Баба Ванга - македонка, пишат в Македония

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metal1111

Re: БАБА ВАНГА МАКЕДОНКА!!! ПОРЕДНАТА МАКЕДОНСКА ПРОСТОТИЯ...

Мнениеот metal1111 » 06 юни 2013 15:26

Captain Stottlemeyer написа:
metal1111 написа:
luxorus написа:Баба Ванга е от геограВската област Македония,т.е. Е македонка.Родена е в Струмица,а това е някъде в Република Македония.

"Мъдро" заключение, но като гледам автора и неговия правопис, не се учудвам на интелекта и на прозренията му.... 8-) Та значи, Елиас Канети е роден в Русе, това е някъде в Република България, ерго Елиас Канети е българин, така ли умнико!?... :lol: :lol: :lol:

по онова време село Ново село е в територията на България

Не мога да вдяна, какво общо има село Ново село (и кое точно Ново село - Видинско, Русенско, Кюстендилско?....) с темата!?...
Иначе леля Ванга е родена на 31 януари, 1911 година, когато Струмица е била в пределите на Османската империя и по логиката на заралията може да е и туркиня... 8-)

Баба Ванга (Вангелия Пандева Гущерова) е родена през 1911 г. в Ново село, Струмишко.
OFK PIRIN

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2013 15:38

Вуйчо ми е от Петрич и ми е казвал как комунистите насила са ги писали македонци навремето. Бащу му са го гонили от работа и затваряли, само защото не е искал да се пише македонец. Това е било заради Коминтерна, който е разпоредил да се създаде македонска нация, която е трябвало да бъде свързващото звено на една бъдеща Балканска федерация между България и Югославия. След като нещата между Тито и Сталин се разпърдяват, се връща отново естественото положениете на нещата. Дори Югославия изпраща учители в Пиринско, които да преподават по новоформирания македонски език и току що измислената македонска история. Както сега населението на Република Македония е с промити мозъци, така щяха днес да са и пиринските македонци. Доколкото знам македонизацията в пиринско спира чак през 60-те години. Това е най-голямото национално предателство извършено от БКП и Георги Димитров, по известен като Жоро Тарабата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 юни 2013 15:38

Тия макетата са лика-прилика с феновете на пфк левски Изображение

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 06 юни 2013 16:03

Тео , имаш акъл колкото Стоичков !

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 06 юни 2013 16:03

Teo написа:Тия макетата са лика-прилика с феновете на пфк левски Изображение

По-малоумно мнение, не можа да напишеш нали?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

catakunec
Контакти:

Мнениеот catakunec » 06 юни 2013 16:16

Вчера бях в Македония и започнах да споря с едни македонци и им казвам ,, ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ ,, а единия се смее и ми казва : Не вие сте македонци , след подписването на Букурещкия мирен договор на Македония са отнети България и Гърция !!!
Слушам го и немога да повярвам какво ми говори .
Изсмях се само и му казах : Немаш си на представа , колко много ви лъжат в училище !!!
И прекратих безмисления спор с заблудения човек .

Потребителски аватар
Rigobert
Контакти:

Мнениеот Rigobert » 06 юни 2013 16:16

абе боли ви у* :) ... нека да е македонка според тях, това какво променя?

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 06 юни 2013 16:32

МУУУААХАХахаХХахуМуаахаХАХАхаххаахАххааааа :mrgreen:
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 06 юни 2013 16:59

luxorus написа: Та значи, Елиас Канети е роден в Русе, това е някъде в Република България, ерго Елиас Канети е българин, така ли умнико!?... :lol: :lol: :lol:

Та Елиас Канети си е чист български гражданин Г-н некомпетентен. Все се стремиш да блеснеш със знания и все неуспяваш. Чист военен си ти. Както ми каза веднъж един от военновъздушните сили на България: "Това военните са големи чокундури".

Закон за българското гражданство:

Чл. 10. Български гражданин по месторождение е всяко лице, родено на територията на Република България, ако не придобива друго гражданство по произход.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Неутрален
Контакти:

Re: Баба Ванга - македонка, пишат в Македония

Мнениеот Неутрален » 06 юни 2013 17:03

Към Метал11111 : Прочети някоя книга и ще разбереш, стига да не е писана от българин ! Може да питаш роднини или баба дядо родени преди 1935-1936 година и ще ти обяснят.

Върни се в “Свободна зона”