Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2013 21:34

Без име написа:
Captain Stottlemeyer написа:
валидол за теб написа:....Според мен изпускаш титлата на АС 23, която Гришата няма да остави в забвение :idea: Много скоро ще изпищят всички, най-вече Батков, за нашето основаване.

А дали няма да е по-добре за вас, тази титла да си остане за "АС-23"!?... :roll:
"С АС-23 „червените“ комплекси от Левски ще станат още по-болезнени. Ако приемем „червените“ за наследник на АС-23, в цялостната статистика в мачовете между двата отбора и за първенство, и на всякакви други нива Левски ще дръпне толкова много, че едва ли и най-младият „червен“ фен ще дочака до края на живота си баланса да се обърне в полза на ЦСКА. Начинът на спечелването на държавната титла също е безпрецедентен дотогава и не особено почтен. На финала на първенството през 1931 офицерския тим АС-23 среща варненския Шипченски сокол, чийто днешен наследник е Спартак (Вн). При резултат 2:1 за варненския тим Борислав Габровски от АС-23 чупи крак на съперников играч след брутална балтия. Смени не са разрешени и Шипченски сокол трябва да продължи с 10 души. Футболистите на тима настояват пред съдията да изгони Габровски, за да останат двата тима с равен брой играчи на терена. Реферът отказва да приеме „съветите“ на „соколите“ и те в знак на протест напускат терена, въпреки че водят с 2:1. Така е присъдена служебна победа на АС–23, която носи и единствената шампионската титла на този клуб.
Друга черна точка във визитката на АС-23 е, че той невинаги е бил в най-горната възможна група в йерархията на българския футбол в довоенните години. Тимът не попада в създадената през 1937 година Национална футболна дивизия и е във второто ниво на родния футбол. Левски пък е единственият клуб в България, който от основаването си винаги е играл в най-горната възможна дивизия и никога не е изпадал.
Левски срещу АС-23 за първенство:
1923/24 6:0 за Левски и 5:1 за Левски
1924/25 5:2 за Левски и 6:0 за Левски
1925/26 7:1 за Левски и 3:1 за Левски
1926/27 3:2 за Левски и 4:0 за Левски
1927/28 3:1 за Левски и 2:1 за АС-23
1928/29 2:1 за Левски и 4:4
1929/30 2:0 за Левски и 2:1 за АС-23
1930/31 3:3 и 3:1 за АС-23
1931/32 5:3 за Левски и 3:1 за Левски
1932/33 2:2 и 3:2 за АС-23
1933/34 2:0 за Левски и 2:0 за Левски
1934/35 0:0 и 2:1 за Левски
1935/36 1:0 за АС-23
1936/37 2:2 и 2:1 за Левски
1937/38 АС-23 не е в националната дивизия
1938/39 0:0 и 1:0 за АС-23
1939/40 2:1 за Левски и 2:1 за Левски
1940/41 0:0 и 2:0 за Левски
1941/42 3:0 за Левски и 5:0 за Левски
1942/43 1:0 за Левски и 3:2 за Левски
1943/44 3:2 за АС-23
Баланс в столичното първенство и националната футболна дивизия:
38 мача, 24 победи за Левски, 7 победи за АС 23, 7 равенства, голова разлика 98 – 45 за Левски
Баланс за Царската купа: 1 мач, 1 победа за АС-23, голова разлика 2-1 за АС-23
Баланс за купата „Улпия Сердика“: 1 мач, 1 победа за Левски, голова разлика 3-1 за Левски
Баланс във всички останали срещи: 21 мача, 12 победи за Левски, 3 равенства 6 победи за АС-23, голова разлика 81-55 за Левски
Общ баланс от всички мачове между Левски и АС-23:
61 мача, 37 победи за Левски, 10 равенства, 14 победи за АС-23, голова разлика 183 – 103 за Левски".
Май присвояването на историята на "АС-23" няма да се отрази много благоприятно на "най-титулувания" клуб в България. 8-)

Никога ЦАРСКИЯТ клуб няма да бъде зачислен към комунистическото отроче! Никога! И по-добре не давай статистики за евентуално причисляване, защото това НЯМА да се случи! Никога няма да се забрави избиването на царските офицери от комунистическите отрепки !

Приятелю, цитирал съм статия, която не е писана от мен. В послепис към мнението си съм написал, че нормална практика е при сливането на два и повече клуба техният наследник да приеме историята, активите и пасивите само на един от тях. Споко и никога не казвай "никога", защото сега на власт са тези, чиито бащи и дядовци избиха царските офицери, сред тях и хора от ръководството на "АС-23". 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 юни 2013 21:38, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2013 21:36

BadBoy написа:
Teo написа:
BadBoy написа:
Teo написа:Осъзнайте се бе... как може един човек да плати за себе си ХАХАХАХА :? :lol: :lol: :lol:

Това са футболисти на Ловеч, трябва да има трансфер, с който те да са съгласни, та в този ред на мисли Миланов иска ли да играе за ЦСКА?
Ако закрият Ловеч футболистите автоматично стават свободни агенти.

Да си чувал за разтрогване по взаимно съгласие :roll:

И като разтрогне играча става свободен агент и може да подпише с който пожелае, като вземе сериозна сума на ръка, нещо си бос в тази материя.

Той иска да дойде в ЦСКА заедно с Ицата, но ако избере клуб от Европа му пожелавам успех, но все още има да надгражда за да излезе в чужбина и една година в ЦСКА ще му се вдигне цената двойно повече от сега!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2013 21:37

Новината за Стоичков може да е изненада само за хора, неследящи футбола у нас. Дори и аз, който не се вълнувам особено от ЦСКА, имах подобна информация. За ГГ също се говори от месеци, като се спрягаха разни вариации- проблемът там е друг.
Като цяло обаче не ми е много ясно с какво Ганчев е различен от Титаните и какво ще промени, ако евентуално дойде. Това са си проблеми на червените, за мен като фен на противников тим особена разлика няма. Всъщност има- плюсът, че традиционно трудния за нас мач в Ловеч няма да е вече същият, за което аз лично ще съжалявам. Треньорските качества на Стоичков са ясни на всички, един Стойчо е поне три класи по-високо, в този ред на мисли това назначение, независимо от кого е направено, е странно. Колкото до финансирането, ако някой си мисли, че ГГ( ако дойде) ще налива повече средства от Титан в отбора, много се е объркал. Е, ако сработи вариантът с фалита, би му спестило много пари, които после да инвестира, но това са предположения.
Така изглеждат нещата от гледна точка на противника. Колкото до заканите за червена доминация и мачкане, не е уточнено за какъв спорт иде реч-борба ли, пинг-понг ли... Щото за футбол е малко несериозно. Ако някой е забелязал, при сините текат сериозни рокади и реформации, което неминуемо ще даде положителен резултат. Доколко ще е положителен, бъдещето ще покаже. Но изминалият шампионат, в който Левски с една от най-слабите си формации от 4 мача с ЦСКА и Литекс има три победи, навява на някои мисли.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 юни 2013 21:37

Беше ясно , че нещо се случва, след като Стойчков беше почти тренер на турски и френски отбори, но в последния момент каза, че няма да остави младите. Подготовката на ЦСКА се отложи за 10ти, както и всички изходящи и входящи трансфери ..........
Много ми е криво за привържениците на Литекс, но вина ние феновете на ЦСКА нямаме, една легенда се завръща и евентуално Гришата би си изпълнил мечтата, която гони от много години . Едно е да имаш фенската маса зад гърба си , това си е едно много добро вложение за бизнеса, а футбола че е чувал без дъбо е ясно .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2013 21:37

MaX написа:
Teo написа:
MaX написа:САМО МОГА ДА КАЖА ЧЕ ПО ГОЛЕМИ ЛАЙНАРИ ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ ЧОРБАРИТЕ НЯМА САМО КРАДАТ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ. ТАКА ЛЕСНО ДА ВЗИМАТЕ ФУТБОЛИСТИ КОИТО СА ИЗГРАДЕНИ ОТ АКАДЕМИЯТА НА ЛИТЕКС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ :!: КАКВО ВИЕ ВИНОВЕН ЛИТЕКС ЗА ТОВА ЧЕ СТА ЖАЛКИ НА ГОВЕДАТА СИ ГО ИЗКАРВАЙТЕ :!:

Аз пък ще ти кажа, че на Гришата му съсипахте живота в това село 15 години ви гледа като писано яйце, стадион ви направи, школа имате, кво искате повече бе?!?!?! Гришата обича ЦСКА и още 98-ма година искаше да купи ЦСКА, но и тогава едни сини животни го спряха! Оставете го Гришата най-накрая да си дойде в клуба който обича!

Дано ви закрият вас червени боклуци :!:

Добре какво е виновен ЦСКА, че вас ще ви закрият?!?!?!?!? И никой няма да закрива никой, разбери го!!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юни 2013 21:37

Без име написа:Видя се злобата преди 2 седмици, мой човек. Явно си един от малкото, които не са влизали в синия форум, за да прочетеш как твоите красноармейци боготворяха Домус ага и се кефеха на второто ни място. :) ;)

Ти с колегите ли ще ме сравняваш-да ти се струвам повърхностен човек? ;) Всъщност, всеки има известно количество злоба, която носи у себе си, но моята е тип спортна, но шегите ми са доста гаднички понякога, но са безобидни- просто пипето ми сече малко повече от на хората. Влязох два пъти по друг повод беше, но като видя, че има повечко повърхностни хора си казвам и мнението... и един-два бъзика за настроение. :) Много добре знам, че ако няма Левски, няма и ЦСКА, ако няма Литекс - няма и интрига в първенството! Всичко останало е мираж... Глупаво е да се намалят качествените отбори, а да искаме някакъв напредък във футболно отношение- няма как да стане! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 05 юни 2013 21:39

Да понеже са милиони и на тях им е спокойно че отборът и все някак ще си забази облика щом е в тройката с тези управници. Проблема остава за нас които сме много малко и никакъв натиск на никой не може да направим.

Айде къде ще вие конкуренцията :?: Българска работа събери закрии или направи сателит. Дори и да остане Ловеч в А-група подобни слухове подаръци на футболисти и клякания за бъдеще ми слагат точка на бг футбол :cry: Футбола е начин на живот...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 юни 2013 21:41

Teo написа:Той иска да дойде в ЦСКА заедно с Ицата, но ако избере клуб от Европа му пожелавам успех, но все още има да надгражда за да излезе в чужбина и една година в ЦСКА ще му се вдигне цената двойно повече от сега!

Хахаха ти как разбра?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 юни 2013 21:41

damageplan написа:Добра новина , днес закрива Литекс , утре ще закрие ЦСКА .

А след месец и Левски.
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 05 юни 2013 21:42

Догодина Домусчиев пак ще стиска палци за ЛЕВСКИ във "вечното" дерби както миналия сезон, така ми се струва :lol:

Върни се в “ЦСКА”