angelofdeath написа:Пак ви казвам, че докато не видя прескоференцията на Гриша Ганчев и Титан с предаването на акцийте няма да повярвам. "Боклуците" няма, как да погасят дължимите суми за толкова кратко време, а Гришата едва ли е навит да плаща чужди вересии. Тази продажба хич няма да е лесна и не може да стане за два дни, както пише. Смятам, че адвокатите ще ровят поне месец, а дотогава ще са започнали евротурнирите и първенството. Какво излиза, че дори сделката да осъществи може да загубим и този сезон. Не искам да се потдавам на ефорията, както някои хора преди мене, защото, както си спомняте посрещнахме и Титан, като месси. Преди това Митал и Божков! А, какво излезе? Всеки бизнесмен идва в ЦСКА с някаква скрита мисъл. Черепа заради базите, Митал заради Кремиковци, а Титан или насила или зада преперът някоя паричка. Резултата е ясен, отбора ни за пет години се срина, а последното първенство заприличахме на Славия и Локото с по 400-500 човека на трибуните. Дори само това да беше, няма прошка за Титан. Те успяха да разпилеят най-големия капитал на клуба-публиката. Гришата е спортен човек, врял и кипял във футбола и вероятно може да се справи със ситуацията. Подчертавам, но само ако Титан си оправят дълговете, иначе е немислимо. Дано сделката стане, но не с поделени акции, а изцяло махане на перничани и протежетата им. Трябва да останат истинските армейци, но ако и те за прихванали от боклучийската болест да се махат. Не виждам, каква работа ще имат в ЦСКА Перо, Живков, Каубоя и Емо Костадинов! Феновете могат да простят на Паро, защото е истинска легенда и на чичо Митко, защото той е живата история на отбора. Майкъла е 50/50, все пак нещо направи, малко, но при тези началници стига. Не знам, какво ще направи Гришата с неговото вярно куче Стойчо Стоилов, но едва ли след толкова години ще го захвърли. Или ще вземе в София или ще го остави да се разпорежда в новия Литекс, защото аз не вярвам да затрият с лека ръка отбора. Има нов стадион, работеща школа и изградена инфраструктора, грехота ще е да потъне в забрава. Смешно ще е обаче ЦСКА да се премести в Ловеч и абсолютно неправилно от всички гледни точки. Надявам се Гришата дори да не си го мисли, защото едно такова решение ще предизвика скандал, който като нищо ще стопира преговорите. Не знам, как стои въпроса с концесията и дали върви заедно с акцийте на клуба, защото това е едно от най-важните решения за бъдещето. За всеки е ясно, че ЦСКА ще бъде много по-силен на Армията, отколкото да броди по-чуждите стадиони. Не забравяйте, колко точки загубихме, заради липсата на истинско домакинство. Изобщо вземе ли Гриша Ганчев отбора го чака много работа и спортна и финансова и организационна. Вярвам, че може да се справи и ще избере точните хора, които да му помагат. Аз мога да му кажа само добре дошъл и ще въздъхна свободно, като видя гърбовете на Титаните извън бариерата на Армията.
+ 1 за цялото мнение. Само в часта за Майкъла не съм съгласен. Майкъла стана държанка и слуга на Титан! За това той не заслужава и няма място в един нов ЦСКА на Ганчев. Иначе за Паро съм съгласен, че на него може да му се прости. А Пената има място винаги в ЦСКА, но вече остава само като легенда на клуба и почетен президент. С послушничеството си към Боклуците той също не заслужава повече да има реална оперативна власт, било като треньор или нещо друго. Пък и без това вече годините са му много. Но на ложата винаги ще има място за него