Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kolovatigb1987
Контакти:

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!

Мнениеот Kolovatigb1987 » 04 окт 2009 00:10

Кой пък човек разбиращ поне малко от футбол си е мислел че тоя недъг може да се наложи някога в левски , той няма дори и стойка на класен футболист , да не говорим че психиката му е по слаба от на пианист

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 04 окт 2009 17:02

Това момче какво му има? В началото на 1вото полувреме срещу Локо пак направи невъзможното :(
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2009 17:38

Как ми се иска да ви затвори устите това момче. И съм сигурен, че ако вкара десетина-петнайсе гола ще го превъзнасяте. Ама няма как да стане, щото му смачкахте самочувствието. Откакто е дошъл сте го емнали. Не всеки е Роналдо, че да вкарва всеки мач. Не разбирам, как може да освирквате футболист на Левски повече, отколкото тези на съперника. По-добре си мълчете когато го сменят, отколкото да го псувате и освирквате.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Георги Христов

Мнениеот ogrizko » 04 окт 2009 17:50

Абе, сега докато превключвах из каналите.... и гледам Фернандо Торес, гледам и Георги Христов след това... после пак върнах на Торес и пак на Христов... и какво да ви кажа. Струва ми се, че има много голяма прилика между двамата играч. Като физика ми изглеждат абсолютно еднакви. Като технически умения, скорост, удар, пас - също. Спомняме си колко голове вкара Георги Христов докато беше играч на Ботев Пд. И се чудя дали сега просто не е изпаднал в някаква дупка и психиката му е абсолютно срината и затова не може да покаже какво може. Но се чудя, ако успее да се отпуши и психиката му се пооправи малко.... дали няма да стане нещо като Фернандо Торес.... да е полезен за отбора си колкото него. И се чудя дали няма да стане дори по-добър от Торес някой ден :roll: Може би тогава ще заиграе дори за някой от големите клубове... Реал Мадрид, Барса, Интер, Милан, Юве, Ман Юн., Арсенал, Челси, Ливърпул.... :roll:
Според вас има ли нещо такова, или само аз виждам приликата между двамата?
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Георги Христов

Мнениеот svence » 04 окт 2009 17:52

ogrizko написа:Абе, сега докато превключвах из каналите.... и гледам Фернандо Торес, гледам и Георги Христов след това... после пак върнах на Торес и пак на Христов... и какво да ви кажа. Струва ми се, че има много голяма прилика между двамата играч. Като физика ми изглеждат абсолютно еднакви. Като технически умения, скорост, удар, пас - също. Спомняме си колко голове вкара Георги Христов докато беше играч на Ботев Пд. И се чудя дали сега просто не е изпаднал в някаква дупка и психиката му е абсолютно срината и затова не може да покаже какво може. Но се чудя, ако успее да се отпуши и психиката му се пооправи малко.... дали няма да стане нещо като Фернандо Торес.... да е полезен за отбора си колкото него. И се чудя дали няма да стане дори по-добър от Торес някой ден :roll: Може би тогава ще заиграе дори за някой от големите клубове... Реал Мадрид, Барса, Интер, Милан, Юве, Ман Юн., Арсенал, Челси, Ливърпул.... :roll:
Според вас има ли нещо такова, или само аз виждам приликата между двамата?

Как може да сравняваш тоя некъдърник с Торес?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 04 окт 2009 17:52

Единствената прилика е,че играят за отбори с "Л".Нищо друго :|
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2009 17:53

Мъри е като Сър Алекс, Христов като Торес...............ми то Живко е Дани Алвес, Рабех е Рио, Бардон е Шави, направо не знам какво не ни е наред
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 окт 2009 17:54

Съгласен съм веднага трябва Реал или Барса да го вземат.Според мен там ще се отпуши и ще стане откритието на века.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 04 окт 2009 17:55

rhaegar написа:Как ми се иска да ви затвори устите това момче. И съм сигурен, че ако вкара десетина-петнайсе гола ще го превъзнасяте. Ама няма как да стане, щото му смачкахте самочувствието. Откакто е дошъл сте го емнали. Не всеки е Роналдо, че да вкарва всеки мач. Не разбирам, как може да освирквате футболист на Левски повече, отколкото тези на съперника. По-добре си мълчете когато го сменят, отколкото да го псувате и освирквате.

Сори ама той е при нас от две години, емнали сме го от 5 мача, то вече не се търпи. Не знам какви нерви трябва да имаш за да го търпиш вече, не виждаш ли чев няма капка живец в него, изглежда така сеедно утре е сигурен че ще дойде края на света.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 04 окт 2009 17:55

Дръжте го до пролетта,може пак да вкара на чорбата.
Изображение

Върни се в “Левски”