Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- red_eraser
- Контакти:
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Георги Христов
Те не само че си приличат, а даже Пеньо е по-добър

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!
Аз отдавна съм си казал мнението - ако трябва да си платим на някой да вземе Христов, не мога да го гледам. А тези глупави журналисти, според които не му се давал шанс, само да изброят колко мача е изиграл - че той е твърд титуляр и не пропуска мач! ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
- levskarinvt
- Контакти:
И какво общо има физическата прилика между двамата с играта им!Момчето пуснало една интерестна тема и всички пак почват с Гошо педераса,Гошо некадърника и тем подобни.Айде стига вече 

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!
svence написа:rhaegar написа:Как ми се иска да ви затвори устите това момче. И съм сигурен, че ако вкара десетина-петнайсе гола ще го превъзнасяте. Ама няма как да стане, щото му смачкахте самочувствието. Откакто е дошъл сте го емнали. Не всеки е Роналдо, че да вкарва всеки мач. Не разбирам, как може да освирквате футболист на Левски повече, отколкото тези на съперника. По-добре си мълчете когато го сменят, отколкото да го псувате и освирквате.
Сори ама той е при нас от две години, емнали сме го от 5 мача, то вече не се търпи. Не знам какви нерви трябва да имаш за да го търпиш вече, не виждаш ли чев няма капка живец в него, изглежда така сеедно утре е сигурен че ще дойде края на света.
Е добре, аз ти казвам, че ще го търпя докато е в Левски. И няма да го освирквам при смяна, ако ще и 20 положения да е изпуснал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- stefan_bg2
- Контакти:
Има доста сходства, обаче Христов е много зле в момента психически, много и не вярвам да се задържи в Левски още дълго, че има качества има, ама като не може да ги разкрие говори лошо!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
ogrizko написа:Абе, сега докато превключвах из каналите.... и гледам Фернандо Торес, гледам и Георги Христов след това... после пак върнах на Торес и пак на Христов... и какво да ви кажа. Струва ми се, че има много голяма прилика между двамата играч. Като физика ми изглеждат абсолютно еднакви. Като технически умения, скорост, удар, пас - също. Спомняме си колко голове вкара Георги Христов докато беше играч на Ботев Пд. И се чудя дали сега просто не е изпаднал в някаква дупка и психиката му е абсолютно срината и затова не може да покаже какво може. Но се чудя, ако успее да се отпуши и психиката му се пооправи малко.... дали няма да стане нещо като Фернандо Торес.... да е полезен за отбора си колкото него. И се чудя дали няма да стане дори по-добър от Торес някой денМоже би тогава ще заиграе дори за някой от големите клубове... Реал Мадрид, Барса, Интер, Милан, Юве, Ман Юн., Арсенал, Челси, Ливърпул....
![]()
Според вас има ли нещо такова, или само аз виждам приликата между двамата?
Явно имаш халюцинации....
- maximalniq
- Контакти:
ogrizko написа:Абе, сега докато превключвах из каналите.... и гледам Фернандо Торес, гледам и Георги Христов след това... после пак върнах на Торес и пак на Христов... и какво да ви кажа. Струва ми се, че има много голяма прилика между двамата играч. Като физика ми изглеждат абсолютно еднакви. Като технически умения, скорост, удар, пас - също. Спомняме си колко голове вкара Георги Христов докато беше играч на Ботев Пд. И се чудя дали сега просто не е изпаднал в някаква дупка и психиката му е абсолютно срината и затова не може да покаже какво може. Но се чудя, ако успее да се отпуши и психиката му се пооправи малко.... дали няма да стане нещо като Фернандо Торес.... да е полезен за отбора си колкото него. И се чудя дали няма да стане дори по-добър от Торес някой денМоже би тогава ще заиграе дори за някой от големите клубове... Реал Мадрид, Барса, Интер, Милан, Юве, Ман Юн., Арсенал, Челси, Ливърпул....
![]()
Според вас има ли нещо такова, или само аз виждам приликата между двамата?
Винаги съм го казвал това,че Георги Христов има стил като на Торес.Движението на топката,отиграванията,но при Жоро проблема е психически...

levskarinvt написа:И какво общо има физическата прилика между двамата с играта им!
Общото е, че играта на Георги Христов като цяло много ми прилича на играта на Фернандо Торес, както и по физика. Може би разликата между двамата е на психическа основа. Но в България е нормално да се получи така, според мен повечето тук са зле с психиката ...и нервите на хората всекидневно заминават за щяло и нещяло. Като гледам Христов.... сякаш сам не си вярва в момента, че може да вкара... страх го е да шутира, за да не изтърве.... поне това виждам в играта му. Верно, че не се представя точно като Торес в момента... но ако се отпуши и си оправи психическото състояние, дали не може да стане много добър нападател от калибъра на Торес. И като се има предвид, че е преодолял такава дупка като тази в момента, може дори да стане по-добър от Торес, като се има предвид, че Торес май не е изпадал в подобни състояния. Ама не знам и аз.

- stefan_bg2
- Контакти:
Аз си мисля, че така и така тая година я отписваме на 95% вече, да започнат да налагат по-младите, юношите сега е момента! Какво и да ми говорят, че има време са пълни простотии и глупости! Или сега да сменят състава или другата година пак ще сме на същия хал!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини