mistreated написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ако после няма кой да ебе сестра му аз съм на среща [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
[offtopic]Хубава ли е?[/offtopic]
Корва е, като майка си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ако после няма кой да ебе сестра му аз съм на среща [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
[offtopic]Хубава ли е?[/offtopic]
Teo написа:Червени_шампиони написа:Станко ще го духа много стабилно. Ще дава автографи във борсата от този месец.
грешиш братле, ще бъде дясната ръка на Ицата![]()
![]()
Петко няма да може да превъзмогне момента в който титан ще отплуват завинаги от Армията![]()
П.Т. Не се търпи вече, нема ли става утрееееееее направо полудявам.....
petko.h.markov написа:Teo написа:Червени_шампиони написа:Станко ще го духа много стабилно. Ще дава автографи във борсата от този месец.
![]()
Петко няма да може да превъзмогне момента в който титан ще отплуват завинаги от Армията![]()
Както се казва-не може човек да не те обича.

Това ,което казваш за Ганчев, същото важеше и за Ил.Павлов както и за Божков! Хора с далеч по-голям финансов ресурс!И двамата претърпяха пълен провал.
Всичко това за което говорим - ДЮШ,бази прилични футболисти си е доста значима цифра.....
До този момент базата на Лудогорец е погълнала около 17-18мил.лв по думите на Домусчиев.Годишният бюджет на първите 4отбор в момента е между 8-12мил лв.........
Познай кога ще започне действие събиране?
Левски от три места се финансира доста сериозно и САМО НЕГАТИВИ.
Когато срещу 100мил/както се очертава при сини и червени/спечелиш една смешна титла - ХАЛАЛ ДА ТИ Е..........

Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:Червени_шампиони написа:Станко ще го духа много стабилно. Ще дава автографи във борсата от този месец.
![]()
Както се казва-не може човек да не те обича.
Шегувам се е, просто го казах, че винаги ме контрираше като почна да нареждам титанчетата
![]()
Утре само като се разбере Гриша е новия собственик на ЦСКА, полудяваме всички, титан са изпарения вече !!! Червена България ще празнува своя Великден !!!
Нали знаеш приказката-"на малко прасе и нов началник не бързай да се радваш"Може и да стане.Човек като се замисли може и нарочно Литекс да отпаднаха от борбата за ЛЕ.Спи спокойно.Каквото е писано да стане-ще стане.![]()

Преговорите между "Титан" и Гриша Ганчев за влизането на втория в ЦСКА продължават. Общо взето повечето неща са уточнени, а единствената пречка към този момент е как ще се процедира с дълговете на "армейците", които са между 8 и 10 млн. лева.
Ако двете страни решат този проблем, което е твърде вероятно, Гриша Ганчев ще додеде на "армията" всички звезди на ловчанлии. Според информация на Sportal.bg това ще са:
Антон Недялков (защитник, 20 г.), Страхил Попов (защитник, 22 г.), Илия Миланов (защитник, 21 г.), Николай Бодуров (защитник, 27 г.), Симеон Славчев (халф, 19 г.), Армандо Ваюши (нападател, 21 г.), Георги Миланов (халф, 21 г.), Александър Цветков (халф, 22 г.)
Към тях има огромен шанс да се присъединят юноши като Кирил Десподов (17 г.) и Никола Колев (17 г.).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта