Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 22:17

grasiani написа:
dunavfc написа:
grasiani написа:
dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...

Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.

Методите ти са познати нали ? Доноси,доноси,доноси,докато не очерниш някого докрай ;) Когато не ни изнасят някой неща,веднага личната нападка минава на преден план нали ? Аз взимам пари,колкото взимат и ти...

Kакво да ти каже човек, толкова си се филмирал и въудушевил,че всички го вземаш буквално,по спокойно ,ти не спориш, а раздаваш правосъдие и обиждаш които са на различно мнение от теб,какво очакваш тогава да те галят с перце ли,защитавай си каузата но бъди и толерантен към другите иначе заприличваш на идола си,с обиди и нападки и заяждания никой не е прокопсал,какво си мислят тука двама -трима че света се върти около тях ли.Като кажат червени боклуци,комунисти и какво ще постигнат, то това се изтърка вече ,не го ли разбрахте, това са приказки за наивници,няма червени, няма сини, има силата на капитала и в това кой управлява големите потоци пари,с протести и сваляния на правителства аз не виждам точно как ще се преборите с големия капитал и монопол,като то и в световен мащаб- едър капитал,мафия,държава са се слели в такава прегръдка, че няма разплитане ,отсича се една глава и на нейно място се появяват две .Едно съм разбрал през живота си има ли някъде пари намесени, неминуемо има някаква схема или за крадене,или за криене на данъци или за заобикаляне на закона за облагодетелстване , даже и кинтите да са в някакъв най-малък мащаб.Жалко че повечето хора сме станали роби на парите и материалното е главния смисъл на живота ни а това води до престъпления,затваряне на очите,до малодушие,до сервилност,до беззакония.

А не,не позна...Към хора,като теб които ми поставят някакви измислени етикети,като това,че взимам пари от някого,нямам как да съм толерантен и разбран,не е честно просто.Аз по принцип съм толерантен и широкоскроен човек и приемам всякакви мнения,стига да бъдат добре аргументирани от нормални хора.Сега да очакваш от мен да бъда толерантен към комунистически боклуци,моля те,не очаквай ! За теб,лявото и дясното може да са едно,за мен не са..

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2013 22:24

daniel875
Какви бяха първите стъпки на правителството?
Да върне пушенето на обществени места.
Да върне дипломатите агенти на ДС.
Да съживи проекта Белене и Бургас - Александропулис.

Все неща които ни дърпат назад.Тия хора нямат срама.Дано по-бързо се разкарат от властта в България!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2013 22:27

daniel875 написа:БСП са срам за лявата идея, но предпочитам да им дам време и след това да ги критикувам. Този програмен кабинет е последният шанс на левите. Скоро едва ли нормалните хора ще гласуват за тях.
Провалят ли се сега, значи вече никой няма да им вярва. Не, че имат нещо общо с БКП, но поне доста хора вярват в това. Време е да докажат, че могат, въпреки натиска на партньорите, с които работят.

Какъв последен шанс бре, тоя народ е толкова късопаметен и прост, че няма накъде повече. Избраха ги през 1990г, после през 1991 уж загубиха с половин процент, през 1994 пак спечелиха с огромно мнозинство и от тогава с изключение на периода на Костов са абсолютно винаги във властта - сами или в някаква бутафорна коалиция. Колко още последни шансове за тия? Ако се провалят сега и народа ги изрита както изрита ГЕРБ, какво смяташ, че ще се случи след 4 години? Пак ще се намерят такива, които ще са склонни да им дадат "последен" шанс! Е тва представлява тоя "народ"!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 22:30

БСП са най-сигурната партия в България,отдавна съм спрял да се надявам,че могат да изчезнат. И атомна бомба да създадат,винаги ще има едни 10-15 % от хората,които ще ги подкрепят.Защо това е така,не мога да си отговоря...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2013 22:33

dunavfc написа:БСП са най-сигурната партия в България,отдавна съм спрял да се надявам,че могат да изчезнат. И атомна бомба да създадат,винаги ще има едни 10-15 % от хората,които ще ги подкрепят.Защо това е така,не мога да си отговоря...

БСП и ДПС!
Турците не гласуват като демократи,комунисти или земеделци,те гласуват като турци за една етническа партия и за това на ДПС не им пука как се държат и какво правят.Те винаги ще са в парламента!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 юни 2013 22:35

dunavfc написа:БСП са най-сигурната партия в България,отдавна съм спрял да се надявам,че могат да изчезнат. И атомна бомба да създадат,винаги ще има едни 10-15 % от хората,които ще ги подкрепят.Защо това е така,не мога да си отговоря...

Ами в момента в ляво има само една партия.Десните партии са много повече и всеки дърпа сам за себе си.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 22:40

ДПС,нарочно не я споменавам,защото за мен те с БСП са един организъм ;) А и мисля,че в даден момент,те ще залязат заради друга етническа партия или просто от събуждане на хората.

Иначе,проблема на десните е,че всеки дърпа към себе си,така е,много точно казано. Ако бяха направили нужните компромиси и ГЕРБ + ДСБ/СДС и Кунева бяха поели тази отговорност да излязат заедно на изборите,сега правителството ни щеше да е бъде дясно,уви не се получи...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2013 22:48

Костов отстреля президента Стоянов,а ти се надяваш на дясно единство.Командира така и не пожела друг да води бащина дружина и да обедини дясното.Сега надеждата е при едни нови избори (предсрочни или заради касиране) да се създаде ново дясно обединение което да изхвърли БСП/ДПС и Еничарите от Атака като фактор в парламента.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 02 юни 2013 23:01

Еййй, в новините на телевизията на кап*та отразиха само протеста организиран от ЯЯ и скатаджии, който беше от 10 сутринта, не казаха нито дума за гражданският протест от 12 часа. Де*ба боклуците с боклуци!
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 23:05

Много се надявам новите лидери на ДСБ в лицето на Радан Кънев и Петър Москов да направят необходимото и да съживят десницата !

Върни се в “Архив”