Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2013 20:25

LFC1892 написа:
suareshampion написа:
LFC1892 написа:Вярно е, че Рейна понякога прави малоумщини, но без съмнение си е класен вратар и с една добра защита и бекове, които преди всичко мислят за отбраната и чак тогава да се включват в атака, мисля може да се стабилизира и да изкара още няколко сезона. В никакъв случай не трябва да се набутваме и да купим Бегович или Ворм за повече пари, отколкото ще получим от Рейна. А и определено на други постове се нуждаем доста повече от свежа кръв.

Този пост е най проблемният в Ливърпул плюс защитата ! Тези две зони провалиха сезона .Тези играчи ,откакто са в Ливърпул не сме постигнали нищо .
Когато тези играчи си тръгнат от отбора ,може да очакваме успехи. Сигурно се повтарям и потретвам ,но това ми е болна тема . Радващо за мен е ,че Роджърс взе Коло Туре на мястото на рисковия Карагър ..радващо е ,че се говори за Пападопулос и Бегович..радващо е ,че се говори за продажба на Шкъртел ,както и на Коатес и Рейна .

А здрав, мощен дефанзивен халф кога ще вземем? Лукас след контузията няма нищо общо с Лукас преди контузията. Може би го е страх да влиза в единоборства както преди, но си спомням толкова случаи, в които зейва една огромна дупка между халфовата ни линия и защитата, която той трябва да запълва. Според мен точно това е причината за нестабилните изяви на защитата и Рейна и попълнение на тази позиция трябва да е топ приоритет на Роджърс през лятото.

Лукас скоро преподписа,мисля ,че Роджърс го харесва и ще продължава да го налага титуляр. Лукас е технически добре ,научи се да изнася бързо и точно топката ,но наистина издишаше много ,когато стане въпрос за отнемане на топката. Мисля,че ще влезе в час ,но и аз няма да се разсърдя на някой по здрав физически играч ,който да е борбен и едновремено с това да е ТЕХНИЧЕСКИ ДОБРЕ...тъй като стилът на Бренъдн го изисква това качество. Но май няма много подобни играчи ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 04 юни 2013 20:36

Само да вметна, че статистика на Ериксен, която беше постната тук не е вярна. Реалната е 53 срещи 13 попадения и 24 асистенции (това включва срещия с екипа на Дания, мачове в европейските турнири, купата и първенството на Холандия), общо 4531 минути. Същата статистика за Мхитарян е 49 срещи 31 попадения и 14 асистенции, общо 4265 минути.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 юни 2013 20:37

Направо си мечтая за Мохамед Диаме. Най-добре да ни дадат него и 10 милиона и да взимат Коня, а Лучко го засилваме към Наполи. Ех, мечти...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2013 20:40

LFC1892 написа:Направо си мечтая за Мохамед Диаме. Най-добре да ни дадат него и 10 милиона и да взимат Коня, а Лучко го засилваме към Наполи. Ех, мечти...

Имаше едно интервю наскоро в което агента на Инлер каза, че Рафа го е искал когато е бил на чело на Ливърпул, но високата цена която са му сложили тогава от Удинезе го е отказала и се появиха спекулации, че може да има интерес към него това лято предвид, че прекара пролетта по-скоро като резерва с Наполи, но пък сега акостриането на Бенитез там най-вероятно ще му се върне титулярното място. Иначе аз бих се радвал на Илнер за конкуренция на Лукас - задрав, мощен, добър с топката, добър далечен удар, в пика на кариерата си - на 28....но едва ли....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2013 20:42

http://gong.bg/view_article.php?article_id=350817
Добре ,че Негредо е отказал ,иначе чуковете ,щеше да ни върнат обратно мултимилионната покупка на Далглиш.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 юни 2013 20:42

Gil-galad написа:
LFC1892 написа:Направо си мечтая за Мохамед Диаме. Най-добре да ни дадат него и 10 милиона и да взимат Коня, а Лучко го засилваме към Наполи. Ех, мечти...

Имаше едно интервю наскоро в което агента на Инлер каза, че Рафа го е искал когато е бил на чело на Ливърпул, но високата цена която са му сложили тогава от Удинезе го е отказала и се появиха спекулации, че може да има интерес към него това лято предвид, че прекара пролетта по-скоро като резерва с Наполи, но пък сега акостриането на Бенитез там най-вероятно ще му се върне титулярното място. Иначе аз бих се радвал на Илнер за конкуренция на Лукас - задрав, мощен, добър с топката, добър далечен удар, в пика на кариерата си - на 28....но едва ли....

Ами аз може пак да съм пропуснал нещо, но гледам, че ти доста се ровиш за трансферни слухове. Та въпросът ми е, свързвали ли са ни въобще с подобен играч в последните седмици, защото аз лично не се сещам? Което не е гаранция, че Роджърс не търси де. :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 04 юни 2013 20:50

според някой изотчници вече сме постигнали споразумение с Михтарян от Шахтиор за 22 млн.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 04 юни 2013 20:56

Avrameca написа:според някой изотчници вече сме постигнали споразумение с Михтарян от Шахтиор за 22 млн.

предпочитам Ериксен за 15 - 20 млн

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 юни 2013 20:58

Avrameca написа:според някой изотчници вече сме постигнали споразумение с Михтарян от Шахтиор за 22 млн.

Тези само като видят Ливърпул и ни взимат парите до дупка 22 милиона...боже :roll:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 04 юни 2013 20:59

we are the champions написа:

Тези само като видят Ливърпул и ни взимат парите до дупка 22 милиона...боже :roll:

информацията не е достоверна.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”