Нападателят Сьорд Арс отрече пред Sportline.bg появилите се информации, че е пред завръщане в Левски. Според тях, холандският голаджия не иска повече да играе в Турция, тъй като не се е разбрал с шефовете на Коняспор, където беше преотстъпен от "сините".
"Не знам от къде идват тези информации, но не са верни. Това е лъжа, но медиите в България често правят така (смее се). Много ми харесва в Коняспор и града също. Чувствам се чудесно тук", каза пред Sportline.bg Арс, който за 17 мача вкара 8 гола с екипа на турския отбор.
Той призна, че има и други опции къде да продължи кариерата си, но още няма нищо сигурно. "Вероятността да остана в Коняспор е голяма. Но имам и още много други варианти. От Левски не са се свързвали с мен и не съм чувал, че искат да се върна. Надявам се до няколко седмици този въпрос да бъде решен", добави таранът.
Арс коментира и нещастно загубената титла на Левски в последния кръг на "А" група. "Следя какво се случва и това е наистина много тежък момент. Надявам се играчите бързо да се отърсят от шока, който изпитаха. Пожелавам им успех", завърши голаджията.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Вчера гледах младежите срещу Андора. Много добро впечатление ми направиха Асен Георгиев и Иван Горанов. Първият е в пъти по- добър от Ромен Ели, а втория- от Милен Василев и Илиян Йорданов взети заедно. А "скаутското" ни звено обикаля света на чужд гръб и пет пари не дава.
Знаем приказката за лудия и зелника...Пак ще докарат някое дърво което не може да си спре топката нито знае къде да застане. Отгоре на всичкото бавно и неповратливо, но за сметка на това с 20 хил. евро заплата. Батков не ги ли вижда тези неща или и той взема участие при подялбата на комисионните? За какво поддържат тази школа като умишлено после съсипват продуктите и. Предпочитам в Левски да бъдат Попадийн, Тонев, Чаворски и т. н. вместо Д. Донев, Ибраимов, Шаламанов и подобни безполезни пиявици.
Знаем приказката за лудия и зелника...Пак ще докарат някое дърво което не може да си спре топката нито знае къде да застане. Отгоре на всичкото бавно и неповратливо, но за сметка на това с 20 хил. евро заплата. Батков не ги ли вижда тези неща или и той взема участие при подялбата на комисионните? За какво поддържат тази школа като умишлено после съсипват продуктите и. Предпочитам в Левски да бъдат Попадийн, Тонев, Чаворски и т. н. вместо Д. Донев, Ибраимов, Шаламанов и подобни безполезни пиявици.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Ако този са оглеждали т. н. скаути, нали се сещате как няма до го видим на Герена.
Das Profil von Rafa - Rafael López Gómez
Rafa
© Getty Images
Name im Heimatland: Rafael López Gómez
Geburtsdatum: 09.04.1985
Geburtsort: Peñafiel
Größe: 1,79
Nationalität: Spanien
Position: Abwehr - Innenverteidiger
Fuß: rechts
Marktwert: 2.000.000 €
Абстрахирам се от недостатъчния му за защитник ръст и повечкото годинки. Но КАПИТАНЪТ на отбор от Примера дивисион, струващ 2.000.000 € да дойде в България и да го ритат момци от Гоце Делчев и Любимец...Ех, журналя, журналя! И вие сте ме едни скаути! Като нашите.
Das Profil von Rafa - Rafael López Gómez
Rafa
© Getty Images
Name im Heimatland: Rafael López Gómez
Geburtsdatum: 09.04.1985
Geburtsort: Peñafiel
Größe: 1,79
Nationalität: Spanien
Position: Abwehr - Innenverteidiger
Fuß: rechts
Marktwert: 2.000.000 €
Абстрахирам се от недостатъчния му за защитник ръст и повечкото годинки. Но КАПИТАНЪТ на отбор от Примера дивисион, струващ 2.000.000 € да дойде в България и да го ритат момци от Гоце Делчев и Любимец...Ех, журналя, журналя! И вие сте ме едни скаути! Като нашите.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- blue avalanche
- Контакти:
wilge написа:Вчера гледах младежите срещу Андора. Много добро впечатление ми направиха Асен Георгиев и Иван Горанов. Първият е в пъти по- добър от Ромен Ели, а втория- от Милен Василев и Илиян Йорданов взети заедно. А "скаутското" ни звено обикаля света на чужд гръб и пет пари не дава.
То срещу Андора,Ил.Йорданов ще е направо Роналдо!!!А,пък,М.Василев-най-малко Неймар.
blue avalanche написа:wilge написа:Вчера гледах младежите срещу Андора. Много добро впечатление ми направиха Асен Георгиев и Иван Горанов. Първият е в пъти по- добър от Ромен Ели, а втория- от Милен Василев и Илиян Йорданов взети заедно. А "скаутското" ни звено обикаля света на чужд гръб и пет пари не дава.
То срещу Андора,Ил.Йорданов ще е направо Роналдо!!!А,пък,М.Василев-най-малко Неймар.
как ще коментираме играчи играли срещу Андора-до там ли я докарахме да гледаме играчи които са играли чудесно срещу Андора.
Иначе Асен Георгиев го помня когато дебютира срещу Вердер в онзи приятелски мач при Вили, и е вярно че е класа над Ели и Милиев
Горанов е твърда резерва в Берое.
LEVSKI_FOREVER
тези дни се върти името на Радослав Димитров-някой знае ли повече за този играч.
Ако не се лъжа май играе ляв бек в Славия.
Срещу Япония той ли игра второто полувреме
LEVSKI_FOREVER
- blue avalanche
- Контакти:
zlatan написа:тези дни се върти името на Радослав Димитров-някой знае ли повече за този играч.
Ляв бек.Игра цял мач...
- santiliana
да, същият е...Дали пък той не е "ревящият" ?
момчета, как мислите- има ли място Божинов при нас? Абстрахирайте се от това, че месечното му възнаграждение е около 100-те бона в евро и е ясно, че едва ли ще предпочете да се върне в България, но все пак- мисля, че такъв тип играч като него е нужен на отбора ни. А и да не забравяме, че преди години, когато Борето отново беше спортен директор, беше говорил с него на тази тема. При положение, че сега никой не се интересува от него, има ли смисъл наш`те да търсят начин да го привлекат?

момчета, как мислите- има ли място Божинов при нас? Абстрахирайте се от това, че месечното му възнаграждение е около 100-те бона в евро и е ясно, че едва ли ще предпочете да се върне в България, но все пак- мисля, че такъв тип играч като него е нужен на отбора ни. А и да не забравяме, че преди години, когато Борето отново беше спортен директор, беше говорил с него на тази тема. При положение, че сега никой не се интересува от него, има ли смисъл наш`те да търсят начин да го привлекат?
- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:да, същият е...Дали пък той не е "ревящият" ?![]()
Дори и да има място,пак говорим за футболист,който ще остане в отбора половин(максимум 1 сезон).
- santiliana
но си мисля, че ако даде Господ да влезем в групите на ЛЕ, ще ни е от голяма полза. Остър е, борбен и определено не е "дърво" като Силва...Той влиза в години, в които трябва да се покаже с някой клуб, играещ в ЕКТ. За да има шанс след година- две да се надява да реализира някой стойностен трансфер, който може би ще му е последен шанс.