Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Георги Христов

Мнениеот tani » 04 окт 2009 18:08

Е то хубаво ама колко години ще чакаме да му видиме таланта .Май има талант само за манекен ама требва и малко да си наорави някой корекций.Иначе ще вземе да уплаши журито.Щото се видя че никоя защита не се страхува от него.Той сам се пази .

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 04 окт 2009 18:11

Мисля, че трябва да му дадем шанс поне още една година, за да може да се докаже, казвам поне една година, даже мисля, че е малко....
А сега сериозно... както казах преди няколко дни трябваше да го пратят да играе за дубъла, и ако не вкара 20 гола до нова година след това цяла пролет да гледа на видео как се вкарват голове и лятото по живо по здраво да се разкарва...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 04 окт 2009 18:12

Как Може да сравняваш тоз некадърник с Христов? :x :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 04 окт 2009 18:17

ogrizko написа:
levskarinvt написа:И какво общо има физическата прилика между двамата с играта им!

Общото е, че играта на Георги Христов като цяло много ми прилича на играта на Фернандо Торес, както и по физика. Може би разликата между двамата е на психическа основа. Но в България е нормално да се получи така, според мен повечето тук са зле с психиката ...и нервите на хората всекидневно заминават за щяло и нещяло. Като гледам Христов.... сякаш сам не си вярва в момента, че може да вкара... страх го е да шутира, за да не изтърве.... поне това виждам в играта му. Верно, че не се представя точно като Торес в момента... но ако се отпуши и си оправи психическото състояние, дали не може да стане много добър нападател от калибъра на Торес. И като се има предвид, че е преодолял такава дупка като тази в момента, може дори да стане по-добър от Торес, като се има предвид, че Торес май не е изпадал в подобни състояния. Ама не знам и аз. :roll:

Аз това го знам.Забелязал съм го преди много време.Но ме нервят тези, които само като чуят или видят нещо за него и почват да пишат какви ли не глупости. :evil:

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 04 окт 2009 18:21

delpi написа:Мисля, че трябва да му дадем шанс поне още една година, за да може да се докаже, казвам поне една година, даже мисля, че е малко....
А сега сериозно... както казах преди няколко дни трябваше да го пратят да играе за дубъла, и ако не вкара 20 гола до нова година след това цяла пролет да гледа на видео как се вкарват голове и лятото по живо по здраво да се разкарва...

Извинявай ,но колко години трябват на един играч да се аклиматизира или както хората казват да се сработи с колектива???
Защо трябва да се чакат 2 години за да се разбере пак ,че играчът не може........
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 окт 2009 18:25

Хахахах, сега сериозно. Просто исках да пусна малко по-весела тема за Георги Христов, защото само го псувате, псувате... и пак псувате. Та си викам поне малко да се позабавлявате с една леко откачена тема, вместо само да го псувате. Щото наистина е малко смешно ТОЧНО В МОМЕНТА да се сравняват двамата и да се твърди нещо такова ;)
Малко се направих на по-сериозен, че все пак не съм левскар и не знаех как ще я възприемете темата и дали няма да се разсърдите нещо, че съм я пуснал :oops:
Иначе верно има някаква прилика, ама Христов има много хляб да изяде докато стигне класата на Торес. Но все пак знае ли човек... може и да го направи някой ден и тези дни да са били най-черните в живота му :P
Освен това, наистина мисля не издържа на напрежението някакси..... в смисъл, че в Левски се търсят победи във всеки мач, голове във всеки мач и т.н. Сега с тия загуби и работи много напрежение се насъбра и само някакъв случаен гол може да му помогне да добие малко самочувствие. Иначе според мен проблема на Левски в момента е вратаря, който е много зле. Иначе като цяло не сте чак толкова зле. Ама сега ще е добре да не почнете да псувате и това момче дето е вратарче сега, че и неговата психика ще направите на нищо и после ще се чудите защо играе все по-лошо и по-лошо, вместо да подобрява играта си. Просто такива момчета трябва да имат кредит на доверие и това е. Ясно е, че може да ви провали и още някой друг мач.... но алтернатива нямате в момента. Така че по-добре да го подкрепяте, ама вие си знаете :!: Като го псувате и него, и той по-зле ще играе. Като гледам и той няма много-много психика засега....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 04 окт 2009 18:28

sic написа:
delpi написа:Мисля, че трябва да му дадем шанс поне още една година, за да може да се докаже, казвам поне една година, даже мисля, че е малко....

Извинявай ,но колко години трябват на един играч да се аклиматизира или както хората казват да се сработи с колектива???
Защо трябва да се чакат 2 години за да се разбере пак ,че играчът не може........

Не разбра ли иронията в първото ми изречение? :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 04 окт 2009 18:32

delpi написа:
sic написа:

Не разбра ли иронията в първото ми изречение? :)

Извинявай разбрах я , но прекалено късно и не ми се триеше :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 04 окт 2009 18:34

мн добър футболист.не требваше в подуене да ходи.от там никога футболист не е излизал-няма и да излезе.по добре да си беше джиткал в ботев или цска.сега дано да е разбрал каква е разликата между подуене и Борисовата градина :geek: :geek: :mrgreen
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 04 окт 2009 18:41

Първо сравнете Левски с Ливерпул и тогова говорете. Във Левски винаги атмосферата е била “особена“ . Там Меси и Роналдо биха се изгубили само след година .
Моето мнение е , че играчите на Левски винаги са имали проблем с манталитета си . Едно от малкото изключения е Гунди , но той все пак беше изключение - интелегентноста му и начина на комуникация са рядкост . Сравнете Гунди с Гонзо или Сираков и веднага ще получите отговор . А и последните 20-25 год. такова оглупяване има и сред една немалка част от феновете на отбора , че критериите ом за отбор и футболисти са доста примитивни . Например след мач излиза Гонзо или Сираков заявява нещо “мъжкарско“ и спечелват “народната любов“.
В крайна сметка Левски си остава място ,където лесно се “ убиват“ таланти.

Върни се в “Левски”