Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 04 юни 2013 18:56

shotgun blues написа:
we are the champions написа:Пападополус,е наистина много пари... не знам дали си заслужават

ЗАСЛУЖАВАТ СИ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SkLJQu-fHw8&feature=player_embedded[/youtube]

Вървиш се по улицата някъде между 2 и 3 посред нощ и виждаш Шкъртел и Пападопулос да се разхождат какво правиш

а/ бягаш
б/ молиш се
в/ викаш за помощ
г/ вече си получил инфаркт :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2013 19:00

Apparently Borrusia Dortmund has pulled out of the race to sign Ajax's midfielder Christian Eriksen. [via Bild]

Според Билд, Дортмунд са се отказали от Ериксен.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 04 юни 2013 19:28

Изпепели го с поглед. :lol: :lol: Е така да изгледа мангала Евра, когато играем с мангалите и ми става любимец номер едно. Иначе, имаме най-страшните защитници в света - буквално. Шкъртел - скинар, Агер- скинар, Коло - страшен негър; пападопулос - откачалка и супер агресивен. Идеални са. :lol:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 юни 2013 19:30

Признавам, че не съм гледал много мачове на Ериксен, но изобщо не ме впечатли в двата мача на България с датчаните.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2013 19:42

LFC1892 написа:Признавам, че не съм гледал много мачове на Ериксен, но изобщо не ме впечатли в двата мача на България с датчаните.

Абсолютно. Нашите печелиха средата а тоя Ериксен почти не пипна топката и не сътвори нищо , с което да си заслужи всекидневните слухове за него с какви ли не клубове. Нищо особено .Не го искам в Ливърпул !
http://news.ladbrokes.com/en-gb/footbal ... 58035.html
Имам лошото предчуствие ,че Венгер ще отмъкни Бегович. Тоя вратар ми е мечта и се надявам Роджърс да прояви нужният разум и да осъществи трансфера на стабилния босненец ! Този ход ,ще му помогне много за постигане на целта си през новия сезон.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 юни 2013 19:59

Вярно е, че Рейна понякога прави малоумщини, но без съмнение си е класен вратар и с една добра защита и бекове, които преди всичко мислят за отбраната и чак тогава да се включват в атака, мисля може да се стабилизира и да изкара още няколко сезона. В никакъв случай не трябва да се набутваме и да купим Бегович или Ворм за повече пари, отколкото ще получим от Рейна. А и определено на други постове се нуждаем доста повече от свежа кръв.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2013 20:05

LFC1892 написа:Вярно е, че Рейна понякога прави малоумщини, но без съмнение си е класен вратар и с една добра защита и бекове, които преди всичко мислят за отбраната и чак тогава да се включват в атака, мисля може да се стабилизира и да изкара още няколко сезона. В никакъв случай не трябва да се набутваме и да купим Бегович или Ворм за повече пари, отколкото ще получим от Рейна. А и определено на други постове се нуждаем доста повече от свежа кръв.

Този пост е най проблемният в Ливърпул плюс защитата ! Тези две зони провалиха сезона .Тези играчи ,откакто са в Ливърпул не сме постигнали нищо .
Когато тези играчи си тръгнат от отбора ,може да очакваме успехи. Сигурно се повтарям и потретвам ,но това ми е болна тема . Радващо за мен е ,че Роджърс взе Коло Туре на мястото на рисковия Карагър ..радващо е ,че се говори за Пападопулос и Бегович..радващо е ,че се говори за продажба на Шкъртел ,както и на Коатес и Рейна .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 юни 2013 20:13

suareshampion написа:
LFC1892 написа:Вярно е, че Рейна понякога прави малоумщини, но без съмнение си е класен вратар и с една добра защита и бекове, които преди всичко мислят за отбраната и чак тогава да се включват в атака, мисля може да се стабилизира и да изкара още няколко сезона. В никакъв случай не трябва да се набутваме и да купим Бегович или Ворм за повече пари, отколкото ще получим от Рейна. А и определено на други постове се нуждаем доста повече от свежа кръв.

Този пост е най проблемният в Ливърпул плюс защитата ! Тези две зони провалиха сезона .Тези играчи ,откакто са в Ливърпул не сме постигнали нищо .
Когато тези играчи си тръгнат от отбора ,може да очакваме успехи. Сигурно се повтарям и потретвам ,но това ми е болна тема . Радващо за мен е ,че Роджърс взе Коло Туре на мястото на рисковия Карагър ..радващо е ,че се говори за Пападопулос и Бегович..радващо е ,че се говори за продажба на Шкъртел ,както и на Коатес и Рейна .

Така е и в двата мача срещу Сити този сезон ни провалиха двама от играчите които искаме да продаваме в първия Шкъртел в втория Рейна ... това са 4 точки повече от двата мача с Сити .... ако тръгна да ги смятам и другите сто процента щяхме да сме в топ 4 !

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 04 юни 2013 20:13

Абе престанета да твърдите че Рейна е добър вратар,вие да не гледате някви други мачове.На тоя шаран спасяванията за цял сезон му са колкото на други вратари за мач.Омръзна ми да гледам как мачкаме отбори като Сити и Арсенал и Челси и да ни вкарват с 2 удара 2 гола.Така че не го ли смениме тоя шаран няма да видим никога титла

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 юни 2013 20:14

suareshampion написа:

А здрав, мощен дефанзивен халф кога ще вземем? Лукас след контузията няма нищо общо с Лукас преди контузията. Може би го е страх да влиза в единоборства както преди, но си спомням толкова случаи, в които зейва една огромна дупка между халфовата ни линия и защитата, която той трябва да запълва. Според мен точно това е причината за нестабилните изяви на защитата и Рейна и попълнение на тази позиция трябва да е топ приоритет на Роджърс през лятото.

Върни се в “Ливърпул”