gpp1981 написа:Кажи според теб трябва да се доказват срещу отбори както Локо пд,Локо мз,Своге и др отбори след половината на таблицата защото на нас с тях ни остана да играем .Според мен доказателство за качествата е срещу силните а не срещу слабите.Вънка тез некадърници долни .
Ами в момента за голямо съжаление, точно с тези отбори сме от една черга (виж класирането). Локо Пд, напр. е опрян до стената и никак не съм оптимист за днешния мач. Своге пък все повече ще набират самочувствие и ще искат да се доказват, а "Левски" е достатъчен дразнител. Това важи и за Мездра, макар че те не са новаци. Знаем отлично, че всички се хвърлят срещу нас, дори след това да се издънят в няколко мача (пример: Локо Сф).
За играчите:
1. Георги Христов е лек нападател, за да играе успешно до него трябва да има таран ала Гонзо, който да носи на гърба си един-двама защитници и да му подава. Не може да играе добре с глава (то кой ли може сега в "Левски", ние сме един от най-ниските отбори в групата). Няма самочувствие, прави досадни пропуски. Така или иначе, той ще играе още, просто няма кой, но след Нова година твърдо според мен е за смяна, особено ако някой отбор го поиска.
2. Георги Сърмов все още прави досадни грешки в центъра, ударът му наистина е силен, но рядко точен. Смятам, че като опорен халф има място в отбора, но трябва да е по-концентриран.
3. Кривия е отличен футболист и левскар, но Гонзо се е запънал и не го иска в отбора, имали сме достатъчно класни полузащитници. Толкова сме се заринали от полузащитници, че след контузиите на Сърмов и Симонович, днес май излизаме без полузащита в Пловдив. Отсега си представям силните шутове от врата на врата
4. Колкото и да ми е неприятно да призная, трябва да вземем пример от чорбата. За съжаление, почти винаги са ни изпреварвали в селекцията. И тази година нищо ново под слънцето - цска като по времето на милко балев и бай добри обират каймака от "А" група, ние си го набутваме с разни недоказани чужденци.
5. Смятам, че юношите под наем трябва да бъдат върнати по-скоро. Докато търкаха пейката, за тях беше по-добре да не са в "Левски", но да играят. Сега мястото им е в първия отбор - да се обиграват там. Едва ли някой разумен левскар си прави илюзии за шампионска титла или прескачане групата в ЛЕ. Според мен, основните цели трябва да бъдат: подмладяване и обиграване на отбора и място в класирането, гарантиращо зона УЕФА.
6. Накрая, и аз като Цицерон с неговото становище за Картаген

ще кажа отново: Ратко вън от "Левски"!