Докога ще е така?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Докога ще е така?

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2009 18:59

Ебати комплексите. Аз се сещам за 4 положения, при които играчи и публика на кюстендилци тръгнаха да протестират - два фала на Комленович срещу Жо и Зе, съответно, един на черния срещу Йовов и една засада на Божилов, и четирите бяха спорни на първо гледане, но от повторенията ясно се видя (браво на ринг, този път), че съдията е бил перфектен при отсъжданията. Но понеже 5-6 пишлемета на стадиона са протестирали, значи съдията е виновен, а това, че на стадиона се виждало по-добре преби рибата. Между другото имаше ли фал на минев в 89-та минута, когато отне една топка в половината на домакините и след като беше изсипана пред наказателното поле стана другия фал и гола, а този фал не беше ли от графата "домакински"? Аз само така да питам... Защото тези две положения също на първо четене ми се сториха доста спорни, но за разлика от ситуациите преди това нямаше повторение...
Последна промяна от седемнамалко на 04 окт 2009 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 04 окт 2009 19:00

sedem_!_dva написа:на стадиона се вижда по-добре отколкото на телевизията ли

Да ,точно на стадиона се виждат неща които зрителя не може да види по ТВ.
ПФК Подуене винаги е разчитало на Ристосков,помня мачове на подуенци срещу Спартак Варна,няма друг такъв съдия.
Локото заслужаваха победа!

gy6tera7
Контакти:

Мнениеот gy6tera7 » 04 окт 2009 19:03

bambam написа:Горе-долу свири добре до 70мин. след това обърна ,много тънко свирката в полза на левски.Почти всяко падане се свиреше за левски,а в обратната посока не!2,3, мин. преди края не даде 100% нарушение срещу Даксон,точно на пеналта на наказателното поле,а тъкмо беше загрял за 2-рия от пряксвободен :lol: :mrgreen:
Ристосков умри куче :evil:

И за това ли е сгрешил ?
Нямаше нарушение там той просто си падна за дузпа .
А иначе мача ми мязаше на уреден колкото Левски да земат точката поне .

bambam

Мнениеот bambam » 04 окт 2009 19:10

gy6tera7 написа:
bambam написа:Горе-долу свири добре до 70мин. след това обърна ,много тънко свирката в полза на левски.Почти всяко падане се свиреше за левски,а в обратната посока не!2,3, мин. преди края не даде 100% нарушение срещу Даксон,точно на пеналта на наказателното поле,а тъкмо беше загрял за 2-рия от пряксвободен :lol: :mrgreen:
Ристосков умри куче :evil:

И за това ли е сгрешил ?
Нямаше нарушение там той просто си падна за дузпа .
А иначе мача ми мязаше на уреден колкото Левски да земат точката поне .

к'ва дузпа?..нарушението стана на един метър от наказателното поле!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 19:11

седемнамалко написа:Ебати комплексите. Аз се сещам за 4 положения, при които играчи и публика на кюстендилци тръгнаха да протестират - два фала на Комленович срещу Жо и Зе, съответно, един на черния срещу Йовов и една засада на Божилов, и четирите бяха спорни на първо гледане, но от повторенията ясно се видя (браво на ринг, този път), че съдията е бил перфектен при отсъжданията. Но понеже 5-6 пишлемета на стадиона са протестирали, значи съдията е виновен, а това, че на стадиона се виждало по-добре преби рибата. Между другото имаше ли фал на минев в 89-та минута, когато отне една топка в половината на домакините и след като беше изсипана пред наказателното поле стана другия фал и гола, а този фал не беше ли от графата "домакински"? Аз само така да питам... Защото тези две положения също на първо четене ми се сториха доста спорни, но за разлика от ситуациите преди това нямаше повторение...

И на двете "седмици" /седем на два и седем на не знам си кво/,един съвет - момчета,не е зле да започнете да ходите на мачове. :idea: Когато някои положения ги виждаш наживо,на 10-15 метра от теб,в сравнение с ТВ-то...не знам,пробвайте.Имаше поне 7-8 обратни отсъждания,няколко фалшиви ъглови,тъчове,спестени картони на Бардон и Йовов и поне две доста спорни засади/за засадите може и да не съм прав/.Бонев го каза най-точно след мача - Христосков и Ко. са наказателния отряд на Момиров и БФС.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 19:19

А бе наистина имаше спорни положения, неможе да се отрече, но аз лично очаквах по-голяма подкрепа от Ристоск(off) към Подуянци! А иначе наистина някой хора трябва по-често да ходят по мачове, а не да пишат простотий във форумите :!: :!: :!:
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 04 окт 2009 19:20

Абе първото полувреме си имаше нарисуван червен картон за Милиев. Каратистчето с бутоните нацели май Даксон да беше в гърдите. Ако го беше го уцелил в главата-край с него.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 04 окт 2009 19:22

Аз си бях на мача, сега разгледах и повторението за дузпата - чиста дузпа. Според мен леко съдийско подпиране за Левски, но не чак нещо, което да реши мача - имаше спестени картони и за двата отбора, тук таме някоя засада беше съмнителна(гледалите по ТВ да кажат).

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 окт 2009 19:26

Модератор ЛокоПД написа:И на двете "седмици" /седем на два и седем на не знам си кво/,един съвет - момчета,не е зле да започнете да ходите на мачове. :idea: Когато някои положения ги виждаш наживо,на 10-15 метра от теб,в сравнение с ТВ-то...не знам,пробвайте.Имаше поне 7-8 обратни отсъждания,няколко фалшиви ъглови,тъчове,спестени картони на Бардон и Йовов и поне две доста спорни засади/за засадите може и да не съм прав/.Бонев го каза най-точно след мача - Христосков и Ко. са наказателния отряд на Момиров и БФС.

Добре, че ми даде съвет да отида на стадиона... мерси, мисля да те послушам и да отида на някой мач да видя как е на живо ... много смешно, като почне някой да се прави на големия фен и да нарежда на другите... :lol: И какво искаш да ми кажеш, че ти си видял положенията на стадиона за фаулове, засади, тъчове, корнери и т.н по-добре отколкото аз с повторенията по телевизията, айде няма нужда... явно си афектиран, ще ти мине... :lol: И за какво е цялата тема за няколко обратни фаула, които ги има в изобилие всеки мач, лелелеле.. трагедия... :roll:
NON MOLLARE MAI

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2009 19:35

Съгласен съм с колегата, голямата рзбота за няколко обратни фала, дори и да ги е имало. Ще добавя и още нещо, когато говориш наизуст, олекваш страшно много, така и в твоя слушай, г-н модератор. Ако имаш някакви съмнения, звънни на страшко биков, той с радост ще разгледа (по десетина пъти) повторенията на всички възможни "обратни" фалове и тъчове, може да си промениш мнението след това.

Върни се в “Локо Пловдив”