dunavfc написа:А не,не позна...Към хора,като теб които ми поставят някакви измислени етикети,като това,че взимам пари от някого,нямам как да съм толерантен и разбран,не е честно просто.Аз по принцип съм толерантен и широкоскроен човек и приемам всякакви мнения,стига да бъдат добре аргументирани от нормални хора.Сега да очакваш от мен да бъда толерантен към комунистически боклуци,моля те,не очаквай ! За теб,лявото и дясното може да са едно,за мен не са..
grasiani написа:A, така, малко да се жегнеш,не познаваш хората, а ги наричаш с имена и обидни квалификации,аз не виждам да си широкоскроен, ти си знаеш Бойко и това е и там някакви мантри десни небесни,даже ми се струва че си доста тесногръд и консервативен от това което чета в твоите писания,света е вече толкова глобален че трябва човек да се приспособява и живее или ще срещне хора с други навици,традиции,убеждения и трябва да комуникира с тях без да накърнява тяхното достойнство или да иска да доминира над тях и да създава предпоставки за конфликти, а спора ти се свежда до това да кажеш че ще мачкаш,червени боклуци,комунисти и други вулгарни епитети, това не е спор, ти си знаеш твоето ,наумил си си нещо да напишеш и не приемаш никакви смислени доводи,просто манталитета ти е такъв и не обвинявай другите че така изглеждаш в техните очи.
Ако следиш дискусиите ми,които водя всеки ден,ще установиш,че никога не псувам,някого без да има повод за това . Когато някой се опитва да се гъбарка на мой гръб или директно си ме псува,какво да направя ? Да го подмина толератно !? А особено,когато се пишат абсолютни измислици,нямам как да ги приема нормално,не казвам,че е правилно,да човек трябва да бъде над тия неща,но аз лично трудно се справям с това. Не знам,само Бойко,просто защитавам позициите си,когато смятам,че се критикува безсмислено и манипулирано. Когато някой излезе и каже,че ББ е направил 4 млрд. защо да не го защитата ? Писал съм в този форум поне 200 пъти,какви са грешките на ГЕРБ и конкретно на ББ,къде се провалиха,какво осраха и т.н. Тези неща,обаче не се помнят...Аз имам демократичното право да мразя дадена прослойка от обществото ни. Аз признавам,че мразя комунистите,пак повтарям,не е правилно,но това съм аз,няма как да си изкривя душата.А след като всекидневно се пускат обидни теми за капитализма,за САЩ за демокрацията като цяло,това че аз съм казал "червени боклуци" е най-малкото и най-мекото...Не съм видял,да си направил забележка на всякакви индивиди,които всекидневно хейтват

И все пак това е форум,едва ли някой приема обидите,толкова лично...Аз самият всеки ден понасям доволно количество лайна по себе си,ама това не е никакъв проблем за мен

Доводи приемам всякакви,стига да виждам в тях смисъл. Когато някой ми напише,че някой иска да ни турцизира и,че смята,че това което се случва в момента ще зароби страната ни,как да го приема като сериозен аргумент ?
Както и да е,жив и здрав,ако има нещо с което съм те обидил,знай че не го мисля,това е все пак само един форум...