Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
До преди няколко дена се смееха на Левски,че взели калъвката на купата! А кво стана някой фалира! И зашто трябваше да е потарпеш Литекс, за 2-ри път се спасява цесека от изпадане! И сега как ште се казвате прасетата от люляците или люляшки прасета????????????????????????????????????????????
Дано всичко се получи накрая, ех майка му стара от кога не съм се радвал така

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
danko_sot написа:dimoib59 написа:sslevski написа:Най-голямия кеф е бездарието треньор Христо Стоичков.........толкова не съм се радвал за вас от доста време.А истински тандем ще е да останат пернишките идиоти и Стоичков.Тогава 4 място ви е в кърпа вързано
Радостта ти е почти толкова голяма колкото, когато видя невероятната комбинация Мацуи-Силва-Ели-Везалов и как Митето заби коженото кълби в собствената си врата, нали.![]()
![]()
![]()
![]()
ХОХОХХОХОХОХОХОХОХОХ Горките евробг идиотчета
![]()
сега и като чуха че Ицо идва и съвсем се насраха
Да направо съм на успокоителни.Дано дълго да ви е треньор да ни забавлява.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
doki72 написа:До преди няколко дена се смееха на Левски,че взели калъвката на купата! А кво стана някой фалира! И зашто трябваше да е потарпеш Литекс, за 2-ри път се спасява цесека от изпадане! И сега как ште се казвате прасетата от люляците или люляшки прасета????????????????????????????????????????????
Какви рога, какви мустаци ве пр***к? Изпаднал си ти, и то душевно и завинаги!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Сега вече е сигурно, че Литекс легна на Локо Сф, а следващият кръг им легна и ЦСКА. Гриша Ганчев явно е искал Локо Сф в А група. Какви игри се въртят от доста време насам без никой да подозира , не е истина! Връщаме се назад в едни отминали години, когато болшинството отбори се хвърляха със зъби и нокти върху Левски, а лягаха на други отбори. Когато един отбор играеше истински мачове цял сезон, а друг играеше протоколни.
При мениджър Христо Стоичков( същото важи и за Краси Балъков), ако ще и Роман Абрамович да вземе ЦСКА, нещата няма да се развият по възможно най-добрия начин. Като треньор и мениджър абсолютно бездарен.
sslevski написа:danko_sot написа:dimoib59 написа:sslevski написа:Най-голямия кеф е бездарието треньор Христо Стоичков.........толкова не съм се радвал за вас от доста време.А истински тандем ще е да останат пернишките идиоти и Стоичков.Тогава 4 място ви е в кърпа вързано
Радостта ти е почти толкова голяма колкото, когато видя невероятната комбинация Мацуи-Силва-Ели-Везалов и как Митето заби коженото кълби в собствената си врата, нали.![]()
Горките евробг идиотчета![]()
Няма как да стане! Само вашия "снажен" Чъки може да осигурява нужните забавления! Той така и не разбра, че прекаленото остроумие вреди на олигофрените!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
sslevski написа:danko_sot написа:dimoib59 написа:sslevski написа:Най-голямия кеф е бездарието треньор Христо Стоичков.........толкова не съм се радвал за вас от доста време.А истински тандем ще е да останат пернишките идиоти и Стоичков.Тогава 4 място ви е в кърпа вързано
![]()
ХОХОХХОХОХОХОХОХОХОХ Горките евробг идиотчета
![]()
Боли ли те седалището от виртуозния гол на Митето Заралийския?

Преди две години бяха директиви,миналата година беше 100 сигурно,че Левски е шампион естествено с купуване на мачове.Догодина какво да чакаме от розовата общност?Прости ми от оранжевата.Само не споменавай купи,че тази дума е доста избледняла.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]