Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот 1Neutralen » 04 юни 2013 19:38

Георги Илиев е вече на 31 години, но го гласят за заместник на Генчев, който е на 32 години. Няма логика. Според мен ще се търсят по млади играчи. Така каза и Домусчиев. Ще видим, но аз изобщо не вярвам на тия трансферни новини.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 юни 2013 19:41

Да напълно съм съгласен.Още повече че Дяков и Георги Илиев са титуляри в националния.7 гола вкара този сезон за Черно Море в А група.Няма да го дадат за по-малко от 300 000 евро Черно Море според мен.На 31 години е,но е най-важният им играч човека, който буквално ги спаси от изпадане.Има договор до Юни 2015 година с моряците.
Другите национали,които евентуално могат да бъдат привлечени са Мицански(28 г),Златински(28 г),Радослав Димитров(24 г) и Александър Александров(27 г).Последните двама са добри заместници на Минев и Гулдан.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 юни 2013 21:58

Parmalat написа:Да напълно съм съгласен.Още повече че Дяков и Георги Илиев са титуляри в националния.7 гола вкара този сезон за Черно Море в А група.Няма да го дадат за по-малко от 300 000 евро Черно Море според мен.На 31 години е,но е най-важният им играч човека, който буквално ги спаси от изпадане.Има договор до Юни 2015 година с моряците.
Другите национали,които евентуално могат да бъдат привлечени са Мицански(28 г),Златински(28 г),Радослав Димитров(24 г) и Александър Александров(27 г).Последните двама са добри заместници на Минев и Гулдан.

От тези изброените - Мицански(28 г),Златински(28 г),Радослав Димитров(24 г) и Александър Александров(27 г), само Мицански може да пасне на стила на Лудогорец, и според мен има нужната класа за отбора ! Не виждам играчи като Александров и Радослав Димитров да могат да заместят Минев и Гулдан, защото са доста по слаби от тях. А Златински е един от най-надцнените играчи, няма никакво място в национала, Генчев е по-добър от него, дори на тези години !!
Жоро Илиев може да бъде перфектен избор за година-две, но едва ли това е политика на клуба да вземаме играчи на такава възраст . Пълна партенка за мен !. От друга страна я вижте как се е прегърнал с Данчо Минев и Дяков на снимката на национала ( срещу Казахстан) ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 юни 2013 11:10

След напускането на Бадема, на Лудогорец му трябва лидер, авторитетен играч с добро поведение който да мотивира останалите, освен да твори играта в атака. Така че не е изключено да дойде и накой по-дъртичък играч ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 юни 2013 11:51

Според мен, тази формула с английския модел на мениджера в отбора, при нас няма да сработи. В България не мога да се сетя за никого, който да се е занимавал с двете и да е жънал успехи. Напротив - последният пробив беше на "Левски" с Мъри и Сираков. Понякога може да има някакви обтегнати отношения между играчи и треньор и в тези случаи би било добре да има поглед и на трети човек какво се случва. Без да отварям темата за Петев като треньор, можем да си поговорим за Петев като мениджър. Трансферната политика ни се изразява в покупка / вземане на по 6 играчи и използване на 1. Играчите ни не се продават и в клубната каса не влизат никакви пари (щом гоним ЕКТ, това мога да го приема). Ако има някой, който да се занимава с трансферите заедно с Петев, мисля че ще е по-добре. Другото нещо, от което имаме нужда е силно скаутско звено. Имам съмняния, че определени мениджъри ни пробутват сульо и пульо (Опоку например). Ако имаме по-добре развита скаутска мрежа ще можем да вземаме по-добрите таланти, за по-малко пари, да играят при нас и след това да ги препродадем в чужбина (евентуално). До момента никой от трансферите ни не е "откритие". С надежди съм за Безяк и Бургзорг. Но пък първия има вкарани над 20 гола в предходния сезон, така че не знам до колко можем да го сложим в графата "открития".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юни 2013 14:53

Медиите спрягат и Цветан Генков за Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 юни 2013 15:03

Aз нямам никакви впечатления от Генков ... но предполагам щом е излязъл от Бг , значи има някакви качества :lol:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 05 юни 2013 15:49

Новинарските сайтове го пращаха първо в Левски, сега при нас, утре ще е в ЦСКА, и т.н... Аз само мога да се смея на тия партенки. :lol: Трябва вече да знаете че трудно изтича информация от нашия клуб. Тези неща които са пишат из медиите са просто стрелба в тъмното. Повече съм склонен да вярвам на Гонг, защото те поне имат някокво понятие от истинска журналистика. Повечето "журналисти" в България пишат фентъзи или приказки от типа на хиляда и една нощ. ;)
Поправка, май и в Полша са същите. :)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 05 юни 2013 15:56

Генков пред SL: Лудогорец и Левски не са ме търсили

На 17-и започвам подготовка с Висла, каза нападателят

Нападателят на Висла (Краков) Цветан Генков заяви пред Sportline.bg, че няма развитие около неговото бъдеще. Както е известно, интерес към него има от страна на Левски. Днес медиите в Полша пишат, че и шампионът Лудогорец възнамерява да го привлече.

"Няма развитие, почивам си. Нито от Лудогорец са ме търсили, нито от Левски. Всеки ден един и също - в Полша пишат, в България пишете, а аз нищо не знам. Питайте трите клуба какво става. Ако Висла не ме иска, ще си тръгна. Ако не - отивам и тренирам. Сборът ни е на 17-и този месец. Това е, за момента нещата остават, каквито са си били", каза Генков.

Източник: sportline.bg

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 юни 2013 17:45

Лудогорец ще играе контрола с носителя на купата на Румъния Петролул (Плоещ), обяви официалния сайт на тима от северната ни съседка. Проверката е предвидена за 2 юли.Това ще стане по време на лагера на разградчани в Австрия, но е възможно контролата с румънците да се проведе в Словения.

Супер контрола
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Архив”