Какво очаквате от бг отбори в евротурнирите през този сезон?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

familyjewels
Контакти:

Re: Какво очаквате от бг отбори в евотурнирите през този сезон?

Мнениеот familyjewels » 02 юни 2013 20:36

hajitsu написа:Дано Лудогорец достигне групите на ШЛ и отсрами лошото представяне на българските "отбори" последните години.

Ако това се случи, имаш писмен поздрав от мен и ще призная, че съм сгрешил като съм написал това---> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не вярвам, че някой от отборите ни е фаворит за влизане където й да било. Миналата година беше лоша за всички отбори, що се отнася до ЕКТ, а тази година всички отбори от БГ са по-слаби от миналата. Все пак се надявам Левски да изиграе 4 мача. :oops:

angelofdeath
Контакти:

Re: Какво очаквате от бг отбори в евротурнирите през този сезон?

Мнениеот angelofdeath » 02 юни 2013 20:45

Ако трябва да сме честни, май нищо хубаво не ни очаква в Евро турнирите. Като гледам, как отборите ни не правят нищо, на какво отгоре да се надяваме. Да не забравяме, че и клафициента ни е зле. Изобщо прекрасна картинка. Никога не съм вярвал, че ще изпаднеме толкова, че да играм още от първия кръг с аматьорите.

На линия
Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 юни 2013 20:49

Genius. написа:Само калъфки. :lol: Успех на Берое те поне са симпатичен отбор. 8-)

Абе розав ще те хване свински шап от злоба бе човек.Да не ходиш с калъфка на главата защото си грозен.Много си се комплексирал от тези калъфки.Вече не си интересен.Повтаряне на едно и също малоумие води до тъпизъм.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 02 юни 2013 21:13

За съжаление нищо .......с оглед наредения шампионат
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 юни 2013 21:23

Еми Левски и ЦСКА би трябвало да минат първите два кръга, все пак са поставени, а на там.........само господ знае. Берое, ако минат втория, че е цяло чудо, а колкото до Лудогорец - та зависи колко пари ще пуснат за селекция

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 юни 2013 21:55

1) Много е рано да се прогнозира каквото и да е, защото не се знае кой, с какви футболисти ще разполага, как ще се проведе подготовката и кои отбори ще се паднат.
2) Крайно време е да натрупаме малко коефициент, защото с тези темпове няма да е много далеч времето, когато ще ни вземат една квота за турнирите.

Като цяло, очаквам отборите ни да запишат повече мачове от миналата година, а при добра селекция, току виж сме вкарали 1-2 отбора в ЛЕ. Сега по отбори:
Лудогорец - абсурд е да се смята, че могат се класират в ШЛ. За ЛЕ имат повече шансове и то ако вземат добри играчи.
Левски - ако не се разпродаде отбора, ако се вземат няколко нови човека, на очевадни вече позиции и АКО играят със същата мотивация, с която играха последните мачове (най-вече с ЦСКА, Лудогорец и последните минути с Берое), при положение, че ще сме поставени до плейофа и при добър жребии и малко (или много) късмет, защо да не влезе отбора в групите.
ЦСКА - Тук вече нещата опират май повече до Титаните, а не до отбора. Ако вземат няколко нови човека и освободят някои други, при един по-лек жребий, защо да не стигнат до плейофа?
Берое - ще им е доста трудно с оглед на коефициента (донякъде същото важи и за Лудогорец) ще е успех ако отстранят някой отбор.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 юни 2013 22:02

Adramelech написа:1) Много е рано да се прогнозира каквото и да е, защото не се знае кой, с какви футболисти ще разполага, как ще се проведе подготовката и кои отбори ще се паднат.
2) Крайно време е да натрупаме малко коефициент, защото с тези темпове няма да е много далеч времето, когато ще ни вземат една квота за турнирите.

Като цяло, очаквам отборите ни да запишат повече мачове от миналата година, а при добра селекция, току виж сме вкарали 1-2 отбора в ЛЕ. Сега по отбори:
Лудогорец - абсурд е да се смята, че могат се класират в ШЛ. За ЛЕ имат повече шансове и то ако вземат добри играчи.
Левски - ако не се разпродаде отбора, ако се вземат няколко нови човека, на очевадни вече позиции и АКО играят със същата мотивация, с която играха последните мачове (най-вече с ЦСКА, Лудогорец и последните минути с Берое), при положение, че ще сме поставени до плейофа и при добър жребии и малко (или много) късмет, защо да не влезе отбора в групите.
ЦСКА - Тук вече нещата опират май повече до Титаните, а не до отбора. Ако вземат няколко нови човека и освободят някои други, при един по-лек жребий, защо да не стигнат до плейофа?
Берое - ще им е доста трудно с оглед на коефициента (донякъде същото важи и за Лудогорец) ще е успех ако отстранят някой отбор.

Сега ще ти кажа защо - защото нивото тук в България очевидно е много ниско, след като миналата година ни биха тимчета като Сараево и Мура! Съответно нищо чудно да се получат подобни резултати и сега ;)
Само Левски!

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 02 юни 2013 22:50

Почти всичко зависи от жребия. Левски и ЦСКА имат 90% шанс да изтеглят поносими отбори до третия кръг, срещу които могат да се справят, но с пределна мотивация и респект към противника, а не с приказки като "трактористи", "скиори", "тия от кога са държава" и тем подобни. След този трети кръг вече става страшно, за мен ще е подвиг някой от тях да влезе в групите, тъй като за да се бият 4 отбора в Европа си трябва доста класа. Докато за тях ще е подвиг, за Берое ще е невиждано чудо, тъй като сме непоставени и има стабилен шанс за силен съперник още във втория кръг, а после иде трети, после четвърти... За мен най - добрият жребий за някакъв пробив на Берое би бил отбор като Дебрецен или Жилина, който има коефициент на поставен дори в трети кръг, ще се чувства фаворит и ще подцени Берое, а реално не е такава класа, че да го броим като непреодолим. Ако "зелените" отстранят такъв отбор, ще играят срещу непоставен в третия кръг и ще имат някакъв шанс за стигане на плейофа, където вече си знаем. Лудогорец също като Берое трябва да извади сериозен късмет на жребия, за да направи нещо сериозно, при тях има непреодолими отбори, има и такива, с които може да се справят с максимални усилия и късмет.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 юни 2013 23:34

Аз искам на Лудогорец във втория кръг да се падне Динамо Загреб и тая година да ги убием болезнено. :twisted:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 юни 2013 23:37

doktora25 написа:Аз искам на Лудогорец във втория кръг да се падне Динамо Загреб и тая година да ги убием болезнено. :twisted:

+10000000000000
Да вметна, че имам познати, които са твърдо против Лудогорец. За мен е необяснимо. Ще съм първия човек, който ще се радва с техните фенове, ако успеят да си отмъстят точно на хърватските скапаняци 8-)
Само Левски!

Върни се в “Футбол - България”