Мнениеот Old_death » 03 юни 2013 06:31
dunavfc написа:Old_death написа:Ivo-Chernomoretz написа:dunavfc написа:Вие не разбрахте ли,че всеки който е нарушил спокойствието на червените боклуци,после бива подложен на убийствен натиск,компромати и т.н. ?
Първо беше Костов,после беше Царя ( там,обаче и той има вина,защото направи глупостта на века,като се коалира с тях ),а сега е ББ. Ако Кунева някой ден излезе на преден план и нея ще се последва същата съдба

+1
Пишеш глупости . Всички , споменати от тебе , са вързани към червената ясла . Не хвали Кунева , преди да си разбрал чия снаха е

Няма мърдане . Повече от 20 години се движиме вързани на конците на червените кукловоди . Нека феновете на ББ да проверят защо той напусна пожарната , кой е дядо му и какви са връзките му , не само по убеждения с БКП .
Аз не хваля Кунева,мнението ми за нея в момента е неутрално,просто я дадох за пример. Защо е напуснал пожарната не знам,осведоми ме ? Дядо му какъв е бил и какво общо има това с ББ ? Моят дядо е отявлен комунист,аз съм абсолютната противоположност на това,трябва ли цял живот да нося бремето на дядо ми ?
ББ е напуснал пожарната , защото е отказал да се деполитизира . Всеки човек има дядовци по две линии , по майчина и по бащина . При него по едната линия родът му се състои от върли комунисти , но това е грижливо прикривано ,а по линията на Иван Славков е и роднина на Живков . Има една интересна книга . "Проектът Бойко Борисов" . Прочети я и ще получиш доста информация .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.