ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Общо взето съм съгласен с изброените - само за Присо и Платини имам някои колeбания. И ако това са играчите, които Стоичков на всяка цена иска в отбора, то се надявам да не са единствените, които ще остави, защото и сред другите има немалко, които могат да помогнат: Чочев, Нюаджи и Сержиньо, които получиха прекалено малко шансове, някои други младоци (Стойчев, Христов, Долапчиев и т.н.), Черни, Ап. Попов и Венков също. Поне е хубаво, че в списъка не виждаме К. Стоянов, Бандата и Машината.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Отличен списък - Стоичков си разбира от футбол, това е. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Силно съм изненадан от присъствието на Присо,Крачунов и Платини в този списък ако не е журналистическа измислица де!
Но ако Платини наистина е читав играч на който проблемите му са единствено в главата може да бъде дори голмайстор на А група
то не виждам как Присо може да се научи да спира топката да подава и да бележи а също така и Крачунов да не изпитва
панически страх когато топката е в неговите крака. Присо и Крачунов трябва да се продадат при оферти за тях според мен
а и Платини също ако има оферта да си заминава.
Но ако Платини наистина е читав играч на който проблемите му са единствено в главата може да бъде дори голмайстор на А група
то не виждам как Присо може да се научи да спира топката да подава и да бележи а също така и Крачунов да не изпитва
панически страх когато топката е в неговите крака. Присо и Крачунов трябва да се продадат при оферти за тях според мен
-
- Контакти:
dreben23 написа:Отличен списък - Стоичков си разбира от футбол, това е.
А сигурни ли сте че това е списъка на Стоичков? То в спортал 90% са лъжи.Да запълват страниците.
Pichichi написа:Силно съм изненадан от присъствието на Присо,Крачунов и Платини в този списък ако не е журналистическа измислица де!
Присо може да спира топката много добре. Изобщо контролът му е отличен. Но когато трябва да се отърве от топката, без значение с пас или с удар, тогава настава трагедията.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
А сигурни ли сте че това е списъка на Стоичков? То в спортал 90% са лъжи.Да запълват страниците.
Почти съм убеден че това няма нищо общо с истината! Най-малкото Чочев ще го борят поне още 1/2 години
за да видят дали пък няма да стане нещо от него. Д.Пенев е там и ще даде такъв съвет на Стоичков.
Крачунов ми се струва сигурен напускащ!
И Венков го няма, а пък от списъка идващ от Литекс също няма типичен ляв бек. Но като се има предвид, че Гришата изрита Венков от Литекс и то без пари май не е толкова учудващо. Присо и да остане едва ли ще види титулярно място при наличието на играчи , които могат да играят на фланга като Карачанаков, Миланов, Ваюши, Марсиньо, че дори и Анисе. То е нормално някои играчи за които се колебаят да останат засега докато ги видят и преценят качествата им.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
опа то пък сега гледам че Апата го няма в списъка с оставащите. Като цяло в защита има най-големи ребуси. напред е добре положението. За Вальо Илиев ме съмнямва да го вземат сега, но знае ли се 

- dreben23
- Контакти:
Естествено, че ще останат и други момчета- това са само 10-тина човека.
Миланов не го бройте...
....
Попов поохлади страстите около очаквания прилив на футболисти между Литекс и ЦСКА, след като стана ясно, че благодетелят Гриша Ганчев има намерението да поеме управлението и над столичния клуб.
„Футболистите на Литекс имат договори с Литекс, така че всяко взимане или даване ще става с трансфер и така нататък. Не е толкова лесно взимането и даването".
Скоро се очаква и яснота около бъдещето на суперзвездата на Литекс Георги Миланов.
„Има много интерес към Георги Миланов. Доста класен футболист. Освен, че е национал е и футболист номер 1 на България. Ако има официална оферта, ще разговаряме".
„Интерес има от запад и от изток. В България няма отбор в момента, който да извади такава сума за Георги. Неговото бъдеще е в голям европейски отбор".
Миланов не го бройте...

***САМО ЦСКА!***