Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
Колеги, направих темата за усмивка да се вижда във всички раздели, преди мен някой я беше направил "Важна", но така се вижда само в раздела, в който е темата.
Брей големи революций са ставали тука докато ме нямаше-само за два дена!!!
Първо МАрто честито -заслужи си го!!! Абе не беше нужно чак и ника да си сменяш ама няма значение!!!
Второ -понеже не разбрах- избран ли е заместника на МАрто-ако не лично аз ви предлагам Popcorn-не знам ама ми се струва доста свестен- а и най-важното има уважението на повечето левсскари във форума,което не е маловажно!!! Олд Дет също е добър вариант,ама мисля че е доста по- зает!!
Първо МАрто честито -заслужи си го!!! Абе не беше нужно чак и ника да си сменяш ама няма значение!!!
Второ -понеже не разбрах- избран ли е заместника на МАрто-ако не лично аз ви предлагам Popcorn-не знам ама ми се струва доста свестен- а и най-важното има уважението на повечето левсскари във форума,което не е маловажно!!! Олд Дет също е добър вариант,ама мисля че е доста по- зает!!

cska_90 написа:Брей големи революций са ставали тука докато ме нямаше-само за два дена!!!
Я, да Popcorn, мисля, също не е лош вариант... ама все пак... трябва да чуем всички по въпроса
cska_90, другия път си таксувай сака в градския транспорт
Модераторите не са ви враг!
stenly написа:cska_90 написа:Брей големи революций са ставали тука докато ме нямаше-само за два дена!!!
Я, да Popcorn, мисля, също не е лош вариант... ама все пак... трябва да чуем всички по въпроса
cska_90, другия път си таксувай сака в градския транспорт
Знам ама е късно вече!!!-
Ако искаш може да го питам-ама да по-добре е и другите да си кажат мнението-за мен Деляснки също не е лош вариант-само е доста малък де!!!
Но аз лично съм за Попкорн-ако са съгласни останалите-ОК,ако не друг вариант!!
А сега се сетих и за " boy named goo"-също е свястно момче-даже като че ли той е по-добре!!!
И така моите предложения са:
1.а boy named goo
2.Popcorn
3.Олт дет
4.Делянски

Аз лично предлагам вариант номер 1. ! Ако той не е съгласен,Попкорн ! В краен случай,Делянски 

Blue_Lion написа:Аз лично предлагам вариант номер 1. ! Ако той не е съгласен,Попкорн ! В краен случай,Делянски
Е значи сме на едно мнение!

И аз съм съгласен за goo
. А между другото вижте това levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13331 предупредих го на ЛС за аватара, ама не възприема, някой ако може направо да го махне
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:И аз съм съгласен за goo. А между другото вижте това levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13331 предупредих го на ЛС за аватара, ама не възприема, някой ако може направо да го махне
Ще го предупредя и ако янма резулатата ако го видиш от утре- БАН и толкоз!!!

Значи за сега сте за а boy named goo!! Ами да видим и другите какво ще кажат и може да го питам после дали и той иска!!!

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
И аз съм за него, въпреки, че не съм го мервал по-форумите