Roland Garros 2013

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Roland Garros 2013

Мнениеот MuFc1878 » 05 юни 2013 21:32

Миналата година финалът вървеше към 3-0 за Надал преди да завали! Не казвам, че и сега ще е така, но трябва да се има предвид този факт :) Стане ли по-тежка топката, топ спина, който влага Рафа намалява съответно става по-лесно за съперника му, а на Джоко малко му трябва....

haha

Мнениеот haha » 06 юни 2013 00:11

I.A написа:
haha написа:Дано Джоко да бие Надал и да стане един от малкото в историята, които са постигнали Голям шлем. В другия 1/2-финал искам Цонга да спечели.

И да спечели турнира няма да направи Голям шлем. За да направи Голям шлем трябва да спечели всичките турнири в годината.

Кариерен Голям шлем. Ей, все едно сме малки деца и трябва да уточнявам всяка дума.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2013 00:55

MuFc1878 написа:Ако пече слънце, очаквам мача да приключи в 3 сета в полза на Надал :o

Що,бе?Джокович само на тъмно ли може да го бие?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юни 2013 09:20

blue avalanche написа:
MuFc1878 написа:Ако пече слънце, очаквам мача да приключи в 3 сета в полза на Надал :o

Има разлика в скоростта на топката и топспина при горещо и по-хладно време, ама това на теб няма как да ти е ясно.
Няма спор, че при жега Надал получава сериозно предимство на клей.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2013 10:25

mistreated написа:
blue avalanche написа:

Има разлика в скоростта на топката и топспина при горещо и по-хладно време, ама това на теб няма как да ти е ясно.

Знам,че има.А,ако Джокович го бие в жегата тогава какво ще разправяте?
Или той никога не е бил Надал на клей.А,сетих се!Играли са само на дъжд.
Анти-джокерите веднага си измислиха оправдание при евентуална загуба."Облаче ле,бяло..."

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юни 2013 10:29

blue avalanche написа:
mistreated написа:
blue avalanche написа:

Знам,че има.А,ако Джокович го бие в жегата тогава какво ще разправяте?
Или той никога не е бил Надал на клей.А,сетих се!Играли са само на дъжд.
Анти-джокерите веднага си измислиха оправдание при евентуална загуба."Облаче ле,бяло..."

Никъде не съм споменавал, че не може да го бие и на слънце. Казах, че Надал получава предимство, когато температурата е по-висока. А и аз съм последния, който можеш да наречеш про-Надал или анти-Джокович. Фен съм на Федерер и ми е все тая кой ще бие в този двубой. По-скоро съм за Ноле.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 06 юни 2013 11:03

Прогнозата за петък е за топло време и само 3% вероятност за дъжд.Но тия гадове от РГ най-вероятно ще ги оставят втори мач за праймтайма привечер за да поизравнят нещата ;)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 06 юни 2013 15:55

Организаторите и ТВ операторите на РГ винаги са ми опъвали нервите , първо , че два четвъртфинални мача се играят по едно и също време и второ камерите им са разположени в дупките , вляво , вдясно , горе в небето . Играта се следи най-добре отгоре и евентуално при някое повторение отблизо. Най-неприятно е , когато камерата е ниско долу и корта се вижда на нивото на краката на тенисиста и мрежата. Също така неприятно е и честата смяна на ТВ камерите. Нямам против , да покажат някое известно лице в публиката , както вчера това на Леонардо ди Каприо например , който изгледа мача на Джокович с Т. Хаас.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юни 2013 16:42

sirius123 написа:Организаторите и ТВ операторите на РГ винаги са ми опъвали нервите , първо , че два четвъртфинални мача се играят по едно и също време и второ камерите им са разположени в дупките , вляво , вдясно , горе в небето . Играта се следи най-добре отгоре и евентуално при някое повторение отблизо. Най-неприятно е , когато камерата е ниско долу и корта се вижда на нивото на краката на тенисиста и мрежата. Също така неприятно е и честата смяна на ТВ камерите. Нямам против , да покажат някое известно лице в публиката , както вчера това на Леонардо ди Каприо например , който изгледа мача на Джокович с Т. Хаас.

Самите кортове са така направени, че наистина няма друго място, където да сложат камерите. Поне на Филип Шатрие със сигурност е така, защото съм бил там. За Сюзан Ленглен предполагам, че е същото положението. На по-малките пък е още по-зле работата.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 06 юни 2013 17:00

Мачът Надал и Джокович ще е първи на централния корт утре.

Върни се в “Тенис”