Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Цветан Димитров!?!

Мнениеот stefan_bg2 » 04 окт 2009 18:16

Абе веднага го нападате играе едва 3 мача и герой ли да стане! Напротив аз мисля, че един от най-талантливите вратари в Левски до момента! Какво като му вкараха, личи си, че има качества пуска се, не е страхлив, и по маниерите съм сигурен, че ще стане много добър! Помнете ми думата!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Levski 1914 » 04 окт 2009 18:17

durex написа:
Levski 1914 написа:Ратко, айде махай се вече от Левски! Стига мъчи...себе си и нас. Не помня треньор на Левски, който по този начин да сведе глава при дузпата за Левски...та той самият не вярваше, че Бардон ще я вкара!

Не само той трябва да си отиде.Като почнеш от президента чаааак до чистачките :!: :!: :!:

Това е вън от съмнение...ако има поне малко достойнство тоя сърбин да се маха! Поне да има във визитката си един отбор, от който не е изгонен! Добре вижда, че напрежението в Левски му идва в повече!
батков - аут! Стига толкова. Като нямаш пари продавай отбора! И стига оправдания с този и онзи! Само сме си виновни, че се стигна до тук!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 04 окт 2009 18:17

Не може да кажем-айде няма нищо,нали е млад. Просто не е за този отбор. Левски винаги е имал може би най-добрата вратарска школа в България. Ако трябва да ме честни на Н.Михайлов му дадохме 2,максимум 3 шанса . А за гол от 40 метра няма как да не се обвинява вратарят...
Национален фронт "Велика България"

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 04 окт 2009 18:18

Не плюйте момчето .Ами Гошко вратарчето като отнесе същия гол от Дебрецен ?Пак си е най добрия .Не забравяйте че никой не се е родил научен.Така че ще му дойде и на него времето.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Думите на Седрик Бардон...

Мнениеот stefan_bg2 » 04 окт 2009 18:18

Евала, Седрик!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2009 18:18

santiliana написа:Има един израз: "Юрган да му хвърлиш, не може да го хване!"
Е, той е в пълна сила за този вратар. А Левски винаги се е славел с отлични вратари.Но какво ли в отбора сега ни е качествено, та и вратаря?!
БАТКОВ- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!

И рекъл Господ "Само Левски",
и направил небето синьо.

Я дай малко примери за отлични вратари от "Левски", че аз нещо може да съм позабравил?!............ Иначе момчето нямаше никаква вина за головете, чета тука специалисти, седял в средата на вратата, а в единия ъгъл ли да седи когато топката е централна? Получи се хубав фалц, с много силен удар. Млад е още просто, но това също е пропуск на ръководството, не можеш да чакаш само на Г. Петков! Те и на него унгарците му вкараха едни голове от халите!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 04 окт 2009 18:18

Левскар съм. Болен съм сега. ЯД ме е на Цецо Димитров.
Обаче само ще напомня на останалите в тоя форум специално, че головете от халите са патент на вратарите в Левски ОТДАВНА!
Още на Лудия (Иванков) му вкарваха от майната си.
И преди него на Пламен.
После за Гошо Петков да не говорим.
Сега Цецо с нищо не се различава.
Вратарите на Левски са си такива. Могат да извадят най-невероятните положения, очи в очи с връхлитащ нападател, а после да пуснат гол от 40 м., без да бъдат затруднявани изобщо.
Това е.
Може би трябва примирение.
И да гледаме да не изпаднем...
и така...
Не виждам какво може да се промени скоро.

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 04 окт 2009 18:19

blue_wind написа:Определено Ц.Димитров прави грешки,но за един вратар е необходимо да понатрупа опит и самочувствие за да бъде на добро ниво.Не се изказвайте толкова крайно,че не става,ако чакаме вратарят да ни решава мачовете,значи сме много зле.

Левски не е място,където футболистите могат да „поматрупат опит”.
Национален фронт "Велика България"

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 04 окт 2009 18:20

Много ми е любопитно сега какво ще каже Гонзо за мача. Сигурно, че пак сме играли добре и нямаме шанс. Какъв е този шанс вече? Това се нарича некадърност!!! Не може да имаш добри положения и постоянно да пропускаш. Докога ще чакаме Ратко? Гонзо пак ще ни убеждава, че тренираме правилно, Ратко много работи с момчетата... Да ви имам и правилното трениране... След като няма резултати толкова време, независимо как ги тренира треньора, съвсем нормално е да си подаде оставката, поне ако има малко достойнство. Но този сръбски капут едва ли ще го направи. Гонзо също много се излага като постоянно защитава това сръбско недоразумение.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 окт 2009 18:20

kolovati написа:Ако не беше класата на Йовов и Бардон и днеска бехме отекли.
Добрата новина е че на стадиона е бил Херо тва може да значи че скоро ни поема.

И кво като е бил на стадиона? Мъри също беше там.

Върни се в “Архив”