grasiani написа:dunavfc написа:grasiani написа:dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...
Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.
Методите ти са познати нали ? Доноси,доноси,доноси,докато не очерниш някого докрайКогато не ни изнасят някой неща,веднага личната нападка минава на преден план нали ? Аз взимам пари,колкото взимат и ти...
Kакво да ти каже човек, толкова си се филмирал и въудушевил,че всички го вземаш буквално,по спокойно ,ти не спориш, а раздаваш правосъдие и обиждаш които са на различно мнение от теб,какво очакваш тогава да те галят с перце ли,защитавай си каузата но бъди и толерантен към другите иначе заприличваш на идола си,с обиди и нападки и заяждания никой не е прокопсал,какво си мислят тука двама -трима че света се върти около тях ли.Като кажат червени боклуци,комунисти и какво ще постигнат, то това се изтърка вече ,не го ли разбрахте, това са приказки за наивници,няма червени, няма сини, има силата на капитала и в това кой управлява големите потоци пари,с протести и сваляния на правителства аз не виждам точно как ще се преборите с големия капитал и монопол,като то и в световен мащаб- едър капитал,мафия,държава са се слели в такава прегръдка, че няма разплитане ,отсича се една глава и на нейно място се появяват две .Едно съм разбрал през живота си има ли някъде пари намесени, неминуемо има някаква схема или за крадене,или за криене на данъци или за заобикаляне на закона за облагодетелстване , даже и кинтите да са в някакъв най-малък мащаб.Жалко че повечето хора сме станали роби на парите и материалното е главния смисъл на живота ни а това води до престъпления,затваряне на очите,до малодушие,до сервилност,до беззакония.
А не,не позна...Към хора,като теб които ми поставят някакви измислени етикети,като това,че взимам пари от някого,нямам как да съм толерантен и разбран,не е честно просто.Аз по принцип съм толерантен и широкоскроен човек и приемам всякакви мнения,стига да бъдат добре аргументирани от нормални хора.Сега да очакваш от мен да бъда толерантен към комунистически боклуци,моля те,не очаквай ! За теб,лявото и дясното може да са едно,за мен не са..