Hrabar написа:MaX написа:Teo написа:MaX написа:САМО МОГА ДА КАЖА ЧЕ ПО ГОЛЕМИ ЛАЙНАРИ ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ ЧОРБАРИТЕ НЯМА САМО КРАДАТ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ. ТАКА ЛЕСНО ДА ВЗИМАТЕ ФУТБОЛИСТИ КОИТО СА ИЗГРАДЕНИ ОТ АКАДЕМИЯТА НА ЛИТЕКС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕКАКВО ВИЕ ВИНОВЕН ЛИТЕКС ЗА ТОВА ЧЕ СТА ЖАЛКИ НА ГОВЕДАТА СИ ГО ИЗКАРВАЙТЕ
Аз пък ще ти кажа, че на Гришата му съсипахте живота в това село 15 години ви гледа като писано яйце, стадион ви направи, школа имате, кво искате повече бе?!?!?! Гришата обича ЦСКА и още 98-ма година искаше да купи ЦСКА, но и тогава едни сини животни го спряха! Оставете го Гришата най-накрая да си дойде в клуба който обича!
Дано ви закрият вас червени боклуци
Ей, друже не така, не така! Гриша Ганчев иска да вземе ЦСКА от поне 15 години. Може да си по-млад и да не знаеш...всъщност онова 8:0 беше отговорът на Гриша Ганчев към Илия Павлов на една, конкретна оферта за влизането му в ЦСКА....колелото на Съдбата няколко пъти се завъртя от тогава. Днес Господ предоставя нова възможност пред Гриша Ганчев.
Всичко това е с уговорката, че официално сделка още няма. Но дори да не е сега, да е след година, две или десет...този човек ще дойде в ЦСКА, защото това е любимият му отбор. Любовта към конкретна жена избледнява с годините, любовта към ЦСКА остава...
Момче аз съм израснъл с този отбор я си представи да закрият ЦСКА и да направят чисто нов отбор Академик Сф