ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот Middlesbrough » 06 юни 2013 10:43

shotgun blues написа:За МАТА наистина няма никакъв смисъл да бъде продаван,но след като ЧЕЛСИ взимат Шурле,може би някой измежду Хълк,Снайдер ,Йоветич и т.н....това са все офанзивни играчи и при такова положение,продажба на МАТА не звучи нелогично

Чакай малко ве бриийз , като видиш играчите с фланелките да позират тогава може да говориш !Защо вярваш на всички спекулации които се пишат по сайтовете :mrgreen: , бичи айляк малко 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2013 10:53

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 06 юни 2013 11:10

Моуриньо може да привлече Ибрахимович

Каталунското издание El Mundo Deportivo съобщава шокиращата новина, че новият мениджър на Челси Жозе Моуриньо има намерение да привлече на "Стамфорд Бридж" нападателя на Пари Сен Жермен Златан Ибрахинович. Португалският специалист добре се познава с шведския национал от съвместната им работа в Интер, а самият футболист не един път се изказа ласкаво за Моуриньо.

През последната седмица във френската преса редовно се носят слухове, че Ибрахимович може да напусне парижкия клуб, ако Карло Анчелоти си тръгне, за да оглави Реал Мадрид. Именно от тази ситуация възнамерява да се възползва Моуриньо.

Договорът на Ибрахимович с ПСЖ е до лятото на 2017 година.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 06 юни 2013 11:11

Челси дава 35 милиона паунда за Хълк

Челси иска да привлече бразилеца Хълк, като е готов да плати за него на руския Зенит 35 милиона паунда.

Новият-стар мениджър на лондончани Жозе Моуриньо е поискал Хълк, след като Монако отмъкна под носа му Радамел Фалкао. До неотдавна всички смятаха, че колумбийското острие ще смени Атлетико Мадрид именно с Челси, но Роман Абрамович бе надцакан от сънародника си Дмитрий Риболовлев, собственик не Монако и също милиардер.

Според вестник „Дейли Мирър“ след изпускането на Тигъра Моуриньо е побързал да си осигури привличането на нападател от същия тип. Той е поискал от Абрамович да му осигури Хълк, за което руският евреин е дал зелена светлина. Очаква се Живанилдо Ниейра де Соуза, както е цялото име на Хълк, да акостира в Лондон до края на летния трансферен прозорец.

Челси искаше бразилеца и миналата година, но не можа да се разбере с тогавашния му клуб Порто. 40 млн. евро се видяха много на Абрамович и от това се възползва Зенит. Хълк обаче не успя да се адаптира към руските футбол, климат и начин на живот и сам поиска от треньора Лучано Спалети да бъде поставен в трансферния списък. /БГНЕС

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2013 11:12

Остана ли някой, който може да спира топката сравнително добре и да не сме го купили вече? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 юни 2013 11:15

Middlesbrough написа:
shotgun blues написа:За МАТА наистина няма никакъв смисъл да бъде продаван,но след като ЧЕЛСИ взимат Шурле,може би някой измежду Хълк,Снайдер ,Йоветич и т.н....това са все офанзивни играчи и при такова положение,продажба на МАТА не звучи нелогично

Чакай малко ве бриийз , като видиш играчите с фланелките да позират тогава може да говориш !Защо вярваш на всички спекулации които се пишат по сайтовете :mrgreen: , бичи айляк малко 8-)

Трансферно лято 2013 - спекулации,слухове.....е заглавито на темата ,какъв е проблема да се пише за тях,след като ще ги има юни,юли и август ,тоест 3 месеца :shock:

Потребителски аватар
Ivailo_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Ivailo_Ivanov » 06 юни 2013 11:18

Този пък дебелият Хълк защо ни е ? Мисля че нямаме нужда от него. Няма смисъл да изяжда от минутите на Оскар или Азар, или пък на Мата дори... още по-дебел ще стане :)
Офтопик:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 06 юни 2013 12:09

Ivailo_Ivanov написа:Този пък дебелият Хълк защо ни е ? Мисля че нямаме нужда от него. Няма смисъл да изяжда от минутите на Оскар или Азар, или пък на Мата дори... още по-дебел ще стане :)

Съгласен съм :)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 юни 2013 13:21

shotgun blues написа:
Middlesbrough написа:

Трансферно лято 2013 - спекулации,слухове.....е заглавито на темата ,какъв е проблема да се пише за тях,след като ще ги има юни,юли и август ,тоест 3 месеца :shock:

Ти се хващаш на всяка глупост която пишат и вярваш на всичко :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 06 юни 2013 17:11

Според мен няма да има повече от един голям трансфер и то на нападател. ще се вземе и един дефанзивен халф и най - вероятно ще са само това скъпите трансфери на Челси!

Върни се в “Архив”