Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Валери Домовчийски отново в Левски!

Мнениеот siniq_fen » 03 юни 2013 15:59

urkoto написа:Дано да стане, ще бъде прекрасна новина за всеки един от конкурентите ви в "А" група. Ако може да ги съберете двамата с Лозанов, още по-добре

По принцип и аз не ги искам, но все пак внимавай какво си пожелаваш :)
Само Левски!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот NO MERCY » 03 юни 2013 16:00

[center]Изображение[/center]

Нападателят на Висла Краков - Цветан Генков, даде интервю пред Livesport.bg, в което призна, че се надява да облече "синия" екип през лятото. Вижте какво каза нападателят на Висла относно евентуалното си преминаване на "Герена".

Цветане, кога ще стане ясно къде ще играеш?

- Вчера беше последният мач в полското първенство, вече съм в почивка, надявам се в следващите дни да има раздвижване. Имам договор за още една година с Висла, така че, за да се стигне до трансфер някой трябва да плати сумата, която ръководството иска за мен. Възможно е да има и сделка за наем. Ако това не стане, съществува възможност да си остана във Висла.

А искаш ли да останеш?

- Искам да играя, а това не се случва често през този сезон. Минах през много контузии и трудности, които малко или много оказаха влияние. И въпреки това гарантирам, че във всяка една тренировка и всеки момент, в който съм бил на терена, не съм се пестял и съм се изразходвал докрай. Независимо дали съм бил готов за игра на 100 % или обратното.

Медиите в Полша обаче твърдят, че най-демонстративно отказваш да играеш, не се влагаш в тренировките, симулираш контузии. Доколко е вярна тази информация?

- Добре е, че ме попита този въпрос, защото никой не ми се обади, за да чуе моята страна. Истината е, че всичко тръгна от това, че отказах да дам интервю за един местен журналист, който на няколко пъти искаше да проведем разговор. Аз обаче не го харесвам, просто защото е арогантен, гледаше по-скоро да прави интриги. Затова и не пожелах да говоря с него. След това той започна да пише във изданието, където работи срещу мен и си съчиняваше всякакви глупости, които не отговарят на истината. Използваше всеки момент, за да петни името ми и си измисли "информацията", че се скатавам по време на тренировките. А само ще ви кажа, че няма човек, служител във Висла, с когото да не съм в добри отношения.

В такъв случай защо искаш да напускаш?

- Защото искам да играя. Чувам освен това, че Висла ще има нов треньор, който аз не познавам, който може да не иска да разчита на мен. И какво ще стане в такъв случай?! Ще седя още една година без да играя...

С Левски докъде стигнаха нещата?

- Левски е най-големият клуб в България. За всеки български футболист е добре да мине оттам в един момент от развитието си, а и е нормално да искаш да играеш там, където си желан, нали така?

На "Герена" обаче едва ли могат да си позволят да ти плащат парите, които получаваш във Висла...

- Това не ме притеснява, парите не са най-важното, а и вече казах, че за мен най-важното е да играя.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 юни 2013 17:02

Ръководството на Левски окончателно се отказа от привличането на централния защитник на Черноморец Георги Терзиев, след като от няколко дни правеше опити да го привлече на "Георги Аспарухов", научи Sportal.bg.

Причината затова е, че бургазлии искат сумата от 600 000 евро, която е непосилна за столичани и късно снощи преговорите са били прекратени.

Самият играч имаше голяма желание да облече синята фланелка, но на този етап това няма как да се случи. 21-годишният защитник има вече над 75 мача с екипа на "акулите" и се брой за най-добрия млад футболист на своя пост в България.

Младежкият национал, който попадна в сметките на Любослав Пенев за контролите с Япония и Казахстан пропусна пътуването заради автомобилен инцидент в Сливен, предизвикан от него.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Валери Домовчийски отново в Левски!

Мнениеот White Fang » 03 юни 2013 17:19

radi1990 написа:Какво мислите за евентуалното завръщане на Валери в Левски?

Твърдо против, защото ако Старокин бъде продаден, няма с кой да ходят по дискотеките. :lol:
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 03 юни 2013 17:20

Иво Тонев да не спи, нали уж били приятели с Генков. Няма по-добър вариант за ц. нападател, като изключим Дембеле, който обаче не иска да се връща в България. :evil:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 юни 2013 17:35

Аз нещата откъм селекция си ги представям доста по-различно. Защо ни е мащабна селекция? Миналия сезон привлекохме 14 нови играча - това за мен беше повече зле, отколкото добре за отбора. Не мислите ли, че е по-добре да привлечем 3-4 нови играча, но с пари като за 14, отколкото 14 евтини играча, от които нищо не става в повечето случаи. Към тези пари можем да прибавим и парите от напускащи: Старокин, Ели, Милиев, Везалов, Василев, Прохазка, Михелич, Арш и Жоао Силва (долу ще обясня защо смятам Жоао за излишен). Като прибавим и Йовов се отърваваме от заплатите на 10 играча, като за 8 от тях се очаква да получим и трансферни суми.
От останалите виждам състава така:
Изображение
Двамата централни защитници според мен са задължителни. Да дадат колкото трябва пари, но да са наистина класни! Ако остане - един атакуващ халф и един нападател ще са чудесен бонус. Ще кажете добре де, гоним 10, привличаме 4, какво ще правим с резервите? Ами много просто - имаме си ги, просто не ги знаем. Вратарския пост е ясен - Мишо и Пламен са страхотна конкуренция, а под тях са и Любенов и Ивайло Василев.
Защитници - на десния бек имаме Попадийн за резерва; в центъра може да се даде шанс на младия Пл. Димов да го видим, но дори и да не става имаме Гeорги Стоичков, кой е прекрасен защитник, Попадийн също играе като централен, Дани Димов също показа, че се справя добре; на левия бек - Мики Орачев, който вече се поутвърди като име и Станислав Маринов (може би непознато име за много хора, на кратко: изключителна бързина, хубаво центриране, добра техника, може да играе и като крило, но най-важното - изключителен футболен интелект, "вижда" я играта).
Централни халфове: ако вземем нов атакуващ халф и Гаджев може да е алтернатива като опорен халф, Пелето (макар да не го харесвам е нереалистично да си мисля, че няма да е в отбора), Радослав и Борислав Цоневи (страшни таланти, задължително трябва да им се дава повече игрово време), общо 6 човека, борещи се за 2 места => добра конкуренция
Атакуващ халф: ако вземем нов атакуващ халф, то Гаджев ще е алтернатива и за тук, освен това Антонио Вутов задължително трябва да получи повече шансове за изява; 3-ма човека за едно място също е стабилна конкуренция
Крила: Ил. Йорданов може да е конкуренция и по двете крила, но ако се обърнем към юношите прави впечатление, че също има много потенциал - Пл. Илиев показа добри качества, Стивън Петков изкара проби в редица големи европейски клубове, също заслужава да получи шанс; стават 5 човека за 2 места... ще има битка
Нападение: тук може би ви звучи интересно защо според мен Базил трябва да остане, а Жоао да бъде продаден. Ами просто е - ние си имаме "Жоао", че даже по-добър и по-млад. Кристофър Димитров, роден 95-та година, висок към 1.95, голмайстор на възрастовата си група няколко поредни пъти. Нито играта му с глава, нито завършващия удар, нито спирането на топката, нито техниката му са по-слаби от на Силва, бъдете сигурни. За мен задържането на Жоао е хабене на излишен ресурс. Та относно конкуренцията - евентуалния нов, Базил и Димитров = 3-ма човека за едно място.

Вижда се, че имаме ресурса да изградим стабилен отбор, който има потенциал да се представи добре в европейските турнири, стга да привлечем само 4, но качествени нови попълнения.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 юни 2013 18:15

А, между другото, ако ще обсъждаме вариант за ново дясно крило, защо по дяволите ни е Галин Иванов, при положение, че Зе Соареш също е свободен агент?! При това момчето е казало, че иска да се върне да играе за Левски. Не мисля, че класата на двамата изобщо може да бъде сравнявана. Част от интервюто на Зе:
“Ще напусна Металург със сигурност. Не съм щастлив тук и искам да си ходя. Искам да продължа кариерата си в България. И по-конкретно в “Ботев” или ”Левски”. На “Герена” изкарах много хубави години имам незабравими спомени. От друга страна знаете, че сме в отлични отношения със Станимир Стоилов”, коментира Зе Соарес

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 юни 2013 19:07

milen.hristov написа:“Левски” хвърли око и на Пернишкия Роналдо за лятната селекция, твърди "Труд". Футболистът със славно име всъщност е Даниел Златков от “Славия”.

Ситуацията все още е в процес на проучване на вариантите, тъй като “сините” не изключват да вземат общо трима централни защитници. А и едри пачки на “Герена” липсват, затова се търсят трансфери чрез бартер на футболисти. А на подобни сделки далеч не всички клубове са съгласни.

Пламен Димов и Димитър Везалов са разменни монети за бартер със “Славия” за Златков и с “Черноморец” за Георги Терзиев. Естествено, “сините” ще трябва и да доплащат. А Роналдо за трети сезон поред е в списъка на “Левски”.

Очаква се и легионер за сърцето на отбраната. Фаворит е холандец, но са наблюдавани играчи от Португалия и Испания. “Левски” от миналото лято държи в своя списък Николай Бодуров (“Литекс”), но явно няма достатъчно пари.

А Милен Василев е предложен на “белите” в замяна на Галин Иванов. Има “син” интерес и към Радослав Димитров, наричан Меси.

Василев е вариант и за “Берое”, ако оттам бъде взет Елио Мартинс или Алберто Лоузейро.

само ще вметна че Даниел Златков е свободен агент.
Бодуров никога ама никога няма да дойде в Левски,за Терзиев нямаме пари,олкото до Беройци там след като Тонев все още е при нас има шанс за бартери,а за Славистите с тях ще се разберем най-лесно :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 03 юни 2013 19:16

futbolqga написа:Аз нещата откъм селекция си ги представям доста по-различно. Защо ни е мащабна селекция? Миналия сезон привлекохме 14 нови играча - това за мен беше повече зле, отколкото добре за отбора. Не мислите ли, че е по-добре да привлечем 3-4 нови играча, но с пари като за 14, отколкото 14 евтини играча, от които нищо не става в повечето случаи. Към тези пари можем да прибавим и парите от напускащи: Старокин, Ели, Милиев, Везалов, Василев, Прохазка, Михелич, Арш и Жоао Силва (долу ще обясня защо смятам Жоао за излишен). Като прибавим и Йовов се отърваваме от заплатите на 10 играча, като за 8 от тях се очаква да получим и трансферни суми.
От останалите виждам състава така:
Изображение
Двамата централни защитници според мен са задължителни. Да дадат колкото трябва пари, но да са наистина класни! Ако остане - един атакуващ халф и един нападател ще са чудесен бонус. Ще кажете добре де, гоним 10, привличаме 4, какво ще правим с резервите? Ами много просто - имаме си ги, просто не ги знаем. Вратарския пост е ясен - Мишо и Пламен са страхотна конкуренция, а под тях са и Любенов и Ивайло Василев.
Защитници - на десния бек имаме Попадийн за резерва; в центъра може да се даде шанс на младия Пл. Димов да го видим, но дори и да не става имаме Гeорги Стоичков, кой е прекрасен защитник, Попадийн също играе като централен, Дани Димов също показа, че се справя добре; на левия бек - Мики Орачев, който вече се поутвърди като име и Станислав Маринов (може би непознато име за много хора, на кратко: изключителна бързина, хубаво центриране, добра техника, може да играе и като крило, но най-важното - изключителен футболен интелект, "вижда" я играта).
Централни халфове: ако вземем нов атакуващ халф и Гаджев може да е алтернатива като опорен халф, Пелето (макар да не го харесвам е нереалистично да си мисля, че няма да е в отбора), Радослав и Борислав Цоневи (страшни таланти, задължително трябва да им се дава повече игрово време), общо 6 човека, борещи се за 2 места => добра конкуренция
Атакуващ халф: ако вземем нов атакуващ халф, то Гаджев ще е алтернатива и за тук, освен това Антонио Вутов задължително трябва да получи повече шансове за изява; 3-ма човека за едно място също е стабилна конкуренция
Крила: Ил. Йорданов може да е конкуренция и по двете крила, но ако се обърнем към юношите прави впечатление, че също има много потенциал - Пл. Илиев показа добри качества, Стивън Петков изкара проби в редица големи европейски клубове, също заслужава да получи шанс; стават 5 човека за 2 места... ще има битка
Нападение: тук може би ви звучи интересно защо според мен Базил трябва да остане, а Жоао да бъде продаден. Ами просто е - ние си имаме "Жоао", че даже по-добър и по-млад. Кристофър Димитров, роден 95-та година, висок към 1.95, голмайстор на възрастовата си група няколко поредни пъти. Нито играта му с глава, нито завършващия удар, нито спирането на топката, нито техниката му са по-слаби от на Силва, бъдете сигурни. За мен задържането на Жоао е хабене на излишен ресурс. Та относно конкуренцията - евентуалния нов, Базил и Димитров = 3-ма човека за едно място.

Вижда се, че имаме ресурса да изградим стабилен отбор, който има потенциал да се представи добре в европейските турнири, стга да привлечем само 4, но качествени нови попълнения.

Може да добавиш и Тодор Чаворски към нападателите
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2013 19:17

Тия от Славия пък за какво са ни? :roll: Я дайте някакъв и-мейл на отдел "Човешки ресурси" да кандидатствам и аз за ново попълнение. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”