Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2013 22:29

валидол за теб написа:Ясно. Но защо с такива финансови ресурси, със Сираков отзад, назначават меко казано неопитен треньор и то за 100г на клуба? Не намирам логика.

Няма време-това е логиката. Но аз с треньора бих поизчакал до другата седмица, може и да не е Митов. Зависи от Сираков. Финансите не са огромни, но отборът е обезпечен, това имам впредвид. Но много излязохме от темата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 юни 2013 22:30

Adramelech написа:
валидол за теб написа:Имам някакъв смътен спомен, че преди месеци бяхте казали, че Насо няма да дойде в Левски, защото не го искат новите собственици, дето са купили клуба от Батков. Така ли е? Всъщност Батков защо продължава да лъже и да се прави на шеф?

Щом дори новият ви шеф (ГГ), намекна, че в Левски има нови силни хора, според теб дали Левски има нови собственици?

Аз вас питам?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 юни 2013 22:31

Левски се радваха на титла, която още небяха спечелили, сега ЦСКА се радват на нещо, което не се е случило, та да няма накрая отново някой неочакван обрат :lol:
Относно Стоичков е много слаб треньор и основно разчита на помощниците си.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 05 юни 2013 22:32

onegavon написа:
sin4ec написа:Нас нищо не ни притеснява. Вас би трябвало да ви притеснява връщането на Сираков, защото е знаково и е индикатор за съвсем различни процеси в Левски, свързани с финансите.

А, би трябвало!Връщането на Сираков ,както и дването на Ганчев ЦСКА още не са напълно сигурни.Да речем , че се случат не би трябвало да се сравняват защото и двамата идват в различни аспекти.Единият като служител, другият като собственик.Само ще ти припомня ,че историята обикновенно се повтаря като фарс.Нито парите ,нито отбора е същия, а и времената най- вече са други.Така,че по- скоро вие ще бъдете разочавани от Насо отколкото ние от Ганчев. Защото просто по - малоумно управление от пернишкото аз честно не мога да си представя.

точно така- историята се повтаря като фарс, т.е. ако някой си мисли че след като ГГ е бил успеше ръководител в Литекс ,ще бъде такъв и в ЦСКА....може и да сбърка фатално...това че си бил добър кмет на Злокучене, не означава че ще бъдеш добър кмет и на София...примерно говоря ;) ..В Литекс на ГГ веднъж на 10-тина години му идваше музата да гони титла, дебнеше обикновено период когато Левски и ЦСКА са в някаква криза..а през останалото време-пасторална селска идилия..сега няма да е така,ще се иска всяка година здрава битка, но и конкуренцията вече ще е много силна-освен Левски, и Лудогорец и Ботев(ПД)...Та така ;)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 юни 2013 22:33

sin4ec написа:
валидол за теб написа:Ясно. Но защо с такива финансови ресурси, със Сираков отзад, назначават меко казано неопитен треньор и то за 100г на клуба? Не намирам логика.

Няма време-това е логиката. Но аз с треньора бих поизчакал до другата седмица, може и да не е Митов. Зависи от Сираков. Финансите не са огромни, но отборът е обезпечен, това имам впредвид. Но много излязохме от темата.

Въпросът е в какви мащаби? Защото и Пирин Г.Д. е обезпечен. А и липсата на време не е оправдание, когато има сериозни хора, със сериозни инвестиции, които са начартали бъдещето.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 юни 2013 22:35

BadBoy написа:Левски се радваха на титла, която още небяха спечелили, сега ЦСКА се радват на нещо, което не се е случило, та да няма накрая отново някой неочакван обрат :lol:
Относно Стоичков е много слаб треньор и основно разчита на помощниците си.

Да, ще е голям майтап. А представи си, ЦСКА да се влее в Литекс :) И Ицо да го направят помощник на Радуканов :roll:

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 05 юни 2013 22:40

Кога Ганчев спечели титлите си в Литекс? 98 и 99 г., когато ЦСКА бяха в една от многото си кризи, а собственик на Левски беше Томето Лфчис който яко го беше закъсал с парите. И следващите две титли-2010 и 2011г- ЦСКА с ТИТАН бе посмешище, Батков милия нямаше пари да се обръсне, и Гонзо съвместяваше около 25 длъжности в Левски...що Ганчев не се бори за титлата в ерата "Чорни"-2000, 2001 и 2002 г.?...що не се бори за титлата с Васил Божков през 2003 ,или с Георги Илиев през 2004 г....сега обаче никой няма да го чака 10 години да му дойде музата, талибаните ще искат всеки сезон титли-митли, шампионски лиги-миги :mrgreen: ..ае да го видим сега тоз голям и "велик" меценат :twisted:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 юни 2013 22:42

Дано стане това, което всички медии пишат. Просто от сега се замечтавам какъв здрав отбор можем да направим с младите суперталанти и национали от Литекс в комплект с някои от нашите, а и допълнително ще добавим сигурно още някоя покупка. Милановците, Бодуров, Ваюши и отделно имат още 3-4 момчета, които са много талантрливи, като добавим към тях Карачанаков, Саша, Делев, Анисе и един-двама от по-опитните може би ще останат. И отборът го чакат хубави моменти. А най-гоиното ще е да видим пак Армията да се къса по шевовете и да ври като казан
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 05 юни 2013 22:44

В завъшек ще кажа, че най-грешният да е Гриша Ганчев, дано да стане собственик на ЦСКА, ще е класи над титаните.

И, разберете го накрая...Титаните управляваха ЦСКА по този безумен начин не защото са лоши мениджъри, не, не...причините са съвсем други...
Лека вечер на всички, дано утрешният ден е по-добър от днешният.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 юни 2013 22:46

Титан даваха около 10 милиона на сезон, колко си мислите, че Ганчев ще дава, 20 ли?
ЦСКА за да заприлича на клуб са нужни адски много средства, а тях Ганчев ги няма, а тези средства задавате ли си въпрос, кога ще се върнат?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”