Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 21:27

Ех,тоя бойко,сега разбирам и че работил за турската държава.Първо беше американската,после еврейската,сега и за турската,от къде такива способности и талант за такъв тъп човек ? И кво,ББ помага на Ердоган да завземе части от България ?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 21:30

ЛИДЕРЪТ НА ПАРТИЯТА НА КАСИМ ДАЛ В ПРЕГРЪДКА С ЕРДОГАН. ОБЕЩАВАТ СМЯНА НА ЛИЧНИТЕ КАРТИ, НА КОИТО ДА БЪДАТ ПОСОЧЕНИ – ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ
Публикувано на 29.04.2013 / 16:38 ч. от afera
Корман Исмаилов, който е официален лидер на партията на Касим Дал, се рекламира с предизборни листовки, на които е прегърнат с турския премиер Ердоган. Както е известно Ердоган се скъса да хвали Бойко Борисов и Цветан Цветанов, да се целува с тях и да осъществява шумно пиарно прокламирани от ГЕРБ срещи. Легенди се носят в Турция и за едно от екстрените посещения на Борисов при Ердоган, при което разговорът се е въртял около … няколко бензиностанции.

С предизборната фукня на човека на Касим Дал – Корман Исмаилов с Ердоган като „екстри” вървяли и обещания пред избирателите, че след изборите личните карти и паспорти щели да бъдат сменени и в тях щяло до пише „етническа принадлежност” и „вероизповедание”.

Както вече анализира и информира АФЕРА след атентата срещу Доган, турските служби и интереси у нас са със зловещ подтекст. Самият Доган в доклада си пред конференцията на ДПС в прав текст обвини Борисов, че си играе с огъня и че не е чел история за да знае как очевидно се превърща в предател на българските национални интереси, заигравайки се с турските нечисти схеми.

Обществена тайна е, че е партийния проект на Касим Дал е патерица на ГЕРБ.

Afera.bg

http://www.focus-news.net/?id=n1779488

Добро утро моето момче ако му пречеше дали така щяха да си гукат като влюбени птичета?
Жалко че чак сега го разбираш! ;)
Както е известно Ердоган се скъса да хвали Бойко Борисов и Цветан Цветанов, да се целува с тях и да осъществява шумно пиарно прокламирани от ГЕРБ срещи. :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 21:34

Ердоган е похвалил ББ и ти си правиш изводи,че двамата кроят планове,как да разделят България ? Аз мога да ти дам как Ангела Меркел и Барак Обама също хвалят ББ и какво от това ? Ти какво очакваш да каже един премиер на друг такъв ? Нещо обаче конспирация издиша или организацията е слаба,защото нито ГЕРБ в момента управляват,нито партията на Касим Дал е в парламента...Язък за изразходваните няколко милиарда за тази игра...

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 21:37

runnersa написа:
Когато бяха на страната на Боко постоянно се тръбеше и не, не си прав, имаше проблем! А колкото до мълчание, към което приканяш ти, теб ако ти харесва да те клатят фесове, мен не ми харесва и няма да мълча, капиш?

Сори че пак се намесвам :
Недей да мълчиш но е крайно време да падне заблудата че едва ли не Бойко е опозиция на фесовете - Този човек прокарва идеите на "Брат си" Ердоган за създаване на нова Неоосманска империя бе хора - Запомнете го :!:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2542591
Слава Богу че и двамата скоро няма да ги има в политиката! И двамата си отиват след бунтове - Защо ли? Защото са блестящи управници :?:

Това, което казваш е в границите на догатките и фантазиите, до сега не сме видели на яве такава политика от страна на ГЕРБ. А Коалицията на БСП с ДПС е факт, това че се кланят на руските интереси също е факт. И за какви Неосмански имерии ми говориш, тука има много луди, ама ти си най лудия, признавам. Борисов е настроен проамерикански и проевропейски, БСП и ДПС - проруски, всякакви други фантасмагории може да си ги сънуваш само нощес у вас! Съжалявам, че говоря грубо, но ми е писнало от фантасмагории и вечни теории за конспирации!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 21:43

нито ГЕРБ в момента управляват,нито партията на Касим Дал е в парламента...Язък за изразходваните няколко милиарда за тази игра...[/quote]
Тука си много прав а конспирацията не издиша - защо иначе уж спечелилата партия иска да касира изборите? За да може това което напиша да бъде поправено! ;)
Е чак прегръдки, целувки, говорене на Братко от любезност айде стига - Това ако беше за друга партия едва ли едва ли щете да го коментираш толкова спокойно! :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 21:45

ГЕРБ,иска касиране,защото иска да управлява,не е правилно,но това са им мотивите,другото са плод на огромно въображение ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 21:52

ivo_gf написа:
runnersa написа:
Когато бяха на страната на Боко постоянно се тръбеше и не, не си прав, имаше проблем! А колкото до мълчание, към което приканяш ти, теб ако ти харесва да те клатят фесове, мен не ми харесва и няма да мълча, капиш?

Сори че пак се намесвам :
Недей да мълчиш но е крайно време да падне заблудата че едва ли не Бойко е опозиция на фесовете - Този човек прокарва идеите на "Брат си" Ердоган за създаване на нова Неоосманска империя бе хора - Запомнете го :!:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2542591
Слава Богу че и двамата скоро няма да ги има в политиката! И двамата си отиват след бунтове - Защо ли? Защото са блестящи управници :?:

Това, което казваш е в границите на догатките и фантазиите, до сега не сме видели на яве такава политика от страна на ГЕРБ. А Коалицията на БСП с ДПС е факт, това че се кланят на руските интереси също е факт. И за какви Неосмански имерии ми говориш, тука има много луди, ама ти си най лудия, признавам. Борисов е настроен проамерикански и проевропейски, БСП и ДПС - проруски, всякакви други фантасмагории може да си ги сънуваш само нощес у вас! Съжалявам, че говоря грубо, но ми е писнало от фантасмагории и вечни теории за конспирации!!!

Аз ли си говоря на Братко с Ердоган?
Линка е от 2009 - Кой управлява оттогава?
ОК Мислете че Бойко е прероден възрожденец - ваша работа! ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 21:54

dunavfc написа:ГЕРБ,иска касиране,защото иска да управлява,не е правилно,но това са им мотивите,другото са плод на огромно въображение ;)

Огромно въображение е че иска да вкара Касим Дал и Яне Янев за патерици така ли?
И не става въпрос за физическо завземане на територии не сме в 18-ти век! в статията много ясно си го пише - политика която цели Турция да стане регионална Суперсила!
И Бойко е последния който се е противопоставил! Най - малкото защото щатите както е описано подкрепят тази политика! А както сами казахте Бойко е Американски ориентиран! ;)
Последна промяна от runnersa на 02 юни 2013 22:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 юни 2013 21:56

dunavfc написа:
grasiani написа:
dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...

Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.

Методите ти са познати нали ? Доноси,доноси,доноси,докато не очерниш някого докрай ;) Когато не ни изнасят някой неща,веднага личната нападка минава на преден план нали ? Аз взимам пари,колкото взимат и ти...

Kакво да ти каже човек, толкова си се филмирал и въудушевил,че всички го вземаш буквално,по спокойно ,ти не спориш, а раздаваш правосъдие и обиждаш които са на различно мнение от теб,какво очакваш тогава да те галят с перце ли,защитавай си каузата но бъди и толерантен към другите иначе заприличваш на идола си,с обиди и нападки и заяждания никой не е прокопсал,какво си мислят тука двама -трима че света се върти около тях ли.Като кажат червени боклуци,комунисти и какво ще постигнат, то това се изтърка вече ,не го ли разбрахте, това са приказки за наивници,няма червени, няма сини, има силата на капитала и в това кой управлява големите потоци пари,с протести и сваляния на правителства аз не виждам точно как ще се преборите с големия капитал и монопол,като то и в световен мащаб- едър капитал,мафия,държава са се слели в такава прегръдка, че няма разплитане ,отсича се една глава и на нейно място се появяват две .Едно съм разбрал през живота си има ли някъде пари намесени, неминуемо има някаква схема или за крадене,или за криене на данъци или за заобикаляне на закона за облагодетелстване , даже и кинтите да са в някакъв най-малък мащаб.Жалко че повечето хора сме станали роби на парите и материалното е главния смисъл на живота ни а това води до престъпления,затваряне на очите,до малодушие,до сервилност,до беззакония.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 юни 2013 22:15

БСП са срам за лявата идея, но предпочитам да им дам време и след това да ги критикувам. Този програмен кабинет е последният шанс на левите. Скоро едва ли нормалните хора ще гласуват за тях.
Провалят ли се сега, значи вече никой няма да им вярва. Не, че имат нещо общо с БКП, но поне доста хора вярват в това. Време е да докажат, че могат, въпреки натиска на партньорите, с които работят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”