Христо Стоичков е новият треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Христо Стоичков е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Кировец II » 05 юни 2013 19:15

Драмата е пълна. :lol: :lol: :lol: Толкова не болеше като им влезна ВЕЗАЛА... :lol: :lol: :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 05 юни 2013 19:15

ние им се подиграваме заради новия треньор-доказан некадърник и провалил се навсякъде, а те си въобразяват че ни е страх :lol: ...явно догодина пак ние и Лудогорец ще се борим за титлата, просто Естойков е тотална трагедия като треньор :lol:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 05 юни 2013 19:18

Кировец II написа:Драмата е пълна. :lol: :lol: :lol: Толкова не болеше като им влезна ВЕЗАЛА... :lol: :lol: :lol:

Кой го боли бе, ти луд ли си? :lol: ТИ изобщо знаеш ли кой ви става треньор? Какви са успехите му? С колко е завършил 8 клас? Изобщо завършил ли го е
Няма такъв смях, идва КСПП а все едно Моуриньо :lol: Одавна го мечтая това. Цирковете тепърва предстоят! :lol:
Вие чорбарите обичате да си мислите, че като някой ви плюе, вали дъжд. :lol: Щом стигнахте до там да мислите, че ни е страх от треньорския гений на харманлийския осмокласник, заеби
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 05 юни 2013 19:19

SILVERR_BULLET написа:ние им се подиграваме заради новия треньор-доказан некадърник и провалил се навсякъде, а те си въобразяват че ни е страх :lol: ...явно догодина пак ние и Лудогорец ще се борим за титлата, просто Естойков е тотална трагедия като треньор :lol:

Вижте си обора, пардон отбора, пък тогава критикувайте.
Луций Аней Сенека

Silva21
Контакти:

Мнениеот Silva21 » 05 юни 2013 19:20

След всички промени за които се пише цял ден, как искате и как мислите че ще изглежда състава на ЦСКА следващия сезон?
На мен ми се върти нещо такова:---------------------------------- Стоян Колев ---------------------------
---------------------------------------------И.Бандаловски --- Н.Бодуров --- И.Миланов ---- М.Венков
----------------------------------------------------------------Лукас Саша ----------Ал.Цветков--------------
-------------------------------------------------------------------------------Марсиньо--------------------------
-----------------------------------------------А.Ваюши-----------------------------------------А.Карачанаков
--------------------------------------------------------------------------------Платини---------------------------

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 05 юни 2013 19:24

Кировец II написа:Драмата е пълна. :lol: :lol: :lol: Толкова не болеше като им влезна ВЕЗАЛА... :lol: :lol: :lol:

Абе човек от кво да ме боли, нима Гришата е Абрамович или пък Кюрда е Капело а?

Би ме боляло само ако Наско Сираков не се върне на Герена, от тва би ме боляло! Щото е човек показал как се печелят титли, как се играе в Европа, как се мачка ЦСКА докрай и най-вече как се управлява правилно един клуб! Изобщо не ми пука за другите, всеки трябва да гледа себе си!

А разликата е тази, че аз мога да ти пожелая Грашата за президент и Кюрда за треньор, но ти едва ли би ми пожелал Наско в Левски? Или се бъркам нещо!!! :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 юни 2013 19:24

Пичове дайте малко по-спокойно,нека всичко стане официално и тогава да почнем да се радваме и обсъждаме нещата,а левскарчетата ги поздравявам с ''Бяла тишина'' на Георги Минчев :!:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 05 юни 2013 19:24

rsk написа:
Кировец II написа:Драмата е пълна. :lol:Толкова не болеше като им влезна ВЕЗАЛА... :lol:

Кой го боли бе, ти луд ли си? :lol: ТИ изобщо знаеш ли кой ви става треньор? Какви са успехите му? С колко е завършил 8 клас? Изобщо завършил ли го е
Няма такъв смях, идва КСПП а все едно Моуриньо :lol: Одавна го мечтая това. Цирковете тепърва предстоят! :lol:
Вие чорбарите обичате да си мислите, че като някой ви плюе, вали дъжд. :lol: Щом стигнахте до там да мислите, че ни е страх от треньорския гений на харманлийския осмокласник, заеби

Те мухите освен да плюят друго не знаят.
По темата за треньорите. Къде на футболната карта се намира как беше...ъъъъъъ....тоя дето подскачаше като обезумял на Гереня...ъъъъъъъъ....Митров, Митов, Кольо Щампиона?!
:lol:
Мнението Ви съдържа прекалено много усмивки. Максималния позволен брой усмивки е 10.
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 05 юни 2013 19:25

Oчакваме о!Брат :lol: Нали знаете, като с Тулуза, като с "ей чуй ЦСКА два на нула три на два", като с Карлос Диого, като с Газпром :lol:
Кировец, вие на кое място завършихте сезона :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 юни 2013 19:26

...
Последна промяна от Червени_шампиони на 05 юни 2013 19:34, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”