Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

runnersa
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот runnersa » 03 юни 2013 14:09

Ето още едно доказателство колко чисти и неопетнени души ни управляваха тези 4 години - Както се казва дай Боже всекиму такива честни управници! 8-)
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2027438

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 14:14

Какъв е този човек бе :shock: :shock: :shock:
Иначе,100 % съм съгласен,няма как да не се доверя на ТВ 7 ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2013 14:16

dunavfc написа:Какъв е този човек бе :shock: :shock: :shock:

Какво значение има къде го е казал, щом наистина е изречено? За разлика от бълвочите срещу правителството от последните дни, тези думи са изречени наистина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 14:19

Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2013 14:20

dunavfc написа:Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?

Нали ревеше,че имало цензура 8-) Сега излизат новини без цензура и пак ревеш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 юни 2013 14:23

dunavfc написа:Какъв е този човек бе :shock: :shock: :shock:

Еми човека е от легия Антимафия може да не е 1 ва хубост но това е друг въпрос :mrgreen:
Добре бе доверявай се на вожда твой проблем! ;)
Най - лошото е че той си гледа кефа и му е през Пашата как живеят хора като тебе! ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 14:41

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?

Значи,одобряваш цензурата,когато ти е удобна нали ;) Аз съм и затова,който иска да критикува,да плюе,ако ще и да манипулира,но и от друга страна да се дава изява и на останалата страна. Защо вчера ТВ 7 не предаваха дори и 1 мин. протестите ? Нали дават право на изява на народа ? Нали са патриотична телевизия ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 14:44

runnersa написа:Еми човека е от легия Антимафия може да не е 1 ва хубост но това е друг въпрос :mrgreen:
Добре бе доверявай се на вожда твой проблем! ;)
Най - лошото е че той си гледа кефа и му е през Пашата как живеят хора като тебе! ;)

Абе то и аз не съм голям красавец,ама просто ми прилича на извънземно с извинение :mrgreen:
Загубих вяра в тази телевизия...Няма как думите им да имат някаква тежест и стойност след всичко което направиха през последните месеци ;) Аз наистина не разбирам,защо се подминава с лека ръка това,че собственикът на тази телевизия е Делян Пеевски,действащ политик и то управляващ ? Нали ГЕРБ бяха постоянно обвинявани за това,че държат медиите ? Е аз не помня депутат на ГЕРБ да е бил собственик на телевизия или на вестник,ако греша някой да ме поправи,може да съм пропуснал нещо. Сега обаче,това че някой си депутат от ДПС държи една от най-големите телевизии не е никакъв проблем ;)
Аз също живея добре,не се оплаквам,ама ако всеки тръгне да се оправя сам,като вълк-единак,никога няма да прокопсаме като общество. На мен ми пука за тая страна,този народ,пука ми и за вас,въпреки всичко ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2013 14:49

dunavfc написа:
CTAHKO написа:

Значи,одобряваш цензурата,когато ти е удобна нали ;) Аз съм и затова,който иска да критикува,да плюе,ако ще и да манипулира,но и от друга страна да се дава изява и на останалата страна. Защо вчера ТВ 7 не предаваха дори и 1 мин. протестите ? Нали дават право на изява на народа ? Нали са патриотична телевизия ?

В моя пост да съм писал нещо за себе си и това какво одобрявам и какво не :? :? :? Пак свободни съчинения пишеш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юни 2013 15:05

runnersa написа:Ето още едно доказателство колко чисти и неопетнени души ни управляваха тези 4 години - Както се казва дай Боже всекиму такива честни управници! 8-)
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2027438

Tова се знае от край време колега. Мутренските комунистически групировки винаги са държали наркоканалите. През същите тези канали влизат и всички безакцизни цигари в България в момента ;) Въпрос с понижена трудност: Защо едва започналото правителство преди 4 год. първото нещо, което направиха е да се захванат с Алексей Петров и да го държат под постоянен арест? :)

П.С. Абе гледам на днешните протести само в София са се събрали над 200 000 герберасти :? Става страшно... :roll:
:mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”