Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kolovatigb1987
- Контакти:
Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!
Кой пък човек разбиращ поне малко от футбол си е мислел че тоя недъг може да се наложи някога в левски , той няма дори и стойка на класен футболист , да не говорим че психиката му е по слаба от на пианист
Това момче какво му има? В началото на 1вото полувреме срещу Локо пак направи невъзможното 

Как ми се иска да ви затвори устите това момче. И съм сигурен, че ако вкара десетина-петнайсе гола ще го превъзнасяте. Ама няма как да стане, щото му смачкахте самочувствието. Откакто е дошъл сте го емнали. Не всеки е Роналдо, че да вкарва всеки мач. Не разбирам, как може да освирквате футболист на Левски повече, отколкото тези на съперника. По-добре си мълчете когато го сменят, отколкото да го псувате и освирквате.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Георги Христов
Абе, сега докато превключвах из каналите.... и гледам Фернандо Торес, гледам и Георги Христов след това... после пак върнах на Торес и пак на Христов... и какво да ви кажа. Струва ми се, че има много голяма прилика между двамата играч. Като физика ми изглеждат абсолютно еднакви. Като технически умения, скорост, удар, пас - също. Спомняме си колко голове вкара Георги Христов докато беше играч на Ботев Пд. И се чудя дали сега просто не е изпаднал в някаква дупка и психиката му е абсолютно срината и затова не може да покаже какво може. Но се чудя, ако успее да се отпуши и психиката му се пооправи малко.... дали няма да стане нещо като Фернандо Торес.... да е полезен за отбора си колкото него. И се чудя дали няма да стане дори по-добър от Торес някой ден
Може би тогава ще заиграе дори за някой от големите клубове... Реал Мадрид, Барса, Интер, Милан, Юве, Ман Юн., Арсенал, Челси, Ливърпул....
Според вас има ли нещо такова, или само аз виждам приликата между двамата?

Re: Георги Христов
ogrizko написа:Абе, сега докато превключвах из каналите.... и гледам Фернандо Торес, гледам и Георги Христов след това... после пак върнах на Торес и пак на Христов... и какво да ви кажа. Струва ми се, че има много голяма прилика между двамата играч. Като физика ми изглеждат абсолютно еднакви. Като технически умения, скорост, удар, пас - също. Спомняме си колко голове вкара Георги Христов докато беше играч на Ботев Пд. И се чудя дали сега просто не е изпаднал в някаква дупка и психиката му е абсолютно срината и затова не може да покаже какво може. Но се чудя, ако успее да се отпуши и психиката му се пооправи малко.... дали няма да стане нещо като Фернандо Торес.... да е полезен за отбора си колкото него. И се чудя дали няма да стане дори по-добър от Торес някой денМоже би тогава ще заиграе дори за някой от големите клубове... Реал Мадрид, Барса, Интер, Милан, Юве, Ман Юн., Арсенал, Челси, Ливърпул....
![]()
Как може да сравняваш тоя некъдърник с Торес?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Единствената прилика е,че играят за отбори с "Л".Нищо друго 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мъри е като Сър Алекс, Христов като Торес...............ми то Живко е Дани Алвес, Рабех е Рио, Бардон е Шави, направо не знам какво не ни е наред
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Съгласен съм веднага трябва Реал или Барса да го вземат.Според мен там ще се отпуши и ще стане откритието на века.
rhaegar написа:Как ми се иска да ви затвори устите това момче. И съм сигурен, че ако вкара десетина-петнайсе гола ще го превъзнасяте. Ама няма как да стане, щото му смачкахте самочувствието. Откакто е дошъл сте го емнали. Не всеки е Роналдо, че да вкарва всеки мач. Не разбирам, как може да освирквате футболист на Левски повече, отколкото тези на съперника. По-добре си мълчете когато го сменят, отколкото да го псувате и освирквате.
Сори ама той е при нас от две години, емнали сме го от 5 мача, то вече не се търпи. Не знам какви нерви трябва да имаш за да го търпиш вече, не виждаш ли чев няма капка живец в него, изглежда така сеедно утре е сигурен че ще дойде края на света.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- rostheboss
- Контакти: