пуска статия след статия в която излива помия и избива комплексите си, но няма нищо вярно в това!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_WBq2buwO4U[/youtube]

Много скоро ще се радваме на адекватно управление в любимия ни отбор, от новия сезон "Армията" трябва да е пълна, сектор Г най-вероятно ще бъде готов за началото на новия сезон, ако се финализира сделката между боклуците и ГГ възможно най-скоро (това са лични предположения). НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА!

ЦСКА ИЛИ УМРИ!
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от Червени_шампиони на 06 юни 2013 20:27, променено общо 4 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 06 юни 2013 20:17

МУР_ТУЛУЗОВ написа:Пичове, ако ЦСКА отиде във В-група дори само за един сезон, това напълно ще компенсира злощастно загубената титла от ЛЕВСКИ....Аз титли на ЛЕВСКИ съм виждал много през живота си, но ЦСКА извън А-група....това ми е детската мечта, че и дядо от Ботунец и той се просълзил от вълнение като чул че може да идете във В група :lol:

Aх колко жалко е да си говедо! Нормалните фенове мечтаят отборът им да жъне успехи, а подуенските комплексари мечтаят само за неуспехи на ЦСКА! Нещо им е сбъркано по рождение на такива като теб специално :idea:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юни 2013 20:20

Teo написа:Търпение... вариант В група няма да има! Просто сините драскачи от 2 дена са в някаква мозъчна депресия и въртят и сучат всякакви измишльотини! ;)

Всъщност вие си ги драскате тези неща, ние само наблюдаваме и попиваме мъдрост. Много ни бърка нас дали Титан или ГГ ще дават по 7-8 млн на година в ЦСКА - и ква е разликата? На вашите месии се нагледахме и наслушахме на заплахи, пък после: Вън от ЦСКА! Селяни! Боклуци! Страшна работа, нема що.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 юни 2013 20:30

sin4ec написа:
Teo написа:Търпение... вариант В група няма да има! Просто сините драскачи от 2 дена са в някаква мозъчна депресия и въртят и сучат всякакви измишльотини! ;)

Всъщност вие си ги драскате тези неща, ние само наблюдаваме и попиваме мъдрост. Много ни бърка нас дали Титан или ГГ ще дават по 7-8 млн на година в ЦСКА - и ква е разликата? На вашите месии се нагледахме и наслушахме на заплахи, пък после: Вън от ЦСКА! Селяни! Боклуци! Страшна работа, нема що.

Разликата е какво се прави със тея 7-8 млн... много ясно че ще сме против титан и всеки който не мисли за ЦСКА... при вас е друго Батков ви подарява един бус, дава ви пари за фонда и всичко е ОК... ако основсната част от вашите фенове имаха достойнство след всички излагации в Европа щяхте и вие да искате промяна.
Изображение

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 06 юни 2013 20:32

само ще помоля да не наричате Крум Савов "син" журналист защото това е Бого и ЛевскароХУЛСТВО! Тоя си е локомотивец с АРМЕЙСКА кръв, винаги е бил по-близо да ЦСКА.Че той не е спрял да лее помия по Левски години наред!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юни 2013 20:42

No Pyro No Fun написа:Разликата е какво се прави със тея 7-8 млн... много ясно че ще сме против титан и всеки който не мисли за ЦСКА... при вас е друго Батков ви подарява един бус, дава ви пари за фонда и всичко е ОК... ако основсната част от вашите фенове имаха достойнство след всички излагации в Европа щяхте и вие да искате промяна.

Че при нас тя е факт-Наско Сираков поема кормилото. И това е доста повече от другото, което евентуално ще стане и се коментира в тази тема, по ред причини. Никой не може да ме убеди, че треньор като Стоичков е за ЦСКА-егати старта на проекта! :) :) А вие сте против всяко свое ръководство, и на ГГ ще му дойде ред за освирквания, и то много скоро. И така-до края на света, тоз филм го гледахме доста пъти вече. И кво ще направи ГГ-ряпа ще посее? Ама вие си знаете, де, мен само ми е смешно някой като ни плаши с тези двамката...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 юни 2013 20:46

sin4ec написа:
No Pyro No Fun написа:Разликата е какво се прави със тея 7-8 млн... много ясно че ще сме против титан и всеки който не мисли за ЦСКА... при вас е друго Батков ви подарява един бус, дава ви пари за фонда и всичко е ОК... ако основсната част от вашите фенове имаха достойнство след всички излагации в Европа щяхте и вие да искате промяна.

Че при нас тя е факт-Наско Сираков поема кормилото. И това е доста повече от другото, което евентуално ще стане и се коментира в тази тема, по ред причини. Никой не може да ме убеди, че треньор като Стоичков е за ЦСКА-егати старта на проекта! :) :) А вие сте против всяко свое ръководство, и на ГГ ще му дойде ред за освирквания, и то много скоро. И така-до края на света, тоз филм го гледахме доста пъти вече. И кво ще направи ГГ-ряпа ще посее? Ама вие си знаете, де, мен само ми е смешно някой като ни плаши с тези двамката...

Ти нас не ни мисли ако обичаш.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юни 2013 20:50

И друго забравих да спомена: ЦСКА е единствения български клуб бил под мониторинг на УЕФА от 2008 година до преди няколко месеца! Щом сме взели лиценз за ЕКТ и "А" група всякакви смешници сини журналисти, фенове на ФК Левски и т.н. може само да ни правят вятър на оня! Според УЕФА и БФС към 30.05.2013 година ЦСКА е изряден клуб, ако сме натрупали 20 милиона дългове ( :lol: ) за една седмица - добре.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2013 20:53

Червени_шампиони написа:И друго забравих да спомена: ЦСКА е единствения български клуб бил под мониторинг на УЕФА от 2008 година до преди няколко месеца! Щом сме взели лиценз за ЕКТ и "А" група всякакви смешници сини журналисти, фенове на ФК Левски и т.н. може само да ни правят вятър на оня! Според УЕФА и БФС към 30.05.2013 година ЦСКА е изряден клуб, ако сме натрупали 20 милиона дългове ( :lol:) за една седмица - добре.

Само не разбрахме...Това,че сте били "под мониторинг" някаква гордост ли е?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 юни 2013 20:58

sin4ec написа:

Беласица,Родопа,Левски Кюстендил,Марек,Локо Мездра и тн. вече не са в А група и за неговия проект не съм толкова убеден :(
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”